דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      1. דף הבית
      2. טיפולים, אחזקה ותקלות
      3. מצב אוטומטי במזגן של קיה נירו

מצב אוטומטי במזגן של קיה נירו

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
      2 פוסטים 2 כותבים 21 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • ש מנותק
        ש מנותק
        שמעון 4
        כתב נערך לאחרונה על ידי

משהו מוזר קרה לי לאחרונה בקיה נירו 2018, שבמזגן יש גלגלת עם כפתור למצב אוטומטי, וגם כשהמצב כבוי, נהיה מצב שכל יום בשעות הערב בעיקר, הוא נכנס למצב האוטומטי ללא שום בקשה מצידי, שזה אומר שהוא מחליט אם עכשיו יהיה אוורור או קור, והכפתור של A\C עובד, וזה אמור להיות על קור כל הזמן כשזה במצב ידני, ויותר מוזר שגם כשהכפתור של הסירולקציה דלוק, הוא פתאום מכבה אותו, וכשאני לוחץ להדליק בחזרה הוא לא נדלק וקופץ על המסך של המזגן את המילה אוטמוטי, וכאילו הוא ננעל על זה, שאלתי אחרים שיש להם כזה רכב ואמרו שאין להם כזה בעיה, ושאלתי איזה מוסך והוא אמר לי שמסתמא הבקרה של המזגן נדפקה, ושצריך להחליף את הפאנל של הכפתורים, השאלה אם משהו פעם נתקל בזה או שסתם יש לו רעיון מה הבעיה לתיקון, או איזה אדם שמבין בתחום, כי חבל לי להחליף סתם, זה בסוף יקר, ממש אשמח לתגובות בהקדם, תודה רבה.

I תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ש שמעון 4

משהו מוזר קרה לי לאחרונה בקיה נירו 2018, שבמזגן יש גלגלת עם כפתור למצב אוטומטי, וגם כשהמצב כבוי, נהיה מצב שכל יום בשעות הערב בעיקר, הוא נכנס למצב האוטומטי ללא שום בקשה מצידי, שזה אומר שהוא מחליט אם עכשיו יהיה אוורור או קור, והכפתור של A\C עובד, וזה אמור להיות על קור כל הזמן כשזה במצב ידני, ויותר מוזר שגם כשהכפתור של הסירולקציה דלוק, הוא פתאום מכבה אותו, וכשאני לוחץ להדליק בחזרה הוא לא נדלק וקופץ על המסך של המזגן את המילה אוטמוטי, וכאילו הוא ננעל על זה, שאלתי אחרים שיש להם כזה רכב ואמרו שאין להם כזה בעיה, ושאלתי איזה מוסך והוא אמר לי שמסתמא הבקרה של המזגן נדפקה, ושצריך להחליף את הפאנל של הכפתורים, השאלה אם משהו פעם נתקל בזה או שסתם יש לו רעיון מה הבעיה לתיקון, או איזה אדם שמבין בתחום, כי חבל לי להחליף סתם, זה בסוף יקר, ממש אשמח לתגובות בהקדם, תודה רבה.

I מנותק
          I מנותק
          israel_458xv20n
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמעון-4 יכול להיות שזה בעיה של מגעים, כי אם זה קורה רק בלילה אז כנראה עניין של התפשטות החומר בחום והתכווצות בקור, תנסה לנקות את הכפתורים עם מחט או משהו, ואם יש לך קצת ידיים טובות לפרק את הכפתורים ולנקות מבפנים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0

23

3.1k

משתמשים

9.9k

נושאים

134.3k

פוסטים
          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.