מועדון צרכנות דרייב קלאב
-
גופים גדולים עם ציי רכב נהנים מהנחות משמעותיות על דלק, ביטוח, טיפולים, חלפים וכו’, אבל אנשים פרטיים לא זוכים להנחות כמעט בכלל.
בדיוק בשביל זה הוקם ע"י 3 מילואימניקים מועדון חדש בשם דרייב קלאב שמטרתו לאגד כמות גדולה של נהגים כדי לייצר כוח צרכני משמעותי, וכך לייצר הנחות משמעותיות וקבועות לאורך זמן.
מועדון דרייב קלאב הוקם בחודש מרץ ומאז צבר כבר כ-31,000 רכבים רשומים. הפעילות המסחרית שלו שכוללת מו"מ מול הגופים השונים להשגת הנחות קבועות משמעותיות, תתחיל כאשר יהיו רשומים במועדון 50,000 רכבים.
השלב הנוכחי לפני ההגעה ל-50,000 רכבים רשומים מוגדר כשלב בניית הכוח, והמצטרפים בשלב זה יהיו פטורים מדמי מנוי לכל החיים.
מצורף קישור
עריכה:
אני רואה ש @מרדכי-0 כבר העלה את זה כאן לפני חודש, אז ישר כוחו, והתנצלותי שלא שמתי לב.
-
למה לא להצטרף? הצטרפתי עכשיו תוך חצי דקה, לא יועיל לא יזיק.
ומי שרוצה להצטרף דוקא דרך הלינק שלי
https://driveclub.co.il/?ref=V7NGHP74 -
נשמע נחמד, קשה להאמין שבאמת יגרום שינוי משמעותי במחירים…
אבל קצת מוזר לי למה הם צריכים את כ–ל הפרטים שלנו? (ת.ז. ק"מ ברכב, חברת ביטוח, סכום ביטוח ועוד…) מקווה שהם לא מוכרים את זה… פניתי אליהם עם השאלה, וכן באג שנתקלתי בו, באם יענו לי - אעדכן פה בל"נ -
נשמע נחמד, קשה להאמין שבאמת יגרום שינוי משמעותי במחירים…
אבל קצת מוזר לי למה הם צריכים את כ–ל הפרטים שלנו? (ת.ז. ק"מ ברכב, חברת ביטוח, סכום ביטוח ועוד…) מקווה שהם לא מוכרים את זה… פניתי אליהם עם השאלה, וכן באג שנתקלתי בו, באם יענו לי - אעדכן פה בל"נ@משתמש-מתחיל קודם כל תתחדש על הסטאריה-רכב מדהים. לטעמי גם בנראות.
לענייננו וודאי שזה לא מאד משמעותי פר תדלוק אלא בעיקר חיסכון שנתי מצטבר.
-
ודוקא בגלל שמדובר ביוזמה של מילואימניקים שלא בטוח שיש להם טלפון כשר, אם יהיה שם קבוצה גדולה של חברי הפורום המחזיקים מן הסתם פלאפון כשר ונהיה מה50,000 הראשונים יהיה אפשר לבקש מהם יותר להתגמש לצרכי הציבור החרדי, וזה תמיד יותר קל לפני שזה יוצא לפועל
@תודה-השם כתב במועדון צרכנות דרייב קלאב:
ודוקא בגלל שמדובר ביוזמה של מילואימניקים שלא בטוח שיש להם טלפון כשר, אם יהיה שם קבוצה גדולה של חברי הפורום המחזיקים מן הסתם פלאפון כשר ונהיה מה50,000 הראשונים יהיה אפשר לבקש מהם יותר להתגמש לצרכי הציבור החרדי, וזה תמיד יותר קל לפני שזה יוצא לפועל
@מאיר מה דעתך על הנאמר? אולי תרצה לעשות שת"פ?