דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      טוען מבחן דרכים...
      1. דף הבית
      2. טיפולים, אחזקה ותקלות
      3. בטריה פריוס 2012

בטריה פריוס 2012

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
      6 פוסטים 4 כותבים 42 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • י מנותק
        י מנותק
        ישראל j
        כתב נערך לאחרונה על ידי ישראל j

יש לי פריוס 2012 מעולה אני רוצה לדעת כמה אמור הדלק לקחת אחד לכמה זה חסכוני אבל פעם אני חושב שהיה יותר חסכוני פעם כתב לי אחרי טעינת מיכל מלא שיש630 ק"מ ועכשיו בדרך כלל 540 או560 קילומטר(יש אופציה לראות כמה קילומטר נשאר לך לנסוע)?
        תודה מראש

אלי aא ט איש אמתא 3 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • י ישראל j

יש לי פריוס 2012 מעולה אני רוצה לדעת כמה אמור הדלק לקחת אחד לכמה זה חסכוני אבל פעם אני חושב שהיה יותר חסכוני פעם כתב לי אחרי טעינת מיכל מלא שיש630 ק"מ ועכשיו בדרך כלל 540 או560 קילומטר(יש אופציה לראות כמה קילומטר נשאר לך לנסוע)?
          תודה מראש

אלי aא מנותק
          אלי aא מנותק
          אלי a
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראל-j לא מובן השאלה תבהיר יותר?

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • י ישראל j

תודה מראש

ט מנותק
            ט מנותק
            טרנטע
            כתב נערך לאחרונה על ידי טרנטע

@ישראל-j כנראה החלפת תחנת דלק, כי לי זה משתנה בין תחנות דלק או בין משאבות של תחנות דלק

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י ישראל j

תודה מראש

איש אמתא מחובר
              איש אמתא מחובר
              איש אמת
              כתב נערך לאחרונה על ידי איש אמת

@ישראל-j כתב בבטריה פריוס 2012:

יש מצב שזה רכב ראשון?! א״כ יכול להיות שפעם היית יותר זהיר עם האוטו לא היית פותח רמזורים וכד׳ פחות ילדים - פחות קילומטר עירוני נסיעות לפח זבל היה חורף ועכשיו קיץ שחייייב מזגן וכו וכו כיוצא בזה ולכן המחשב רכב היה נותן לך יותר טווח אחרי תדלוק והיום הוא נותן לך פחות אחרי שיקלול של כל הנתונים האלו.
              כמובן שזה גם יכול להיות מבעיה יותר מהותית כמו חוסר בשמן egr פלגים ממיר סתום וכו וכו.
              לגבי תחנות דלק, אם אתה לא מתדלק בתחנות מוזרות אז לא נראה לי זה הבעיה (סטיה של 90 קילומטר זה הרבה מידי הבדל בין פז המנהרות לפז האומן וכד׳, לדעתי…)
              תפרט יותר האם יש שינוי באופן הנסועה שלך וכן כמה סל״ד אתה נוסע בדר״כ האם יש רעשים טיקטוקים וכו כל משהו שיש מאיפה להתחיל לעזור.

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • איש אמתא איש אמת

@ישראל-j כתב בבטריה פריוס 2012:

יש מצב שזה רכב ראשון?! א״כ יכול להיות שפעם היית יותר זהיר עם האוטו לא היית פותח רמזורים וכד׳ פחות ילדים - פחות קילומטר עירוני נסיעות לפח זבל היה חורף ועכשיו קיץ שחייייב מזגן וכו וכו כיוצא בזה ולכן המחשב רכב היה נותן לך יותר טווח אחרי תדלוק והיום הוא נותן לך פחות אחרי שיקלול של כל הנתונים האלו.
                כמובן שזה גם יכול להיות מבעיה יותר מהותית כמו חוסר בשמן egr פלגים ממיר סתום וכו וכו.
                לגבי תחנות דלק, אם אתה לא מתדלק בתחנות מוזרות אז לא נראה לי זה הבעיה (סטיה של 90 קילומטר זה הרבה מידי הבדל בין פז המנהרות לפז האומן וכד׳, לדעתי…)
                תפרט יותר האם יש שינוי באופן הנסועה שלך וכן כמה סל״ד אתה נוסע בדר״כ האם יש רעשים טיקטוקים וכו כל משהו שיש מאיפה להתחיל לעזור.

ט מנותק
                ט מנותק
                טרנטע
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת

אני שבוע שעבר תדלקתי באיזה תחנה באזור נידח בארץ, והאקדח לא קפץ עד שקלטתי שעוד שניה הדלק יוצא עליי כי אין קפיץ באקדח… יצאתי מהתחנת דלק שהמד נותן לי איזה 650 קילומטר…

איש אמתא תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • ט טרנטע

@איש-אמת

אני שבוע שעבר תדלקתי באיזה תחנה באזור נידח בארץ, והאקדח לא קפץ עד שקלטתי שעוד שניה הדלק יוצא עליי כי אין קפיץ באקדח… יצאתי מהתחנת דלק שהמד נותן לי איזה 650 קילומטר…

איש אמתא מחובר
                  איש אמתא מחובר
                  איש אמת
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@טרנטע אני משאר לעצמי שלפריוס כל ליטר דלק נותן פי 2 טווח מהפוקוס שלי אבל זה לא אומר כלום, פשוט תדלקת יותר ליטר ושילמת יותר, או שואל על אותו כמות תדלוק שמספיקה לו לפחות. אגב קצת מוזר שזה נתן לך יותר טווח כי בסוף יש גבול כמה המצוף דלק יכול לעלות🤔

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

76

3.4k

משתמשים

10.6k

נושאים

145.5k

פוסטים
                  • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.