סים כשר לוויז
-
@תודה-לבורא-עולם-0 חוץ מנטפרי רימון או אתרוג קיים משהו ? (כי אני צריך את זה גם לעבודה של אישתי לחבר לנט סטיק ורימון אתרוג עובד לה חלק)
-
@תודה-לבורא-עולם-0 חוץ מנטפרי רימון או אתרוג קיים משהו ? (כי אני צריך את זה גם לעבודה של אישתי לחבר לנט סטיק ורימון אתרוג עובד לה חלק)
-
@mik6868 לא מכיר.
לא הבנתי מה יתן לך סים לווייז בלבד לנטסטיק??@תודה-לבורא-עולם-0 הוא לא מתכווין שיקנה סים לוויז, אלא שיקח סים עם חסימה וישתמש בו לוויז
@mik6868 גם לאתרוג יש סימים חסומים (אם כי יקרים יותר) לא יודע כמה הם מסתדרים עם אנדרואיד/וויז
@פתוח-לשמוע מה אתה יודע לספר לו על זה? -
@mik6868 לא מכיר.
לא הבנתי מה יתן לך סים לווייז בלבד לנטסטיק??@תודה-לבורא-עולם-0 אה לא לוויז בלבד בגדול אני צריך לשימוש הוויז וכו’ חוץ מהשימוש במכשיר לוויז גם יש לי צורך בלחבר את הסים לנט סטיק לעבודה של אישתי…
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אה לא לוויז בלבד בגדול אני צריך לשימוש הוויז וכו’ חוץ מהשימוש במכשיר לוויז גם יש לי צורך בלחבר את הסים לנט סטיק לעבודה של אישתי…
-
@mik6868 לא בדיוק זכיתי להבין את השאלה בכל מקרה כל סטיק אתרוג רימון (לא שזה סינון…) או נט פרי יעבוד לך בוויז
אם אתה רוצה סים שיהיה רק להוריד איזה פנגו שיהיה קבוע ברכב יש את חברת RL ששמה הסים עולה 14 בחודש@פתוח-לשמוע
השאלה שלי היא - איזה חברות הסים שהאינטרנט שהוא משדר חסום , היום יש לי מכשיר הדרן לוויז והחסימה היא על המכשיר, הבעיה שלי בזה כשאני מעביר את הסים מהמכשיר לנטסטיק שיש לי בבית זה משדר לי אינטרנט פרוץ למחשב עבודה…@פתוח-לשמוע כתב בסים כשר לוויז:
בכל מקרה כל סטיק אתרוג רימון
זה סטיק חוסם מה שיש להם ,לא שהסים עצמו חסום? (הבנתי אותך נכון?)