נמאס לי מטויטה/הונדה "סטיגמה............"
-
אין עניין כמובן לחזור אחרי מה שאמרו קודמי הגדולים ממני בחכמה ובמניין.
רק מסקרן אותי לשאול: בדקת את הרכבים שקנית אצל איש מקצוע מוסמך?
מניסיון שלי, (קניתי עד עכשיו 3 רכבים, ובמהלך החיפושים אנשי מקצוע שאני סומך עליהם גילו דברים מזעזעים על רכבים שאנשים הציגו למכירה, חלקם באמת לא ידעו על הג’ונגל שהולך להם מתחת מכסה המנוע), בקיצור קריטי לבדוק היטב כל רכב שמוצע למכירה !
בנוסף חלקי כל רכב צריכים החלפה מעת לעת, התמזל מזלך ויותר מידי חלקי הרכב בחרו לעשות זאת בתיאום מושלם אחד עם השני והזדמנו לאותו פרק זמן, גם ציריות גם בולמים גם מדחס, וזה יכל להמשיך להיות גם עם ברקסים מצבר צמיגים ובדיוק הגיע הזמן של הטסט ! -
לשאלתך, פיאט טיפו ידוע כרכב אמין ולא נרשם לו בעיה סדרתית או חוסר אמינות במכלול מסויים למעט משאבת מים.
@DanielC כתב בנמאס לי מטויטה/הונדה "סטיגמה............":
למעט משאבת מים.
ומשהו במזגן, שמעתי כמה פעמים [אחת הממסרות נדמה לי סדר גודל של 200-300 ש’'ח לפי מה ששמעתי]
-
@רק-אני
ת’אמת שאני לגמרי מזדהה עם מה שכתבת
ואני גם חושב שבהחלט יתכן למצוא רכב אירופאי אמריקאי וכדו’ משנתון מתקדם יותר שיתן אמינות
בחלקים אחרים מהאמינות היפנית וכרכב לכמה שנים זה בהחלט יכול להיות עסקה טובה
אבל תרשה לי לסייג שאם מעולם לא יצא לך לטפל ולתקן קצת לבד
ואתה מסוג האנשים שעל תקלה שצצה כל מה שהם יודעים זה שצריך לקחת את הרכב למוסך
ועדיף למוסך שהוא גם הכי זול באזור [ולא משנה האומה]
א"כ לא מומלץ לך בכלל לעשות טעות כזאת ולקנות רכב לא יפני
בהנחה שהוא יתן את אותה עבודה של היפני כי זה פשוט לא יקרה!
רק מה כן? אם אתה אחד שיודע לגעת קצת מתחת למכסה מנוע כשצריך
וכשיילך או יזייף איזה חיישן וכדו’ אתה תזמין ותחליף לבד
תצמצם את מרווח הטיפולים ותעשה אותם מחומרים איכותיים ובעבודה יסודית
אז אני בהחלט חושב שזה כיוון אפשרי וגם זה כמובן רק בדגמים היותר אמינים של החברות הפחות אמינות [לא ליפול על איזה פיורטק מקולל]
דהיינו לבדוק על הדגם שהמנוע גיר בגדול אמינים ואז לבדוק איפה כן נקודות התורפה שלו
[למשל: מחברים וצינורות פלסטיק במערכת הקירור מתפוררים -בעיה נפוצה יחסית באירופאיות, וככה"ג]
ואז אם זה דבר שנראה לך שתוכל להתמודד איתו לבד אז הרווחת רכב מתקדם יותר מהנה יותר ובטיחותי יותר במחיר שפוי,
זו דעתי בענין ואולי יום אחד אני גם יעשה איתה משהו כרגע אני תקוע לי עם מאזדה 3
שמביאה מA לB כמו שצריך
.