כמה בודקים במוסך בבדיקת רכב
-
רציתי לשאול כשקניתי את האוטו לקחתי אותו למוסך לבדיקה, הוא עשה עליו סיבוב, פתח מכסה מנוע הסתכל, הרים את האוטו, אמר לי שיש זיעה של שמן וזהו.
האם ככה זה בדיקה מספיקה.
האם בצורה כזאת אפשר לדעת האם אמור להיות בעיות בקרוב בגיר/מנוע. תפוחים פרונט ועוד כהיד הטובה מה שהמוסכים מסדרים לפני טסט וכדו’. -
רציתי לשאול כשקניתי את האוטו לקחתי אותו למוסך לבדיקה, הוא עשה עליו סיבוב, פתח מכסה מנוע הסתכל, הרים את האוטו, אמר לי שיש זיעה של שמן וזהו.
האם ככה זה בדיקה מספיקה.
האם בצורה כזאת אפשר לדעת האם אמור להיות בעיות בקרוב בגיר/מנוע. תפוחים פרונט ועוד כהיד הטובה מה שהמוסכים מסדרים לפני טסט וכדו’.@לחי כתב בכמה בודקים במוסך בבדיקת רכב:
פתח מכסה מנוע הסתכל
הסתכל הכוונה הציץ וזהו
או שחפר טוב.הוא פתח מכסה שמן הפעיל מנוע כשפקק המים היה פתוח? נגע בצנרת?
בקיצור האם הסתכל בשטחיות או שההתרשמות שהוא חפר מכל הכיונים?@לחי כתב בכמה בודקים במוסך בבדיקת רכב:
הרים את האוטו
אתה יודע להגיד על איזה אזורים ברכב הוא הסתכל?
-
האם ככה זה בדיקה מספיקה.
האם בצורה כזאת אפשר לדעת האם אמור להיות בעיות בקרוב בגיר/מנוע. תפוחים פרונט ועוד כהיד הטובה מה שהמוסכים מסדרים לפני טסט וכדו’. -
-
@מאיר-ג כתב בכמה בודקים במוסך בבדיקת רכב:
שבאמת זה עוד אחד מרבי רבבות חירטוטים
נכון זה באמת התחושה שהרגשתי. עכשיו אחותי רוצה לקנות ואני רוצה לדעת מה לדרוש בבדיקה.
נכון לא פירטתי, כשהרים מכסה מנוע כן הסתכל לכל מיני כיוונים. אבל לא נגע או ניסה להפעיל תוך כדי.
כשהרים הסתכל באיזור מתחת למנוע והסתכל עם פנס לאורך הרכב יכול להיות שהתעכב קצת.