בקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013
-
יש לי חבר עם טויוטה אוריס הייבריד 2013 ארוך בלי בקרת שיוט הוא רוצה להתקין יש למישהו קישור של משהו טוב מאלי ומישהו יודע איך ההתקנה אם רק לחבר את החוט להגה או שצריך גם לתת גישור מהיוניט ברקס למחשב
פתחתי איזה ידית בקרת שיוט מאלי שכתב שמתאים לאוריס שאלתי את המוכר והוא אמר שלא מתאים לרכב
תודה מראש לכולם -
יש לי חבר עם טויוטה אוריס הייבריד 2013 ארוך בלי בקרת שיוט הוא רוצה להתקין יש למישהו קישור של משהו טוב מאלי ומישהו יודע איך ההתקנה אם רק לחבר את החוט להגה או שצריך גם לתת גישור מהיוניט ברקס למחשב
פתחתי איזה ידית בקרת שיוט מאלי שכתב שמתאים לאוריס שאלתי את המוכר והוא אמר שלא מתאים לרכב
תודה מראש לכולם@שלמה-10 לא יודע כרגע לומר לך תשובה מושלמת ומדוייקת, אבל אני יפתח קצת את הנושא ויבואו המומחים ויפרטו /יתקנו /יסיפו וכו’
@שלמה-10 כתב בבקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013:
או שצריך גם לתת גישור מהיוניט ברקס למחשב
אכן כך,
לגבי חיבור היוניט שים לב שיש כמה סוגים באוריס למיטב זכרוני…
כאן יש לך שרשור דומה על קורולה מומלץ לעלעל שם קצת -
תודה מראש לכולם -
@שלמה-10 לא יודע כרגע לומר לך תשובה מושלמת ומדוייקת, אבל אני יפתח קצת את הנושא ויבואו המומחים ויפרטו /יתקנו /יסיפו וכו’
@שלמה-10 כתב בבקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013:
או שצריך גם לתת גישור מהיוניט ברקס למחשב
אכן כך,
לגבי חיבור היוניט שים לב שיש כמה סוגים באוריס למיטב זכרוני…
כאן יש לך שרשור דומה על קורולה מומלץ לעלעל שם קצת -
@israel_458xv20n אם תנתק מצבר בהיבריד אז תמחק נתונים חשובים של מפות דלק מהמחשב רכב…
-
@הנדימן כתב בבקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013:
כאן
?
תודה רבה השאלה שלי אם יש למישהו מק"ט או קישור מתאים שעובד
ניסית להוציא מק"ט מפארטסוק אין שם את המק"ט שלו@שלמה-10 כתב בבקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013:
קישור מתאים שעובד
יש לך בפוסט ששלחתי קישור לאלי אקספרס לחלק והכבל.
@אלוף-העולם-1 כתב בבקרת שיוט לטויוטה אוריס 2013:
אם תנתק מצבר בהיבריד אז תמחק נתונים חשובים של מפות דלק מהמחשב רכב…
אין לי מושג לגבי זה, ראיתי בשני מדריכים על היברידי שכדאי לנתק שלא יעוף לפנים הכרית אוויר זה יכול לפצוע, אז אם זה בעיה לנתק מצבר כדאי לא לעשות בכלל.