האם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?
-
@פריוס-2 יש לך מושג האם צריך דווקא קרוב משפחה מדרגה ראשונה כדי לעשות את המהלך הזה?
שאלה ממש טובה!
לפי הבירורים שעשיתי זה נשמע שלא חייב… כי הם רק משתמשים בעבר הביטוחי שלו, תכלס אני רושם על חמי ולא על ההורים שלי, (כי אין להם רכב), אז זה נשמע שזה עובד…
הסיבה לזה שזה אמור לעבוד גם על כל נהג אם עבר ביטוחי נקי, כי הרי בכל מצב הרכב רשום על שם שניכם, וזה שונה ממקרה שחייב להיות רשום על ההורים -לדוגמה, עוד מהלך ששמעתי אבל לא יודע בוודאות, שגם נהג חדש שרק עכשיו עשה רישיון, ועדין לא קנה רכב, אבל רוצה לקנות בהמשך בעז"ה,
אם הוא ירשום על רכב של אחד ההורים שלו - בדווקא! ביטוח 3 פעמים בשבוע (נראה לי מספיק אפילו שבוע אחד), אז זה נרשם שיש לך עבר ביטוחי מאז!
אבל בגלל שלא ידעתי את זה אז אני עושה את מה שכתבתי פה למעלה, אבל ממליץ לכל נהג חדש לברר אם זה נכון - וא"כ לעשות את זה כמה שיותר מהר - כי מאז מתחיל להירשם עליך עבר ביטוחי,
עכשיו השקעה של בערך 150 ש"ח… או אפילו פחות תלוי באיזה חברה, ואחר כך חיסכון של אלפי שקלים בשנה!@פריוס-2 כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:
אם הוא ירשום על רכב של אחד ההורים שלו - בדווקא! ביטוח 3 פעמים בשבוע (נראה לי מספיק אפילו שבוע אחד), אז זה נרשם שיש לך עבר ביטוחי מאז!
אני שואל: אם אבא שלי ביטח אותי לשבוע ברכבו לפני 4 שנים, יש לי עבר ביטוחי מאז???
-
@פריוס-2 כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:
א"א לעשות העברת בעלות לבעלות משותפת דרך גוב
כמדומה שלפני כשבועיים השרה רגב חתמה על תיקון המאפשר העברת בעלות ממשותף לרגיל, תבדוק האם אפשר באתר גם לרשום משותף [לא נסיתי]
@חיים-Y0737 נכון, גם @ חובק-עולם כבר הזכיר את זה, אבל כפי שכתבתי בפוסט הראשי, אין דרך היום לעשות מרגיל למשותף, אפשר הפוך ולכן זה מקל על המכירה, אבל לא על הקנייה.
-
@פריוס-2 כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:
אני שואל: אם אבא שלי ביטח אותי לשבוע ברכבו לפני 4 שנים, יש לי עבר ביטוחי מאז???
@חיים-Y0737 תבדוק! אם אתה מעל 25, רווק, גר אצל ההורים - רוב הסכויים שכן.
אם לא עדיין יש סיכוי טוב… (פשוט את זה לא הבנתי ברור מחברת הביטוח) -
@חיים-Y0737 נכון, גם @ חובק-עולם כבר הזכיר את זה, אבל כפי שכתבתי בפוסט הראשי, אין דרך היום לעשות מרגיל למשותף, אפשר הפוך ולכן זה מקל על המכירה, אבל לא על הקנייה.
-
@חיים-Y0737 תבדוק! אם אתה מעל 25, רווק, גר אצל ההורים - רוב הסכויים שכן.
אם לא עדיין יש סיכוי טוב… (פשוט את זה לא הבנתי ברור מחברת הביטוח)@פריוס-2 כתב בהאם זו הדרך להוזיל את הביטוח באלפי שקלים..!?:
אם אתה מעל 25, רווק, גר אצל ההורים
אני נשוי וגר בעיר אחרת [ק’'ס כמובן
]
האם יעזור שהיה כמה פעמים במשך השנים? -
במקרה תאונה צריך לראות שלא נפגע העבר הביטוחי של הנהג המבוגר
בדקתי עכשיו, העבר הביטוחי שלו לא נפגע, כי זה פר רכב, כלומר, שגם חלילה עשיתי תאונה ברכב שלי והוא רשום עליו גם, זה נרשם על הרכב שלי שיש תביעות, אבל הוא שירצה לחדש לדוגמה את הביטוח על הרכב שלו, לא ירשם עליו שיש לו על הרכב תביעות, כי זה רכב אחר.
בקיצור הוא לא אמור להפגע. -
@פריוס-2
בוודאות חבר שלי עשה על אבא שלו ששניהם בליברה בלי העברת בעלות
רק ביקשו מהאבא לחתום שהוא נהג אצלו תקופה וכו -
@פריוס-2
בוודאות חבר שלי עשה על אבא שלו ששניהם בליברה בלי העברת בעלות
רק ביקשו מהאבא לחתום שהוא נהג אצלו תקופה וכו@אהרון-שלום והוא נהג באמת…?
כי אם הוא הצהיר סתם אז יכולים במקרה של תאונה להתנער מהביטוח, ואם הוא באמת נהג, זה מה שהזכרנו מקודם שעובד רק על ההורים, ורווק וכו… -
@פריוס-2
הוא נהג מדי פעם
ואף אחד לא יבדוק את זה
ונשוי -
@פריוס-2
הוא נהג מדי פעם
ואף אחד לא יבדוק את זה
ונשוי@אהרון-שלום והביטוח היה על שמו או אפילו כל נהג?
לגבי אף אחד לא יבדוק את זה, כל אחד יחשב את הסיכון שלו… הרי כל הנושא של ביטוח זה רק במקרה קצה, ובמקרה קצה, אתה לא רוצה שיהיה לך ספק ספיקא שלא תחשב מבוטח בגלל הצהרה כוזבת מצידך… והם יעשו הכל הרי להתנער מאחריות…
לגבי הנשוי - כפי שאמרתי, אני לא בררתי את הנושא הזה עד הסוף… יכול להיות שאתה צודק. -
@פריוס-2
היה על שם הבן
ואין אפשרות להתנער כי הוא באמת נהג וגם אם לא אי אפשר להוכיח שלא נהג אם היה לו רישיון בזמן הזה -
@פריוס-2
היה על שם הבן
ואין אפשרות להתנער כי הוא באמת נהג וגם אם לא אי אפשר להוכיח שלא נהג אם היה לו רישיון בזמן הזה -
@פריוס-2
לא היה רשום בתור נהג היה לאבא שלו ביטוח לכל הנהגים
שאלת את רחלי מליברה על זה ? -
@פריוס-2
לא היה רשום בתור נהג היה לאבא שלו ביטוח לכל הנהגים
שאלת את רחלי מליברה על זה ? -
@טוסון
אני מסיבות שונות רשמתי את הרכב על אבא שלי והוסיפו אותי בתוך השם שלו והם טוענים שזה מוסיף ותק ואני ממש מקווה שכן כי זה לא רשום בהר הביטוח -
@טוסון
אני מסיבות שונות רשמתי את הרכב על אבא שלי והוסיפו אותי בתוך השם שלו והם טוענים שזה מוסיף ותק ואני ממש מקווה שכן כי זה לא רשום בהר הביטוח