רכב פריוס 2011 בלי גיר וסוללה בכמה אמכור?
-
הרכב היה אצלי 8 שנים לפני כן היה בממשלתי עשה 412,000 ק’'מ
נוסע אך דרוש להחליף לו גיר וסוללה והוא ללא טסט כל הקודם זוכה
כמה אתם חושבים שאפשר למכור אותו -
מ מאיר העביר נושא זה מ-רכבים למכירה
-
הרכב היה אצלי 8 שנים לפני כן היה בממשלתי עשה 412,000 ק’'מ
נוסע אך דרוש להחליף לו גיר וסוללה והוא ללא טסט כל הקודם זוכה
כמה אתם חושבים שאפשר למכור אותו@המחדש-בטובו לחלקים
-
@המחדש-בטובו לחלקים
@נתי-2 כתב ברכב פריוס 2011 בלי גיר וסוללה בכמה אמכור?:
לחלקים
אם הוא ישקיע בגיר ובטריה אז נכון.
אבל אם הוא מחלף בטריה אצל יחייא מטיבה ב 4000 ש"ח, פלוס גיר מיובא כלשהו ב 6000 אז 10000 אלף והרכב חוזר לכביש…
אם אין תקלות נוספות והרכב באמת בסדר חוץ מזה אולי כדאי להשקיע ולמכור לא יודע לומר כמה יהיה המחיר וכמה בסוף תצטרך לרדת אבל את ההשקעה של ה 10.000 אני בטוח שתקבל בחזרה ויותר…אגב מה בדיוק קרה לגיר שלכן הוחלט שהוא מת ?
-
לא ידוע בדיוק מה קרה לגיר אני יודע שהרכב רועד מאוד בנסיעה בהילוך נמוך בעיקר ואמר לי מוסכניק שהגיר חלש מאוד
-
לא ידוע בדיוק מה קרה לגיר אני יודע שהרכב רועד מאוד בנסיעה בהילוך נמוך בעיקר ואמר לי מוסכניק שהגיר חלש מאוד
@המחדש-בטובו אולי EGR?
עכ"פ אם תקבל על 4,000 תרקוד ותשמח.
לדעתי אם זה גיר לא שווה לתקן כדי למכור כי עם כזה ק"מ יהיה קשה למכור, אבל אולי זה לא גיר.
אני הייתי שולח אותו למוטי שיבדוק מה צריך ומקבל כיוון על עלויות תיקון ואז מחליט. -
@המחדש-בטובו ברכב הזה אם יש תקלת גיר אז היא נרשמת במחשב.
אגב, תקלת גיר מתאפיינת העומדים בעיקר, לא במהירות נמוכה- ורעידות ברכב הזה נובעות הרבה מegr לא מטופל שגורם להצטברות שמן בפתח המצערת ולכל יש ניתוקי הצתה ורעידות -
@המחדש-בטובו אולי EGR?
עכ"פ אם תקבל על 4,000 תרקוד ותשמח.
לדעתי אם זה גיר לא שווה לתקן כדי למכור כי עם כזה ק"מ יהיה קשה למכור, אבל אולי זה לא גיר.
אני הייתי שולח אותו למוטי שיבדוק מה צריך ומקבל כיוון על עלויות תיקון ואז מחליט.@נייטרון-חפשי כתב ברכב פריוס 2011 בלי גיר וסוללה בכמה אמכור?:
אולי EGR?
@המחדש-בטובו כתב ברכב פריוס 2011 בלי גיר וסוללה בכמה אמכור?:
הרכב רועד מאוד בנסיעה בהילוך נמוך
תמיד?
מלווה ברעש?
יש בעיטות במעבר בין מנוע לבטריה?לגבי מה שאמר המוסכניק לא כל מכונאי מכיר היברידיות ולא כל מכנואי מבין בגירים