איך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!
-
@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
קודם כל לא ממליץ לך לזלזל בשלוש צילנדרים של הדאצ’יה של @חובק-עולם …
אויי בלבלת
הדאצ’יה היא דיזל, ואין לי מושג איך עובד הצילינדרים בדיזל אם בכלל, אבל הפלאגים בדיזל עושים משהו אחר בכלל
והג’ צילינדרים היו באטראז’ שהיה/אצל החבר של @מאיר-גאגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
-
@טוסון כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
וכן בקיה סטוניק החדשה
-
@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אויי בלבלת
הדאצ’יה היא דיזל, ואין לי מושג איך עובד הצילינדרים בדיזל אם בכלל, אבל הפלאגים בדיזל עושים משהו אחר בכלל
והג’ צילינדרים היו באטראז’ שהיה/אצל החבר של @מאיר-גאגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
-
@הנדימן יפה מאווווד!
רק כמה הארות ברשותך!!!
דבר שני ועכשיו ברצינות הייתי ממליץ לפני שמחליפים את הפלאגים לקחת את הישן ולהשים לידו את החדש ולראות ששניהם שווים בגולדם ובמראם בדיוק, כי לפעמים אפשר לטעות בעיקר עם מזמינים דרך האינטרנט… בדידי הוה עובדה שכמעט שמתי פלאגים של אלנטרה לסונטה בגלל טעות של המוכר וזה קריטי!!
דבר שני כמו שאמרת חשוב לעשות אחד אחד ולא את כולם ביחד, כי לא בכל הרכבים החוטים שונים ורואים לאן שייך כל חיבור, יש רכבים שכל הכבלים של הפלאגים הם באותו אורך ואז לא יודעים לאן שייך כל אחד, וזה חשוב כי המנוע עובד ע"פ סדר מסויים! (לא הוספתי על כבודו רק הסברתי למה זה חשוב…)@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
ציינתי שגם באטרז’ שלי יש רק 3

-
@הנדימן יפה מאווווד!
רק כמה הארות ברשותך!!!
דבר שני ועכשיו ברצינות הייתי ממליץ לפני שמחליפים את הפלאגים לקחת את הישן ולהשים לידו את החדש ולראות ששניהם שווים בגולדם ובמראם בדיוק, כי לפעמים אפשר לטעות בעיקר עם מזמינים דרך האינטרנט… בדידי הוה עובדה שכמעט שמתי פלאגים של אלנטרה לסונטה בגלל טעות של המוכר וזה קריטי!!
דבר שני כמו שאמרת חשוב לעשות אחד אחד ולא את כולם ביחד, כי לא בכל הרכבים החוטים שונים ורואים לאן שייך כל חיבור, יש רכבים שכל הכבלים של הפלאגים הם באותו אורך ואז לא יודעים לאן שייך כל אחד, וזה חשוב כי המנוע עובד ע"פ סדר מסויים! (לא הוספתי על כבודו רק הסברתי למה זה חשוב…)@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
חח
כמובן התכוונת למיצובישי. שלושת הצילינדרים בשילוב גיר ידני- חלום, שמרעיש מאוד - אבל פותח ברמזור- חבל על הזמן. הדאציה די מקנאית… (אל דאגה, היא מפצה על זה היטב בשיוט בכביש מהיר)@טוסון כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
הדאצ’יה היא דיזל, ואין לי מושג איך עובד הצילינדרים בדיזל אם בכלל,
ברור שיש צילינדרים בדיזל. (אצלנו ספציפית 4) אולי התכוונת לפלאגים שאין בדיזל ואותם מחליפים האינג’קטורים.