יש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...
-
אשמח לכל מי שיודע או מכיר את הרכב
ויכול לעזור מה הבעיה ??
תודה ענקית מעומק לב לכל העוזרים .@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
ויכול לעזור מה הבעיה ??
תודה ענקית מעומק לב לכל העוזרים .יש לך אוראה או שהיא מנותקת?
-
@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
ויכול לעזור מה הבעיה ??
תודה ענקית מעומק לב לכל העוזרים .יש לך אוראה או שהיא מנותקת?
-
גם ה DPF מבוטל? זה יכול להיות משם גם…
אם אתה נוסע הרבה בעיר. -
גם ה DPF מבוטל? זה יכול להיות משם גם…
אם אתה נוסע הרבה בעיר.@חיים-Y0737
האמת שאני לא יודע אם הDPF מבוטל
ובאמת היום נסעתי המון בעיר …
השאלה מה נכון וכדאי לעשות כרגע ? -
@חיים-Y0737
השאלה מה נכון וכדאי לעשות כרגע ?@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
@חיים-Y0737
השאלה מה נכון וכדאי לעשות כרגע ?אני חושב שלאפס עם מחשב רכב
אבל בהיות שאני ודיזל חברים כ"כ טובים רק שאני לא מכיר כמעט בכלל אני מעדיף לכתוב בספויילר ולהשאיר למבינים באמת לענות לך… -
@חיים-Y0737
השאלה מה נכון וכדאי לעשות כרגע ?@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
היום נסעתי המון בעיר …
זה לא נהיה ביום אחד, זה הצטברות של אפר במסנן חלקיקים מריבוי נסיעות עירוניות, כאשר לפחות אחת לשבוע שבועיים צריך נסיעה בינעירונית של 50 ק’‘מ כל צד כדי לנקות את זה עם טמפ’ גבוהה
צריך בדיקה במוסך שמתמחה ברנו לדעתי, או במכון אגזוזים איכותי
-
@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
היום נסעתי המון בעיר …
זה לא נהיה ביום אחד, זה הצטברות של אפר במסנן חלקיקים מריבוי נסיעות עירוניות, כאשר לפחות אחת לשבוע שבועיים צריך נסיעה בינעירונית של 50 ק’‘מ כל צד כדי לנקות את זה עם טמפ’ גבוהה
צריך בדיקה במוסך שמתמחה ברנו לדעתי, או במכון אגזוזים איכותי
@חיים-Y0737
יש לך המלצה על מוסך אמין שבאמת מבין וכדאי לבדוק אצלו אני ממודיעין עילית ועובד בירושלים -
@חיים-Y0737
יש לך המלצה על מוסך אמין שבאמת מבין וכדאי לבדוק אצלו אני ממודיעין עילית ועובד בירושלים@שרגא-הלוי כתב ביש לי רנו מגאן דיזל 2020 ונדלקה לי נורה כתומה וכתוב : בדוק מערכת זיהום אוויר...:
מוסך אמין שבאמת מבין
בעבר הרחוק היה לי סיטרואן ובנושא המסנן חלקיקים הלכתי למוסך גבע בתל אביב הוא מאסטר בצרפתיות אבל עמוס וצריך לקבוע תור וכו’
יש גם את אמנון ינאי בפ’'ת שהומלץ בפורום בעבר אבל לא יודע לגבי רנו
בגדול מה שצריך לכאורה אם אכן זו לא תקלה אלא סתימה- פירוק של המסנן הישן, ניקוי והרכבה מחדש, סדר גודל של 2500 ש’'ח, בזמנו זכור לי שרוני אגזוזים ברחובות מתעסק מזה [כמדומה שלא לקח לי כסף על עצם הבדיקה, תוכל לשאול שם]
וכן תמתין לעוד המלצות אולי מישהו מכיר מומחה באיזור שלך
-
@חיים-Y0737
יש לך המלצה על מוסך אמין שבאמת מבין וכדאי לבדוק אצלו אני ממודיעין עילית ועובד בירושלים -
@חיים-Y0737
יש לך המלצה על מוסך אמין שבאמת מבין וכדאי לבדוק אצלו אני ממודיעין עילית ועובד בירושלים@שרגא-הלוי כדאי לפרט יותר כאן או בשרשור השני על התקלה, ניסית לשים תוסף לdpf ולעשות איזו נסיעה בינעירונית טובה, אולי לר’ שימען או משהו?
למרות שאם אתה נוסע כל יום ממו"ע לי-ם כנראה זה לא אמור לקרות שהdpf יסתם
אולי משהו בביטול של הואריאה לא עד הסוף?