אשמח לעזרה ביעוץ לקניית 'הרכב הראשון שלי'
-
@kasnik כתב באשמח לעזרה ביעוץ לקניית 'הרכב הראשון שלי':
יש לי אופציה לבדוק כמה דלק צרכתי? (מיועד להחזרים מהעבודה.
בתחנה יש קבלות, אפשר להירשם לאפליקציה של סונול (בקישור של @EBA , בנושא משהו עם מגבים, ככה הוא יקבל אולי ארטיק)
אפשר גם דלקן ואז העבודה משלמת (ואין מע"מ)@kasnik כתב באשמח לעזרה ביעוץ לקניית 'הרכב הראשון שלי':
אם המוכר הצהיר שעשה לפני חודשיים טיפול 10,000 מה המשמעות של זה כלפי, והאם אני אמור להאמין לו?
תאמין לו, ותעשה בעצמך שוב (300 ש"ח מקסימום חומרים, ו100-200 עבודה ואפשר גם לבד)
@טוסון כתב באשמח לעזרה ביעוץ לקניית 'הרכב הראשון שלי':
בתחנה יש קבלות, אפשר להירשם לאפליקציה של סונול (בקישור של @EBA , בנושא משהו עם מגבים, ככה הוא יקבל אולי ארטיק)
אפשר גם דלקן ואז העבודה משלמת (ואין מע"מ)אבל אני עושה גם נסיעות שלי וגם של העבודה, אני צריך איכשהוא לחשבן כמה ליטר היה של העבודה
-
אני לא יודע מה מקובל כאן בפורום, אם לעדכן או להשאיר נושאים פתוחים.
אבל ברוך השם מצאתי משהו לרכב עליו.
ניתן לכם לנחש מהו בדיוק 🤪.
בא נראה את המומחים
.

וכאן המקום להודות לכל מי שעזר לי להגיע ליעד הנכסף

רציתי לתת לייקים למי שעזר לי, אבל אני עדיין לא יכול לתת, קבלו את התנצלותי. -
אפשר גם דלקן ואז העבודה משלמת (ואין מע"מ)אבל אני עושה גם נסיעות שלי וגם של העבודה, אני צריך איכשהוא לחשבן כמה ליטר היה של העבודה
-