פריוס 2009 האם שווה
-
מישהו רוצה למכור לי (דוד שלי -סומך עליו)פריוס 2009 הצורה הישנה 245000 ק"מ ב10000 ש"ח. הבעיה היא, שנדלקה לו נורה לא הבנתי מה בדיוק ומוסכניק אמר לו שהבעיה בסוללה. כנראה אני יצטרך להחליף, האם שווה במחיר הזה ?
טרנטע המליץ לי לתייג אותך @נייטרון-חפשי (כמובן אשמח שכל מי שמבין יענה
תודה מראש -
מישהו רוצה למכור לי (דוד שלי -סומך עליו)פריוס 2009 הצורה הישנה 245000 ק"מ ב10000 ש"ח. הבעיה היא, שנדלקה לו נורה לא הבנתי מה בדיוק ומוסכניק אמר לו שהבעיה בסוללה. כנראה אני יצטרך להחליף, האם שווה במחיר הזה ?
תודה מראש -
@חיפאי אני לא בטוח אבל נראה לי הדגם הזה (דור 2) אוכל שמן והלוח מחוונים לא יודע אם זה בעיה רצינית להחלפה אבל שמעתי שנוטה להתקלקל ואל תסמוך עלי חכה באמת אם יאשרו את דבריי…
-
תודה מראש@חיפאי כתב בפריוס 2009 האם שווה:
שהבעיה בסוללה. כנראה אני יצטרך להחליף
אולי תתקן אצל יחיא מטייבה בכמה אלפים ותתקזז חלקית עם הדוד היקר [נניח ב 7 אלף תקנה ותתקן ב 5 מפירוק וכדומה, יחיא הנ’'ל מופיע בגוגל וגם יודע לאבחן אם הלך לגמרי או שזה רק ממסרים וכדומה ככה שמעתי מחבר של חמי]
-
@חיפאי כתב בפריוס 2009 האם שווה:
אולי תתקן אצל יחיא מטייבה בכמה אלפים ותתקזז חלקית עם הדוד היקר [נניח ב 7 אלף תקנה ותתקן ב 5 מפירוק וכדומה, יחיא הנ’'ל מופיע בגוגל וגם יודע לאבחן אם הלך לגמרי או שזה רק ממסרים וכדומה ככה שמעתי מחבר של חמי]
@חיים-Y0737 דווקא העניין של השמן אמור להדאיג אותו יותר עד כמה שאני מבין, סוללה היא דבר בר תיקון מוגדר אחרי הכל.
-
@חיפאי כתב בפריוס 2009 האם שווה:
-
תודה מראש -
@חיפאי אני לא בטוח אבל נראה לי הדגם הזה (דור 2) אוכל שמן והלוח מחוונים לא יודע אם זה בעיה רצינית להחלפה אבל שמעתי שנוטה להתקלקל ואל תסמוך עלי חכה באמת אם יאשרו את דבריי…
@mik6868 כתב בפריוס 2009 האם שווה:
אני לא בטוח אבל נראה לי הדגם הזה (דור 2) אוכל שמן והלוח מחוונים
גם דור 3 (וכל הטויוטות באותם שנים) אוכל שמן אם לא טופל בזמן, ובעצם כל רכב אבל אלו יותר רגישים.
והלוח מחוונים זה 500 ש"ח, לא סיבה שלא לקנות. -
@mik6868 כתב בפריוס 2009 האם שווה:
אני לא בטוח אבל נראה לי הדגם הזה (דור 2) אוכל שמן והלוח מחוונים
גם דור 3 (וכל הטויוטות באותם שנים) אוכל שמן אם לא טופל בזמן, ובעצם כל רכב אבל אלו יותר רגישים.
והלוח מחוונים זה 500 ש"ח, לא סיבה שלא לקנות.@נייטרון-חפשי טוב מעניין אני לא נפגשתי עם דור 3 אוכל שמן וכל דור 2 שפגשתי אוכלת שמן אבל יש לך ניסיון יותר ממני בוודאי אז אשאלך האם האכילת שמן שראית בדור 3 זה באותה רמה כמו הדור 2 או עדין בהרבה יחסית אליו?
-
@נייטרון-חפשי טוב מעניין אני לא נפגשתי עם דור 3 אוכל שמן וכל דור 2 שפגשתי אוכלת שמן אבל יש לך ניסיון יותר ממני בוודאי אז אשאלך האם האכילת שמן שראית בדור 3 זה באותה רמה כמו הדור 2 או עדין בהרבה יחסית אליו?