השתעגנו?!? בקרוב בתקן האירופאי רכב שמאט לפי התמרורים, לא משנה כמה תלחצו...
-
אפילו שאני בעד רכב ידני, כשאני שומע על רמה כזו של התערבות אני מעדיף לעבור מידני ישר לאוטונומי ולדלג על השלבים המעצבנים שבאמצע.
-
ומה יקרה כשהמערכת תזהה את התמרור אין כניסה שנמצא בכניסה לכל האתרי בניה בצד הכביש, האם היא תבלום באמצע הנסיעה.
כנ"ל על תמרורי מהירות לאלו היוצאים מהכביש ימינה.אני חושב על אפשרות שכל אחד יחזיק ברכב תמרור של 30 קמ"ש ובמקרה של מרדף משטרה הוא יוציא את זה מהחלון ע"מ לבלום את השוטר.
-
ומה יקרה כשהמערכת תזהה את התמרור אין כניסה שנמצא בכניסה לכל האתרי בניה בצד הכביש, האם היא תבלום באמצע הנסיעה.
כנ"ל על תמרורי מהירות לאלו היוצאים מהכביש ימינה.אני חושב על אפשרות שכל אחד יחזיק ברכב תמרור של 30 קמ"ש ובמקרה של מרדף משטרה הוא יוציא את זה מהחלון ע"מ לבלום את השוטר.
@אליהו-התח כתב בהשתעגנו?!? בקרוב בתקן האירופאי רכב שמאט לפי התמרורים, לא משנה כמה תלחצו...:
כנ"ל על תמרורי מהירות לאלו היוצאים מהכביש ימינה.יש אצלי את מערכת ההתראה, לא זכור לי שהוא פעם בלבל עם זה.
(למרות שאני לא כ"כ משתמש עם זה, זה תמיד כבוי, אבל על המסך הוא עדיין מציג בלי התראה ולפעמים מעיף מבט).