נטפרי באנדרואיד
-
@תודה-לבורא-עולם-0
החברה TRAGET או משהו דומה,
את הדגם היכן לבדוק?@זאביק-0 כתב בנטפרי באנדרואיד:
את הדגם היכן לבדוק?
לא מכיר.
חפש בהגדרות / מידע.שאלה מוזרה, האם אתה בטוח שמדובר בכניסה לסים ולא לכרטיס זיכרון?
-
@זאביק-0 כתב בנטפרי באנדרואיד:
את הדגם היכן לבדוק?
לא מכיר.
חפש בהגדרות / מידע.שאלה מוזרה, האם אתה בטוח שמדובר בכניסה לסים ולא לכרטיס זיכרון?
@תודה-לבורא-עולם-0
לא חשבתי כלל על כזה כיוון,
האם יש כרטיס זיכרון שהוא בדיוק באותו גודל של הסים שלי?? אם התשובה היא כן, אז אני צריך לבדוק זאת. -
@תודה-לבורא-עולם-0
לא חשבתי כלל על כזה כיוון,
האם יש כרטיס זיכרון שהוא בדיוק באותו גודל של הסים שלי?? אם התשובה היא כן, אז אני צריך לבדוק זאת. -
@זאביק-0 בערך… אתה יכול לצלם את הכניסה לסים?
@תודה-לבורא-עולם-0 אין צורך - כשאהיה באוטו אבדוק בעיניים את המגעים ואדע את התשובה המדוייקת, - (בכל אופן זה סיכוי רחוק שהגודל לא תאם במדוייק לסים שלי, ובכל זאת דחפתי לשם את הסים שלי איכשהו
) -
@תודה-לבורא-עולם-0 אין צורך - כשאהיה באוטו אבדוק בעיניים את המגעים ואדע את התשובה המדוייקת, - (בכל אופן זה סיכוי רחוק שהגודל לא תאם במדוייק לסים שלי, ובכל זאת דחפתי לשם את הסים שלי איכשהו
) -
@זאביק-0 יש מערכות עם חריץ לכרטיס מיקרו SD, וגודל של סים ללא מסגרת כלל יכול להידחף שם.
@תודה-לבורא-עולם-0 בדקתי, ואכן זה שונה קצת מהמגעים שיש לי בסים של הפלאפון:
בפלאפון יש לי 3 נקודות כפול 2 שורות, ובמולטימדיה יש לי 4 נקודות כפול 2 שורות,
אבל מבחינת הגודל והצורה הוא מתאים וזהה בדיוק לגודל של הסים שלי (כמובן ללא המסגרת הגדולה) - וכן 3 הנקודות שבסים נוגעות בדיוק ב-3 הנקודות של המולטימדיה, - וכרטיס מיקרו SD ממש לא נכנס שם, (אולי יש כרטיס זיכרון אחר, שדומה להפליא לכרטיס סים?).השאלה כעת היא, האם יש איזו דרך להשתמש עם הסטיק הישן שאין בו וייפי, או שאני חייב לקנות סטיק חדש.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 בדקתי, ואכן זה שונה קצת מהמגעים שיש לי בסים של הפלאפון:
בפלאפון יש לי 3 נקודות כפול 2 שורות, ובמולטימדיה יש לי 4 נקודות כפול 2 שורות,
אבל מבחינת הגודל והצורה הוא מתאים וזהה בדיוק לגודל של הסים שלי (כמובן ללא המסגרת הגדולה) - וכן 3 הנקודות שבסים נוגעות בדיוק ב-3 הנקודות של המולטימדיה, - וכרטיס מיקרו SD ממש לא נכנס שם, (אולי יש כרטיס זיכרון אחר, שדומה להפליא לכרטיס סים?).השאלה כעת היא, האם יש איזו דרך להשתמש עם הסטיק הישן שאין בו וייפי, או שאני חייב לקנות סטיק חדש.