אשמח אם משהו יוכל לעשות מדריך איזה חלקים אפשר להזמין מחו''ל ואיזה דורשים אישור,
-
@אנונימוס כל מה שצריך תקן לא עובר במכס כמו מראות שצריך תקן שלא יהיו מגדילות מידי או מקטינות, סליל הגה שזה בטיחות של הכריות אוויר, וכן על זה הדרך לפני שאתה מזמין תחשוב האם זה חלק בטיחותי וכדומה ואם נראה לך אז פשוט מבקשים מהמוכר שיכתוב לך במקום סליל הגה לצורך העניין שיכתוב לך "מגבונים" ככה שבוודאי זה יעבור....
אל תדאג לא פותחים במכס רק רואים מה כתוב על החבילות.... -
@צילפינגים כתב באשמח אם משהו יוכל לעשות מדריך איזה חלקים אפשר להזמין מחו''ל ואיזה דורשים אישור,:
שיכתוב לך במקום סליל הגה לצורך העניין שיכתוב לך "מגבונים" ככה שבוודאי זה יעבור....
חיב להקפיד שמה שמבקשים מהמוכר לכתוב יהיה תואם את המשקל של המוצר אחרת השורה הבאה בציטוט תהיה לא רלוונטית
אל תדאג לא פותחים במכס רק רואים מה כתוב על החבילות....
-
@שלמה כתב באשמח אם משהו יוכל לעשות מדריך איזה חלקים אפשר להזמין מחו''ל ואיזה דורשים אישור,:
@simon נראה לי שלא תוכל תמיד לברק מהמוכר שירשום משהו אחר הם מכירים את זה כבר
אבל אצל הערבים זה אותו מחיר לא? (למקורי)אין לי מושג כמה זה עולה אצל הערבים, ואיך משיגים את זה.
במוסך אמרו לי שזה מתכווץ בחום בצורה שאינה נראית לעין, ולכן לא לקנות משומש, רק חדש.
וחדש בארץ עולה כ 1500 ש"ח ויותר.
אז רכשתי את זה
https://he.aliexpress.com/item/1005005458653808.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.78fb586aofI4hV&gatewayAdapt=glo2isr
זה כבר בדרך, ואין לי מושג מה האיכות של זה בהשוואה למקורי. -
זה כבר בדרך, ואין לי מושג מה האיכות של זה בהשוואה למקורי.
הרבה פעמים במיוחד בדברים של פלסטיק זה בדיוק אותו הדבר כמו מקורי הרי בסופו של יום הכל מיוצר באותו מקום.... שוב לא תמיד אבל בהרבה מקרים אני פעם הזמנתי לאבא שלי תא של התאורה בין הנהג ליושב לידו למעלה הגיע לי אותו דבר בדיוק אחד לאחד מהמקורי שפירקתי מהאוטו כל הכתוביות בפנים, המספרים שהיו חרוטים וכו'
-
@צילפינגים כתב באשמח אם משהו יוכל לעשות מדריך איזה חלקים אפשר להזמין מחו''ל ואיזה דורשים אישור,:
זה כבר בדרך, ואין לי מושג מה האיכות של זה בהשוואה למקורי.
הרבה פעמים במיוחד בדברים של פלסטיק זה בדיוק אותו הדבר כמו מקורי הרי בסופו של יום הכל מיוצר באותו מקום.... שוב לא תמיד אבל בהרבה מקרים אני פעם הזמנתי לאבא שלי תא של התאורה בין הנהג ליושב לידו למעלה הגיע לי אותו דבר בדיוק אחד לאחד מהמקורי שפירקתי מהאוטו כל הכתוביות בפנים, המספרים שהיו חרוטים וכו'
אכן בהתחלה רציתי לקנות את זה מגרמניה כאן אבל אחרי התכתבות עם המוכר, הוא הודה לי שזה מיוצר בסין, רק הוסיף שזה עם תקן מחמיר וכו' ושזה מיוצר ע"י מפעל בסין עם ותק של 10 שנים.
ואז החלטתי לקנות ישר מהמקור, מסין. -
@simon דיברו פה פעם באחד השרשורים על כמה מוסכניכים שכן מתעסקים עם צרפתיות תחפש קצת בפורום אולי תמצא תחפש באיזה שרשור על סיטרואן ככה זכור לי
יש שם את רולי, אבל הוא עמוס ונראה לי שלא שש להתעסק עם רכב כזה משנת 2010
-
בדיוק אחד לאחד מהמקורי שפירקתי מהאוטו כל הכתוביות בפנים, המספרים שהיו חרוטים וכו'
בטח, כי הם לוקחים את המקורי וסורקים אותו בתלת מימד כדי ליצור חדש.
כולם מכירים את הסיפור על ההוא שבא למפעל בסין והזמין סטוק של חליפות כמו שלו ונתן להם את שלו לדוגמה ושכח שם כיפה בכיס וכל החליפות החדשות הגיעו עם כיפה בכיס. -
@אנונימוס כתב באשמח אם משהו יוכל לעשות מדריך איזה חלקים אפשר להזמין מחו''ל ואיזה דורשים אישור,:
פלוס אתרים מומלצים,
אני לדוגמא צריך מנוע לחלון,הכי פשוט זה לבדוק באתר משרד הכלכלה כאן.
יש המון מדריכים ברשת אבל בסופו של דבר זו רשימה ספציפית שמתעדכנת ולא תמיד הסברה בזה מוסכמת, באתר הנ"ל ניתן לבדוק מוצר ספציפי.