דוח מצלמה על נסיעה באדום
-
קיבלתי דוח מהמשטרה על נסיעה באור אדום בזיהוי מצלמה
לצערי לא חישבתי נכון את המהירות וחשבתי לצאת מהצומת בכתום אבל נסעתי באדום. (נכון מסוכן… לא יקרה שוב…)
השאלה האם יש למישהו פתרון איך אני יכול לבטל את הקנס (1500) ואת הנקודות (10)
האוטו רשום על שם אשתי שעכשיו אין לה רישיון אבל היא באמצע ללמוד נהיגה. השאלה האם הנקודות נרשמות על שמה אפילו שהיא ללא רישיון ואם כן איך אפשר לבטל אותם
תודה מראש לכל המגיבים -
לצערי לא חישבתי נכון את המהירות וחשבתי לצאת מהצומת בכתום אבל נסעתי באדום. (נכון מסוכן… לא יקרה שוב…)
האוטו רשום על שם אשתי שעכשיו אין לה רישיון אבל היא באמצע ללמוד נהיגה. השאלה האם הנקודות נרשמות על שמה אפילו שהיא ללא רישיון ואם כן איך אפשר לבטל אותם
תודה מראש לכל המגיבים@Y.M כתב בדוח מצלמה על נסיעה באדום:
תודה מראש לכל המגיביםהנקודות נרשמות על שמה וברגע שהיא תוציא
רישיון היא מתחילה אם 10 נקודות.
בעיקרון שנתיים בלי עבירות נמחק הנקודות
אבל זה הרבה זמן…
ר’ @גיל יש לך מה להוסיףשלח לי מיל אני ינסה לעזור לך.
-
@Y.M כתב בדוח מצלמה על נסיעה באדום:
תודה מראש לכל המגיביםהנקודות נרשמות על שמה וברגע שהיא תוציא
רישיון היא מתחילה אם 10 נקודות.
אבל זה הרבה זמן…
ר’ @גיל יש לך מה להוסיףשלח לי מיל אני ינסה לעזור לך.
@יחצ-המקצוען כתב בדוח מצלמה על נסיעה באדום:
הנקודות נרשמות על שמה וברגע שהיא תוציא
רישיון היא מתחילה אם 10 נקודות.תשובה נכונה!! 10 נקודות…

@יחצ-המקצוען כתב בדוח מצלמה על נסיעה באדום:
אבל זה הרבה זמן…הבנתי שעכשיו זה נהפך לשנה לא??
לא זוכר… -
אגב הנושא הזה, גם לי קרה מקרה דומה לפני 4 שנים, ומאז עדיין מופיעות לי אותן 10 נקודות, ולא היה שום עבירה מאז, והן לא נמחקו ולא נעליים אפילו שעבר הרבה מעבר לשנתיים, מה עושים?
-
אז במה מתבטא המחיקה? וחוץ מזה, זה לא מספיק סיבה להשאיר את הנקודות כי השוטר יכול לראות את היסטוריית הדוחות, הרעיון הוא שאם שנתיים אחרי העבירה לא היה עוד עבירה אז מגיע לך שימחק, וכן באתר של משרד התחבורה כתוב להדיא שלאחר שנתיים הנקודות מתאפסות, וצ"ע.
אגב ראיתי גם שכתוב שם שאם לא נמחק אחרי שנתיים אז לפנות אליהם -
אז במה מתבטא המחיקה? וחוץ מזה, זה לא מספיק סיבה להשאיר את הנקודות כי השוטר יכול לראות את היסטוריית הדוחות, הרעיון הוא שאם שנתיים אחרי העבירה לא היה עוד עבירה אז מגיע לך שימחק, וכן באתר של משרד התחבורה כתוב להדיא שלאחר שנתיים הנקודות מתאפסות, וצ"ע.
אגב ראיתי גם שכתוב שם שאם לא נמחק אחרי שנתיים אז לפנות אליהם -
אגב ראיתי גם שכתוב שם שאם לא נמחק אחרי שנתיים אז לפנות אליהם@shmuelk זה נמחק לעניין קורס נהיגה מונעת.
אבל, אם תבקש להישפט אי פעם, יבוא התובע לשופט “מדובר בעבריין סדרתי, עובדה, לפני 8 שנים הוא קיבל 10 נקודות על רמזור, ולפני 5 שנים עוד 10 על מהירות, צריך להטיל עליו את העונש המירבי”
וזה לא רק בעבירות עם נקודות, כל עבירת תנועה נשמרת ומתועדת ויכולה לשמש נגדך ביום הדין.