מצלמה טקטית, דו''ח לבית?
-
איך זה עובד?
השוטר יושב בסוף יום לצפות בתיעודים ולשלוח דוחות לפני שהוא נרדם?
נדמה לי שצולמתי ואני לא רואה שום דבר באיזור האישי, יכול להיות רגוע? -
איך זה עובד?
השוטר יושב בסוף יום לצפות בתיעודים ולשלוח דוחות לפני שהוא נרדם?
נדמה לי שצולמתי ואני לא רואה שום דבר באיזור האישי, יכול להיות רגוע?@קורולה-אברכים תלוי מתי חשבת שצילמו אותך
כנראה זה לוקח קצת זמן בתפילה שזה לא יבא
תכלס המצלמות זה הדבר שהכי מפחיד אותי כי כל הזמן אתה חי שאולי צולמת באיזה מצלמה או שומר דרך
משא"כ בשוטר שעוצר אותך שאתה יודע שקיבלת דו"ח ומכאן אתה מנסה להיסתדר איתו
פעם היית בודק אם יש משטרה באזור ועובר היום הכל מצולם ועוד מעט זה מתפתח לשכוללים
שמעתי ממישהו שאמר לי שהוא ראה בירושלים באזור התחנה מרכזית אחד שנוסע עם אופניים חשמליות בבגדים אזרחיים עם מצלמה על הקסדה ודפק על החלון של רכב ומוציא לו תעודת שוטר ואומר לו “אתה יודע איזה עבירה עברת קו הפרדה, שלחתי” וממשיך בדרכו לעוד טרף
זה קצת מזכיר לנו את המשנה באבות דע מה למעלה ממך עין רואה וכו’ (לקראת יום הדין ההולך ומתקרב) -
@מנדי
אם קבלת כבר אז זה אמור להיות באיזור האישי בגוב
כמו שכבר כתב ידידינו למעלה -
מ מאיר העביר נושא זה מ-טיפולים, אחזקה ותקלות
-
@קורולה-אברכים תלוי מתי חשבת שצילמו אותך
כנראה זה לוקח קצת זמן בתפילה שזה לא יבא
תכלס המצלמות זה הדבר שהכי מפחיד אותי כי כל הזמן אתה חי שאולי צולמת באיזה מצלמה או שומר דרך
משא"כ בשוטר שעוצר אותך שאתה יודע שקיבלת דו"ח ומכאן אתה מנסה להיסתדר איתו
פעם היית בודק אם יש משטרה באזור ועובר היום הכל מצולם ועוד מעט זה מתפתח לשכוללים
שמעתי ממישהו שאמר לי שהוא ראה בירושלים באזור התחנה מרכזית אחד שנוסע עם אופניים חשמליות בבגדים אזרחיים עם מצלמה על הקסדה ודפק על החלון של רכב ומוציא לו תעודת שוטר ואומר לו “אתה יודע איזה עבירה עברת קו הפרדה, שלחתי” וממשיך בדרכו לעוד טרף
זה קצת מזכיר לנו את המשנה באבות דע מה למעלה ממך עין רואה וכו’ (לקראת יום הדין ההולך ומתקרב)@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב במצלמה טקטית, דו''ח לבית?:
תלוי מתי חשבת שצילמו אותך
אתמול ב17:00
כרגע לא רואה כלום באיזור האישי -
@קורולה-אברכים אבל כן בעיקרון במצלמה טקטית השוטר/ת יושבים בסוף היום עוברים על ההסרטות ומצלמים מתוך ההסרטה את העבירה עורכים דו"ח ושולחים לבית ולגוב.
תבדוק שם יכול לקחת גג כמה ימים.