כלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג'ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים
יש לי רעיון כבר כמה זמן, ואני ישמח לשמוע מה דעתכם,
יש הרבה משתמשים כאן בפורום שרוצים לטפל ולתחזק את רכב לבד, גם כדי לחסוך בעלויות וגם כתחביב.
חשבתי על אפשרות לפנות לחנויות מתאימות כדי לנסות להשיג הנחה לחברי הפורום. זה יכול להועיל גם למי שרוצה לקנות כלים לעצמו וגם למי שמעוניין להקים גמ"ח לתועלת הכלל.
אשמח לשמוע את דעתכם:
האם יש עניין בזה בכלל?
אילו כלים הייתם רוצים לקנות?
האם אתה רוצה לקנות כרגע כלי כלשהו?
מחירים וכו’נשמח לשמוע כל תגובה או רעיון!
שים לב: גם אם כבר כתבו מה שאתה חושב, בכל זאת נשמח שגם אתה תכתוב… זה מעין סקר דעת קהל…הייתי רוצה המון כלים אבל לך תשכנע את האישה.
הייתי שמח לג’ק עגלה מקצועי לא הזבל שמוכרים באייס, שיש לו גובה של 50 סמ עם שתי בוכנות וכו’
@הנדימן כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג'ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
בוקים - בד"כ יש מבצעים סביב 160 ש"ח
זה יקר יש בהרבה פחות
-
@israel_458xv20n כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג’ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
זה יקר יש בהרבה פחות
יש לך המלצה?
-
@israel_458xv20n כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג’ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
זה יקר יש בהרבה פחות
יש לך המלצה?
@הנדימן לא מנסיון, אבל יש בנתניה במחירים יפים זוג ב90, או סט של גק ובוקים ב200.
https://buytools.co.il/finder.html?cat=ג'קים לרכב scorpion -
https://buytools.co.il/finder.html?cat=ג'קים לרכב scorpion -
@israel_458xv20n
האמת, שבדיוק איתם אני מנסה ליצור קשר,
אני לא מכיר אבל יש שם הרבה דברים עם מחירים די טובים -
@הנדימן זה ברור שהכלים שלהם לא לעבודה אינטנסיבית אבל לחובבנים זה אמור להיות בסדר.
-
זה יקר יש בהרבה פחות
יש לך המלצה?
-
https://buytools.co.il/finder.html?cat=ג'קים לרכב scorpion@israel_458xv20n אם זה טוב זה מטורף!!!
אבל זה מרים לגובה של 38 ס"מ… ואתה אמרת:@israel_458xv20n כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג'ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
הייתי שמח לג’ק עגלה מקצועי לא הזבל שמוכרים באייס שיש לו גובה של 50 סמ עם שתי בוכנות וכו’
אז מה עושים? כי אני עכשיו הזמנתי מהם ג’ק עגלה ב179 ש"ח לא חבל?
הנה זה המוצר:

-
@israel_458xv20n אם זה טוב זה מטורף!!!
אבל זה מרים לגובה של 38 ס"מ… ואתה אמרת:@israel_458xv20n כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג'ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
הייתי שמח לג’ק עגלה מקצועי לא הזבל שמוכרים באייס שיש לו גובה של 50 סמ עם שתי בוכנות וכו’
אז מה עושים? כי אני עכשיו הזמנתי מהם ג’ק עגלה ב179 ש"ח לא חבל?
הנה זה המוצר:

-
@אריאלוש מה הזמנת רק את הג’ק?
אני אמרתי שאני מחפש גק שמרים לגובה כזה, לא שזה מה שמוכרים באייס. -
@israel_458xv20n צודק!
זה מה שאני הזמנתי ועכשיו אני שם לב שהוא מרים “רק” 32 ס"מ:

-
@אריאלוש צר לי לבאס אותך, אבל זה ג’ק נוראי, אתה מרגיש כל רגע שזה עומד להשבר וגם צריך ממש לדחוק בו כדי שיגיע לגובה המקסימלי שלו. מצד שני אתה לא תקבל הרבה במחיר הזה.
והרכב שלי לא שוקל כ"כ הרבה כולו 1.2 טון. -
@israel_458xv20n צודק!
זה מה שאני הזמנתי ועכשיו אני שם לב שהוא מרים “רק” 32 ס"מ:

-
אשמח לדעת על סט בוקסות במחיר טוב לחברים היקרים שלנו
-
אשמח לדעת על סט בוקסות במחיר טוב לחברים היקרים שלנו
-
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים סט בוקסות חצי ? רבע ? עם ראצ’ט ? עמוקות? רגילות? לאימפקט?
@דגיג וואלה שאלות קשות בשבילי
אני מחפש משהו בסיסי מבחחינת אופציות וטוב מבחינת איכות כדי לעשות טיפולים ודברים לא מסובכים -
@דגיג כתב בכלי עבודה לטיפול ברכב (בוקים, ג'ק ועוד) - בזול לחברי הפורום - נצרך?:
@אריאלוש אני חושב שהג’ק בסדר בסה"כ, בפרט אם אתה עובר אליו מהג’ק של הרכב…
תודה! דבר ראשון אין לי ג’ק ברכב ואפי’ לא גלגל רזרבי…
דבר שני אני בעז"ה הולך לפתוח גמ"ח ולכן אני צריך את זה, עוד תשמעו עליו!!! -
@דגיג וואלה שאלות קשות בשבילי
אני מחפש משהו בסיסי מבחחינת אופציות וטוב מבחינת איכות כדי לעשות טיפולים ודברים לא מסובכים@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים הייתי ממליץ בתור התחלה על סט זול ראצט רבע עם בוקסות מ 5 עד 14 משהו כזה.
ולגבי סט חצי אני תמיד אומר אם כבר אתה מוציא ע"ז תקנה משהו שישאר לך שנים, לא חייב את היקרים. אבל לא ללכת על הזבל מחו"ל או ממקסטוק, תקנה חברה מוכרת וטובה כמו פרוקסן במחירים שפויים של 200 250 ש"ח לסט. -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים הייתי ממליץ בתור התחלה על סט זול ראצט רבע עם בוקסות מ 5 עד 14 משהו כזה.
ולגבי סט חצי אני תמיד אומר אם כבר אתה מוציא ע"ז תקנה משהו שישאר לך שנים, לא חייב את היקרים. אבל לא ללכת על הזבל מחו"ל או ממקסטוק, תקנה חברה מוכרת וטובה כמו פרוקסן במחירים שפויים של 200 250 ש"ח לסט.