הונדה סיוויק
-
שלום וברכה לכל המומחים!
אשמח אם מישהו שבקי בהונדה סיוויק לפרטיה יעשה לי סדר בענין, פתחתי יד 2 וממש נאבדתי בין שלל הדגמים. אשמח לקבל מידע האם יש דגם שמומלץ במיוחד או מומלץ במיוחד שלא, כמו’‘כ הבנתי שבשלב מסוים המנוע עבר למתכונת טורבו, א’‘כ מאיזה שנה ואם זה חסרון או מעלה וכו’. -
שלום וברכה לכל המומחים!
אשמח אם מישהו שבקי בהונדה סיוויק לפרטיה יעשה לי סדר בענין, פתחתי יד 2 וממש נאבדתי בין שלל הדגמים. אשמח לקבל מידע האם יש דגם שמומלץ במיוחד או מומלץ במיוחד שלא, כמו’‘כ הבנתי שבשלב מסוים המנוע עבר למתכונת טורבו, א’‘כ מאיזה שנה ואם זה חסרון או מעלה וכו’. -
שלום וברכה לכל המומחים!
אשמח אם מישהו שבקי בהונדה סיוויק לפרטיה יעשה לי סדר בענין, פתחתי יד 2 וממש נאבדתי בין שלל הדגמים. אשמח לקבל מידע האם יש דגם שמומלץ במיוחד או מומלץ במיוחד שלא, כמו’‘כ הבנתי שבשלב מסוים המנוע עבר למתכונת טורבו, א’‘כ מאיזה שנה ואם זה חסרון או מעלה וכו’.@אליהו-7
בגדול בגרסאות הסדאן המצויות לא כולל האצבקים סטיישנים והספורט המוזרים בשנתונים שאני מנחש שאתה מתעניין כי לא כתבת שנתון משום מה- יש סיויק עד 2006 מנוע 1600 גיר פלנטרי או ידני רכב אמין אבל ישן טסט פעמיים בשנה וכו’ מסתמא לא מעניין אותך
- יש סיויק סוף 2006 עד אמצע 2009 מנוע 1800 קיים בגיר רציף, גיר רובוטי, וגיר ידני (בקיצור צריך לשים לב) הרמת גימור הנמוכה זה LS והגבוהה זה ES (קיים גם דגם היברידי מנוע 1300)
- יש סיוויק 2009 עד אזור 2012 מנוע 1800 גיר רציף הרמת גימור הנמוכה זה Comfort והגבוהה Executive
- יש גם הלאה תכתוב שנתון מבוקש
כמובן שאם אתה מדבר על שנתונים מתקדמים אז בשום אופן לא את המנוע 1000 טורבו הידוע לשימצה רק את ה1500 בגדול מאמצע 2017 זה כבר מנועי טורבו