מי שהוא מכיר את יונס?
-
הרבה חברים בירושלים המליצו על ערבי אחד שקוראים לו יונס הוא מגיע עד הבית לעשות הטיפולים (במקרא מדובר בתושבות מנוע הוא רוצה על זה 1300)
האם חברי הפורום מכירים אותו ויש להם דעה עליו?
-
גיס אחד שלי עשה אצלו צלחות ורפידות במחיר הוגן, הוא בא עד אליו לגב’'ש
בן דוד אחר עשה משולשים, בהנתי שהוא נחשב בסדר רמה ממוצעת לערבי ומחירים סבירים נ.ב. לא התנסיתי בעצמי -
גיס אחד שלי עשה אצלו צלחות ורפידות במחיר הוגן, הוא בא עד אליו לגב’'ש
בן דוד אחר עשה משולשים, בהנתי שהוא נחשב בסדר רמה ממוצעת לערבי ומחירים סבירים נ.ב. לא התנסיתי בעצמי -
הוא נחשב אמין ? ראיתה את העבודה שלו אפשר לסמוך על משהוא אומר לתקן?
מספר שלו 0522207898 הוא מאוד לא זמין צריך לשגע אותו (ערבי הוא ערבי מבחינת זמנים)
-
אף אחד לא מכיר?
-
הרבה חברים בירושלים המליצו על ערבי אחד שקוראים לו יונס הוא מגיע עד הבית לעשות הטיפולים (במקרא מדובר בתושבות מנוע הוא רוצה על זה 1300)
יש לי כמה חברים שמטפלים אצלו בעיקר טיפולים סטנדרטים אבל יש אחד שעשה אצלו גם ראש מנוע ומחשב גיר (שניהם במזדה 5) (יש לציין שהראש מנוע כבר למעלה משנה ומחזיק מצוין),
עושה רושם אמין, קשה מאוד להשגה (מנסיון אישי שלי…) עובד מאוד בנחת וברוגע (לא מצוי כ"כ אצל בני דודים) -
יש לי כמה חברים שמטפלים אצלו בעיקר טיפולים סטנדרטים אבל יש אחד שעשה אצלו גם ראש מנוע ומחשב גיר (שניהם במזדה 5) (יש לציין שהראש מנוע כבר למעלה משנה ומחזיק מצוין),
עושה רושם אמין, קשה מאוד להשגה (מנסיון אישי שלי…) עובד מאוד בנחת וברוגע (לא מצוי כ"כ אצל בני דודים)@שמואל10
אתה טיפלת אצלו?
השאלה האם לסמוך על מה שהוא אמר לי להחליף -
@מנדי-פיזון לגבי המחיר אני לא יודע להגיד לך, אבל הוא מקצועי ויש לו ידיים טובות והוא יודע מה שהוא אומר