תחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי
-
@טוסון יש לך כוח לבדוק כי אין לי זמן וצריך גם לשלוח לנטפרי אז הנה האפליקצייה המתוקנת אם אני יבדוק אני יעדכן אבל נראה לי שזה סודר תחנתתדלוקגפמwazefix.apk רק זה חתימה חדשה אז זה יותקן כאפליקצייה חדשה ולא כעידכון לישן
-
@המאעסטר זה עובר לוויז, אבל בלי מסלול ליעד
אם יש לך כח לסדר את זה זה מעולה (אין לי מושג איך זה במקור, מתנצל מראש על ההטרחה והטרטור, ג.נ. לי אין בזה צורך אישי, בעיקר בשביל כיבוד הורים) -
@טוסון כלומר הוא לא יוצר את המסלול בפועל שצריך רק פותח וויז נכון? היה לי צד גדול שזה מה שיקרה בל"נ יטופל אבל כנראה מחר
-
@טוסון אשמח אם תבדוק שוב תחנתתדלוקגפמwazefixv2.apk
-
ט טוסון סימן נושא זה כשאלה
-
ט טוסון סימן נושא זה כנפתר
-
@המאעסטר Excellent
אין מאסטער כמוך, ואין גם מאעסטר כזהאם אפשר להציק, אז שיוכל לבקש מיקום, אבל זה נשמע לי ממש מסובך
-
@טוסון כתב בתחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי:
אם אפשר להציק, אז שיוכל לבקש מיקום, אבל זה נשמע לי ממש מסובך
תוכל לפרט יותר מה כוונתך
-
@המאעסטר שלא יצטרכו לחפש עיר אלא יהיה זיהוי מיקום ואז יביא את התחנות שבאזור שלך…
באתר ובאפליקציה המקורית זה עובד… -
@שיש כתב בתחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי:
שלא יצטרכו לחפש עיר אלא יהיה זיהוי מיקום ואז יביא את התחנות שבאזור שלך…
באתר ובאפליקציה המקורית זה עובד…@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בתחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי:
אני יפרט, לאתר ולהאפליקצייה המקורית,
יש אפשרות לתת הרשאה לזהות את המיקום שלך,
ואז ישר מסנן לך תוצאות תחנות לפי קירבת מקום.גם אני אשמח לשדרוג… כל המגוזגזים עם סינון ישמחו
טוב קיבלתם גם את זה אז הנה השידרוג שנותן לכם גם את הפתיחה ישר בוויז על המסלול וגם הצגת תחנות לפי מיקום כמובן שתצטרכו לאשר את זה בפתיחה הראשונית אשמח שמישהו יבדוק זאתתחנתתדלוקגפמwazefixv3.apk
-
@שיש כתב בתחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי:
שלא יצטרכו לחפש עיר אלא יהיה זיהוי מיקום ואז יביא את התחנות שבאזור שלך…
באתר ובאפליקציה המקורית זה עובד…@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בתחנות גפ"מ, אתר מתעדכן, כולל מלאי:
אני יפרט, לאתר ולהאפליקצייה המקורית,
יש אפשרות לתת הרשאה לזהות את המיקום שלך,
ואז ישר מסנן לך תוצאות תחנות לפי קירבת מקום.גם אני אשמח לשדרוג… כל המגוזגזים עם סינון ישמחו
טוב קיבלתם גם את זה אז הנה השידרוג שנותן לכם גם את הפתיחה ישר בוויז על המסלול וגם הצגת תחנות לפי מיקום כמובן שתצטרכו לאשר את זה בפתיחה הראשונית אשמח שמישהו יבדוק זאתתחנתתדלוקגפמwazefixv3.apk
-
@המאעסטר מקווה שנוכל לבדוק יותר מאוחר!!
תודה ענקית… (סליחה… מפלצתית!!
)