מוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.
-
@צפוני-פשוט אז נראה לי תבדוק את איזור מה ששלח אהרון שלום יש גם יותר זולים כאמור (בפרט אם אין לך צורך בבדיקת בריאות מצבר).
@דגיג
זה נראה מאוד דומה למה שיש לי היום שאין בו גרפים -
@אהרון-שלום
הOBD מציג נתונים חיים בגרף?
תומך בעברית?@צפוני-פשוט כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
תומך בעברית?לא בעברית ומציג נתונים חיים
@דגיג
ועוד דבר שנראה לי שבשלי יש יותר המהאחרים אולי אני טועה שאפשר לראות את הנתונים חיים בגרף כמו בסקופ וכך אתה יכול לראות לאורך זמן אם היה קפיצות -
@דגיג
זה נראה מאוד דומה למה שיש לי היום שאין בו גרפים@צפוני-פשוט בתיאור המוצר כתוב שיש בו גרפים…
תוכל לשלוח קישור או תמונה של מה שיש לך? -
@צפוני-פשוט כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
תומך בעברית?לא בעברית ומציג נתונים חיים
@דגיג
ועוד דבר שנראה לי שבשלי יש יותר המהאחרים אולי אני טועה שאפשר לראות את הנתונים חיים בגרף כמו בסקופ וכך אתה יכול לראות לאורך זמן אם היה קפיצות@אהרון-שלום ראשית אני כלל לא בטו בזה, גם באחרים כתוב נתונים חיים עם תמונה של גרף…
דבר שני אני לא חושב לצפוני כ"כ חשוב גרף שעולה ויורד,אוליי אני טועה? -
@צפוני-פשוט בתיאור המוצר כתוב שיש בו גרפים…
תוכל לשלוח קישור או תמונה של מה שיש לך?@דגיג
הסתכלתי בהסטוריה שלי בעלי ולא מצאתי כנראה זה בטימו ולשם אני לא מצליח להתחבר עכשיו
[בהתחברות הם רוצים שאסמן תמונות של מה שכבר קניתי הבעיה שזה נשלח לנטפרי…]
ובהחלט מעניין אותי גרף שעולה ויורד, לא הבנתי מה הכוונה גרף אם לא זה? -
@דגיג
הסתכלתי בהסטוריה שלי בעלי ולא מצאתי כנראה זה בטימו ולשם אני לא מצליח להתחבר עכשיו
[בהתחברות הם רוצים שאסמן תמונות של מה שכבר קניתי הבעיה שזה נשלח לנטפרי…]
ובהחלט מעניין אותי גרף שעולה ויורד, לא הבנתי מה הכוונה גרף אם לא זה?@צפוני-פשוט נתונים חיים יש בכל מה ששלחנו אבל לא בטוח שבכל אחד יש ממש גרף שעולה ויורד, אפשר לראות את הנתונים במספרים (שזה מה שבאמת חשוב) בלי גרפים…
-
@צפוני-פשוט נתונים חיים יש בכל מה ששלחנו אבל לא בטוח שבכל אחד יש ממש גרף שעולה ויורד, אפשר לראות את הנתונים במספרים (שזה מה שבאמת חשוב) בלי גרפים…
-
מזה שלט משכפל? אפשר לשכפל את השלט שלי לרכב? לבד?
https://he.aliexpress.com/item/1005008684990699.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.7917586aeKG72F&gatewayAdapt=glo2isr -
@mdy
תלוי איזה רכב אולי אעלה המשך למדריך שלי על שכפול מפתח גם על שכפול שלטhttps://rechavimzelaze.ovh/topic/10650/מדריך-שכפול-מפתח-לרכב-תגובות/15
-
סתם לידע כללי, כשמעתיקים קישור מאליאקספרס מספיק להעתיק עד הhtml, מהסימן שאלה והלאה לא צריך.
-
@צפוני-פשוט נתונים חיים יש בכל מה ששלחנו אבל לא בטוח שבכל אחד יש ממש גרף שעולה ויורד, אפשר לראות את הנתונים במספרים (שזה מה שבאמת חשוב) בלי גרפים…
@דגיג
יש לי עם נתונים חיים מאוד מצומצם
למשל רק חיישן חמצן קדמי ולא אחורי [-מה שאומר שאין לי אפשרות לבדוק את הממיר]
ואני מחפש משהו עם קצת יותר נתונים וגם בגרף שזה הרבה יותר ברור אם יש זיופים,
ולא הבנתי מה זה מה שהעלית זה עם גרפים? -
@דגיג
ולא הבנתי מה זה מה שהעלית זה עם גרפים?@צפוני-פשוט מה שהעלתי עם גרפים תסתכל בקישור, אני לא יודע אם גם חיישן תחתון, אני פחות מתעסק עם הסורקים מהזן הזה. אפשר להשאיר הודעה למוכר איזה נתונים חיים יש.
-
@דגיג
ולא הבנתי מה זה מה שהעלית זה עם גרפים?@צפוני-פשוט תשאל את @אהרון-שלום לגבי הסורק שלו איזה נתונים חיים יש אם זה מספק אותך תילך על זה.