עזרה בהמרת רישיון לידני
-
@שיפקה אותו בית ספר, אותו מורה.
אבל קבלו עדכון: בחסד ה’ עלינו פתחתי את האתר של הזימון תורים (אולי מתוך ייאוש), וצץ לו תור למחר (שני) בבוקר בחולון. בעז"ה נראה ישועות.
וכמו שאמר מי שאמר ‘סע למשרד הרישוי בחולון…’
@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
בעז"ה נראה ישועות.
סגולה טובה: לומר פרק קכא ולשים 100 ש’'ח צדקה בהצלחה!
-
@יאריס כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
אם זה רלוונטי, תבדוק בעוד לשכות של משרד הרישוי, יש לשכות יותר זמינות, לפעמים שווה לנסוע קצת.
הכי קרוב שמצאתי זה בעוד שבועיים וחצי בצפת…
שנית שתדע שאחרי שיהיה לך רישיון על ידני תצטרך לבוא שוב פיזית, למשד הרישוי כדי שימחקו לך את ההגבלה על אוטומט מהרישיון - מניסיון.
טוב שאתה אומר, לזה אפשר להתארגן מראש.
כעת חבל על כל יום.בינתיים מה שעשיתי: הלכתי לסניף של משרד הרישוי לנסות להיכנס בלי תור, ללא הצלחה.
הוצאתי לה טופס ירוק חדש, לא עזר.
הצהרנו על סיום תכנית הליווי, לא עזר.
המורה ניסה דרך ביה"ס, לא עזר.
שלחתי פניה מקוונת למשרד התחבורה (הכנה לפניה למבקר המדינה), עדיין לא ענו.יש עוד רעיונות?
אשמח לכל מידע@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
המורה ניסה דרך ביה"ס, לא עזר.
אני מאמין שזה מה שהמורה עשה…
אבל יש אפשרות לשלוח מייל לפיקוח של הברוש.
תנסה לשאול אותו אם הוא ניסה את האופציה,
בכל אופן את התור תקבע, כי לוקח כמה ימים עד שמקבלים תשובה מהפיקוח -
אחרי בילוי של למעלה מ-3 שעות במשרד הרישוי, הסתדר העניין ברוך ה’.
לא יודע מה הם עשו ומה היתה הבעיה.
מה שאני כן יודע זה שהם ביטלו את ההצהרה על סיום תכנית הליווי, והיו צריכים לערב את הפיקוח.כמובן שמלכתחילה הם ניסו להפיל על המורה שידבר עם הפיקוח, עד שהסברתי להם באותיות גדולות שזה תפקיד שלהם ולא של המורה, שהרי זה פיקוח של משרד הרישוי ולא של מורה הנהיגה…
הבטחתי לפקידה שאני לא יוצא עד שהמורה מזמין טסט, קצת אסרטיביות, הרבה ס"ד, וב"ה הסתדר.תודה לכל העוזרים
-
יש אפשרות לזרז תורות במשרד הרישוי?
היה לי אתמול תור, אבל היתה תקלה במערכות של משרד התחבורה בכל הארץ, וממילא לא היה מה לעשות שם.
אמרו שם בכניסה לסניף שכל מי שהיה לו תור מוזמן, יכול להגיע מחר (שזה בעצם היום) ויתנו לו להיכנס. דא עקא, שכיון שאני עם טלפון כשר, אין לי שום הודעת SMS שמוכיחה שהיה תור, וכיון שהזמן של התור עבר אין לי הוכחה, ומשכך לא הלכתי שוב.
כעת אני מנסה לפתוח את האתר של הזימון תורים בכל עת מצוא (גם על הבוקר וכו’), אך ללא הצלחה, כל התורים הם לעוד 3 שבועות לכל הפחות…
מה עושים? יש איזה גוף שאחראי על משרד הטיפשות הזה שיכה על קודקודו ויאמר לו ‘צא ועשה מלאכתך’?
או כל דרך אחרת שהיא לא להגיע למשרד הרישוי, כדי להוציא את הרישיון הידני של אשתי?
אולי למישהו פה יש תור שהוא עומד לבטל, ויאמר לי כדי שאתפוס מיד?
תודה רבה! -
לא הבנתי מה הבעיה להגיע ולומר שהיה לך תור? תראה ת’‘ז וכו’
-
לא הבנתי מה הבעיה להגיע ולומר שהיה לך תור? תראה ת’‘ז וכו’
@חיים-Y0737 בגלל שהתור כבר עבר אין לו איך לראות שהיה לי תור. בעיקרון הדרך להוכיח זה הודעת SMS שמקבלים על התור וכך הוא גם אמר שם לכל מי ששאל אותו (‘תראו את ההודעה שקיבלתם ונכניס אתכם’).
וכאמור, אין לי ב"ה. -
יש אפשרות לזרז תורות במשרד הרישוי?
היה לי אתמול תור, אבל היתה תקלה במערכות של משרד התחבורה בכל הארץ, וממילא לא היה מה לעשות שם.
אמרו שם בכניסה לסניף שכל מי שהיה לו תור מוזמן, יכול להגיע מחר (שזה בעצם היום) ויתנו לו להיכנס. דא עקא, שכיון שאני עם טלפון כשר, אין לי שום הודעת SMS שמוכיחה שהיה תור, וכיון שהזמן של התור עבר אין לי הוכחה, ומשכך לא הלכתי שוב.
כעת אני מנסה לפתוח את האתר של הזימון תורים בכל עת מצוא (גם על הבוקר וכו’), אך ללא הצלחה, כל התורים הם לעוד 3 שבועות לכל הפחות…
מה עושים? יש איזה גוף שאחראי על משרד הטיפשות הזה שיכה על קודקודו ויאמר לו ‘צא ועשה מלאכתך’?
או כל דרך אחרת שהיא לא להגיע למשרד הרישוי, כדי להוציא את הרישיון הידני של אשתי?
אולי למישהו פה יש תור שהוא עומד לבטל, ויאמר לי כדי שאתפוס מיד?
תודה רבה!@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
אבל ביום למחרת הם יודעים שיש מלא אנשים שלא נכנסו אתמול היית מגיע והיו מקבלים אותך
יש לי תור מוזמן בירושלים ב7/9 בשעה 9:35…
זה רלוונטי לך? -
@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
אבל ביום למחרת הם יודעים שיש מלא אנשים שלא נכנסו אתמול היית מגיע והיו מקבלים אותך
זה רלוונטי לך?@מיכאלb כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
אני מקווה למצוא לפני כן בעז"ה… זה עוד יותר משבועיים.
כבר ראיתי תור בירושלים במרכז כלל מהיום להיום, אבל לבושתי הרבה לא זכרתי אם זה הבניין שבדוידקה או במקום אחר פחות נגיש (נפק"מ להגיע לשם ברכבת), ועד שבדקתי (חצי דקה), כבר נתפס.@מיכאלb כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
הסתפקתי על העניין. אבל היו פה תרתי לגריעותא: א’ גם אם היו מכניסים אותי אני רק חושב על הארבע פקידות שיש שם (ביום מלא) שיצטרכו להשתלט על תורים של יומיים+פטור מתור, ונהיה לי רע. ב’ על הצד שלא מכניסים אותי, לנסוע יומיים ברצף 50 דקות כל צד לשוא, זה מבאס נורא.
בסוף חשבתי לעצמי שלנסוע בלי תור מוכח, זה מעל ההשתדלות, סדר א’ ודאי לא שווה להפסיד בשביל זה. -
@מיכאלb כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
כבר ראיתי תור בירושלים במרכז כלל מהיום להיום, אבל לבושתי הרבה לא זכרתי אם זה הבניין שבדוידקה או במקום אחר פחות נגיש (נפק"מ להגיע לשם ברכבת), ועד שבדקתי (חצי דקה), כבר נתפס.@מיכאלb כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
הסתפקתי על העניין. אבל היו פה תרתי לגריעותא: א’ גם אם היו מכניסים אותי אני רק חושב על הארבע פקידות שיש שם (ביום מלא) שיצטרכו להשתלט על תורים של יומיים+פטור מתור, ונהיה לי רע. ב’ על הצד שלא מכניסים אותי, לנסוע יומיים ברצף 50 דקות כל צד לשוא, זה מבאס נורא.
בסוף חשבתי לעצמי שלנסוע בלי תור מוכח, זה מעל ההשתדלות, סדר א’ ודאי לא שווה להפסיד בשביל זה.@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
שבדוידקה או במקום אחר פחות נגיש (נפק"מ להגיע לשם ברכבת), ועד שבדקתי (חצי דקה), כבר נתפס.
להבא תתפוס, מקסימום תשחרר…
בכל אופן, צור איתי קשר טלפוני, אנסה לעזור לך
0508328075 -
@מיכאלb כתב בעזרה בהמרת רישיון לידני:
בסוף חשבתי לעצמי שלנסוע בלי תור מוכח, זה מעל ההשתדלות, סדר א’ ודאי לא שווה להפסיד בשביל זה.