מה עדיף? פיקאסו או רודיוס?
-
@טכנולוג כתב במה עדיף? פיקאסו או רודיוס?:
גם המחיר על רכב כזה הוא מידי נמוך זה דגם מוצלח מאוד
תזהר עם הציניות עוד משהו יכול לקחת את זה ברצינות
@מאיר-ג התכוונתי לכל מילה בכלל לא ציני
תברר על הרכב פיקאסו עם מנוע דיזל 2000
זה מנוע חזק חסכוני ואמין עם גיר של אייסן
בקיצור למי שלא נבהל מסטיגמות זה רכב פצצה
אין אותו הרבה למכירה ואם תמצא משהו טוב הוא יעלה כנראה יותר מפי שתיים מהמחיר שם (תלוי גם ברמת הגימור - הדגם ההוא עם רמת הגימור הבסיסית - הוא יכל להחשיב בתוך ה"מלא תוספות" גם את העובדה שיש לו 4 גלגלים) -
אני ממליץ על הרודיוס, לא מהכירות אישית אבל ממה ששמעתי מהמכונאי שלי שהיו מטופלות אצלו כמה כאלו זה רכב אמין ונוח.
הוא גדול יחסית לרכבי מיני עם 7 מושבים, אבל ביחס למרחב הפנימי שלו הוא לא מרגיש גדול בכלל (נראה לי פחות מקרייזלר וויאג’ר ובטח בהשוואה לטרוורס). -
אני ממליץ על הרודיוס, לא מהכירות אישית אבל ממה ששמעתי מהמכונאי שלי שהיו מטופלות אצלו כמה כאלו זה רכב אמין ונוח.
הוא גדול יחסית לרכבי מיני עם 7 מושבים, אבל ביחס למרחב הפנימי שלו הוא לא מרגיש גדול בכלל (נראה לי פחות מקרייזלר וויאג’ר ובטח בהשוואה לטרוורס).@נייטרון-חפשי כתב במה עדיף? פיקאסו או רודיוס?:
הוא גדול יחסית לרכבי מיני עם 7 מושבים, אבל ביחס למרחב הפנימי שלו הוא לא מרגיש גדול בכלל (נראה לי פחות מקרייזלר וויאג’ר ובטח בהשוואה לטרוורס).
אתה בטוח?
כי יש רודיוסים גם עם 4 שורות מושבים
2+2+2+3 ורק השורה האחרונה שלהם צפופה (אמנם בשנים האחרונות כמעט ולא יצא לי, אבל בעבר ישבתי ברודיוס הרבה פעמים, זכור לי מרחב פנימי יוצא דופן)
עריכה, לאחר ביאורו של @Lexus לק"מ -
@נייטרון-חפשי כתב במה עדיף? פיקאסו או רודיוס?:
הוא גדול יחסית לרכבי מיני עם 7 מושבים, אבל ביחס למרחב הפנימי שלו הוא לא מרגיש גדול בכלל (נראה לי פחות מקרייזלר וויאג’ר ובטח בהשוואה לטרוורס).
אתה בטוח?
2+2+2+3 ורק השורה האחרונה שלהם צפופה (אמנם בשנים האחרונות כמעט ולא יצא לי, אבל בעבר ישבתי ברודיוס הרבה פעמים, זכור לי מרחב פנימי יוצא דופן)
עריכה, לאחר ביאורו של @Lexus לק"מ@טוסון כתב במה עדיף? פיקאסו או רודיוס?:
@נייטרון-חפשי כתב במה עדיף? פיקאסו או רודיוס?:
אתה בטוח?
2+2+2+3 ורק השורה האחרונה שלהם צפופה (אמנם בשנים האחרונות כמעט ולא יצא לי, אבל בעבר ישבתי ברודיוס הרבה פעמים, זכור לי מרחב פנימי יוצא דופן)הוא אשר אמר @נייטרון-חפשי שבייחס למרווח הפנימי הנדיב שלו הוא לא מרגיש גדול - חיצונית
-
@מאיר-ג התכוונתי לכל מילה בכלל לא ציני
תברר על הרכב פיקאסו עם מנוע דיזל 2000
זה מנוע חזק חסכוני ואמין עם גיר של אייסן
בקיצור למי שלא נבהל מסטיגמות זה רכב פצצה
אין אותו הרבה למכירה ואם תמצא משהו טוב הוא יעלה כנראה יותר מפי שתיים מהמחיר שם (תלוי גם ברמת הגימור - הדגם ההוא עם רמת הגימור הבסיסית - הוא יכל להחשיב בתוך ה"מלא תוספות" גם את העובדה שיש לו 4 גלגלים)