קניית מערכת בלי שלם מס
-
@טכנולוג בשמחה https://s.click.aliexpress.com/e/_c2RBEYxZ אני קניתי ב500 והגורם המטפל לפי רשות המיסים הוא געש וורלדווייד והם העבירו לחברת מילוג והמספר מעקב הוא BR*********MG החברה לא זכורה לי [רק ב3 חודשים האחרונים ראיתי אותה ] וגם המעקב קצת שונה
-
@פראסטיק1 כתב בקניית מערכת בלי שלם מס:
מישהו יודע אם יש דרך לקנות מערכת ts18 בלי לשלם מס? מה כולם עושים? זה פשוט בלתי נסבל…
יכול להיות שאפשר לקנות מוצר פחות מחיוב מכס ולהחזיר (אפשר לבטל את ההזמנה מיד לא צריך לחכות שיגיע) ולקחת את הכסף כזיכוי שמור במערכת ואח"כ בקניה הבאה המחיר יורד בגלל הזיכוי.
||יכול להיות שזה לא עובד כי אולי המחיר נקבע לפי המחירון - אפשר לנסות|| -
@פראסטיק1 כתב בקניית מערכת בלי שלם מס:
מישהו יודע אם יש דרך לקנות מערכת ts18 בלי לשלם מס? מה כולם עושים? זה פשוט בלתי נסבל…
יכול להיות שאפשר לקנות מוצר פחות מחיוב מכס ולהחזיר (אפשר לבטל את ההזמנה מיד לא צריך לחכות שיגיע) ולקחת את הכסף כזיכוי שמור במערכת ואח"כ בקניה הבאה המחיר יורד בגלל הזיכוי.
||יכול להיות שזה לא עובד כי אולי המחיר נקבע לפי המחירון - אפשר לנסות|| -
@א.-ב. כתבו על זה בעבר זה ודאי לא עובד כי הזיכוי נחשב כצורת תשלום וזה לא מוריד את מחיר המערכת אלא שילמת חלק באשראי וחלק בזיכוי
@טכנולוג לא הבנתי איך גובים כסף אם המוכר כותב על המוצר את השווי לפי החוקים שאני מכיר אם שווי המוצר עצמו [לא כולל משלוח ] לא הגיע ל75 דולר לא צריך לשלם מס קרא לי כמה פעמים שביקשו ממני צילום של החיוב וחשבונית אבל הכל אפשר לסדר היום על מה הם יוכלים לגבות ממך כסף מילא זה היה רק מס אבל הדמי טיפול ואחסון יוצא לפעמים יותר יקר מהמס
-
@טכנולוג לא הבנתי איך גובים כסף אם המוכר כותב על המוצר את השווי לפי החוקים שאני מכיר אם שווי המוצר עצמו [לא כולל משלוח ] לא הגיע ל75 דולר לא צריך לשלם מס קרא לי כמה פעמים שביקשו ממני צילום של החיוב וחשבונית אבל הכל אפשר לסדר היום על מה הם יוכלים לגבות ממך כסף מילא זה היה רק מס אבל הדמי טיפול ואחסון יוצא לפעמים יותר יקר מהמס
-
@הלומד-מכול-אדם יש שיתוף פעולה בין עלי אקספרס לדואר ישראל שהם מעבירים להם פירוט מלא של הקניה ואפילו חשבונית ולכן לא מעניין אותם מה המוכר רושם (אלא אם כן זה נשלח דרך בר כמו שקורה לאחרונה ואז אם המוכר רושם פחות מ75$ זה עובר)
@טכנולוג אלי אקספרס שולח ישר לדואר ? אז למה הם מבקשים חשבונית?
-
@טכנולוג אלי אקספרס שולח ישר לדואר ? אז למה הם מבקשים חשבונית?
-
@הלומד-מכול-אדם תודה
זו מערכת מצויינת והחברת משלוחים זה בר (אצל בר תמיד אין מכס אם מצהירים על פחות מ75$)
תתחדש -
@יוסי-לוי כרגע הוא שולח לכולם [שאלתי לפחות 4] ככה ועובר חלק [חוץ ממישהו אחד]
@פתוח-לשמוע כתב בקניית מערכת בלי שלם מס:
כרגע הוא שולח לכולם ככה
למי אתה מתכוון? זה שהוא קנה ממנו לא כ"כ מוכר כאן