התייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2
-
שים לב שזה לא XLE שזה הכי משודרג
כמו’‘כ בעל הרכב מצלם אותו מרחוק רחוק - מחשיד קצת
והבנתי שהדגם LE לא כ’'כ מפנק
אם אני כבר משרדג רוצה משהו איכותי איכותי
ראיתי כעת ביד 2 (לא מצליח להדביק כאן לינקים) כמה רכבי לקסוס שנראים ממש טוב
מעניין אותי האם זה באמת רכבים טובים נוחים וחסכוניים -
ראשית כל תודה לכל החברים הנהדרים שעוזרים ומסייעים אחד לשני ירבו כמותכם בישראל
אשמח לייעוץ
אני עם טויוטה קורולה סטיישן 2021 יד 1 ליסינג אני יד 2
הרכב עשה 147000 ק’‘מ
יש אחד שרוצה לרכוש ממני את הרכב ב67000 אלף
אני רוצה להשתדרג לרכב בטווח מחירים הזה לא לעבור את ה80000
שקלתי לקנות קודיאק אבל כמה וכמה אמרו לי שהחלקים שלו ממש יקרים וכל טיפול קטן יעלה לי הון תועפות
חשבתי אולי לקנות ג’ילי ואז הפחידו אותי שאני אתקע בלי הטענות וכו’
ואז חשבתי אולי לרכוש יונדאי סוטנה 2018 2019 הלכתי וראיתי כמה רכבים ממש מפנקים אממממ כמה וכמה סוחרים אמרו לי שהם רכבים זבל ושלא סתם המחיר שלהם כ’'כ נמוך לעומת התמורה שמקבלים (גג נפתח, חימום מושבים והגה, מושבי עור ועוד ) אמרו לי שיש סיכון רציני למנועים שלהם שיתקלקלו ואז זה נזק של לפחות 15000
תכלס אני ממש מבולבל מצד אחד רוצה למכור כדי לקבל יותר נוח ממש חשוב לי נוח מצד שני אני לא רוצה ליפול עם רכב שיתחיל לעשות לי בעיות כי הטויוטה שלי מבחינה הזאת הוא בובה בחיים לא היה שום תקלה נוסע ונוסע ונוסע בלי לצייץ
כמה שאלות- האם יונדאי סונטה לימיטד שנת 2018 2019 בערך יש אכן סיכון למנוע
- איזה דגם של רכב הייתם ממליצים לי ולא לעבור את ה80000
תודה
-
@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
סתם שאלה מה עושים כדי שיהיה לי מוניטין כאן ואוכל לפרסם קישורים ?תראה כאן: https://rechavimzelaze.ovh/post/133533
@א.ב. כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
@ארי-5 אתה יכול להעלות קישור ולעשות רווח באמצעיש לי תחושה ש@סיירת פיקוח פחות תתחבר לרעיון.
-
@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
סתם שאלה מה עושים כדי שיהיה לי מוניטין כאן ואוכל לפרסם קישורים ?תראה כאן: https://rechavimzelaze.ovh/post/133533
@א.ב. כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
@ארי-5 אתה יכול להעלות קישור ולעשות רווח באמצעיש לי תחושה ש@סיירת פיקוח פחות תתחבר לרעיון.
-
@טוסון
גם אני רואה את זה
אבל מצד שני מסתמא יש להם איזה עניין
שבגללו חסמו למשתמשים חדשים אפשרות להעלות קישורים -
תכלס אולי מישהו מוכן לעזור לי
טויוטה קאמרי 2015 XLE היברידי אוט׳ 2.5 (158 כ״ס)
יד 2 פרטי פרטי
עשה 230000 ק’'מ
זה מה שהוא רושם בפרטים
רכב מנהלים, נוח בטירוף, 4 חלונות חשמליות, גג נפתח, כיסאות סלון עור, בספסל האחורי מעמד לקפה בין 2 הכיסאות, מרווח מאוד, כל מערכת האוטו נשלט מההגה, מולטימדיה ענקית, מראות מתכווננות, חימום כיסאות, נפתח וננעל ללא מפתח עם טביעת אצבע, גלגלי מישלין מקוריים חדשים ויוקרתיים, שמור מאוד ומטופל אך ורק בטויוטה בטריה הוחלפה לפני כשנתיים והיא באחריות עד 2030 ע"י החברה טויוטה, טיפול יקר ומקיף,טסט בתוקף עד 27/06/27
הוא רוצה 69,000 ₪
זה עסקה שווה ? -
תכלס אולי מישהו מוכן לעזור לי
טויוטה קאמרי 2015 XLE היברידי אוט׳ 2.5 (158 כ״ס)
יד 2 פרטי פרטי
עשה 230000 ק’'מ
זה מה שהוא רושם בפרטים
רכב מנהלים, נוח בטירוף, 4 חלונות חשמליות, גג נפתח, כיסאות סלון עור, בספסל האחורי מעמד לקפה בין 2 הכיסאות, מרווח מאוד, כל מערכת האוטו נשלט מההגה, מולטימדיה ענקית, מראות מתכווננות, חימום כיסאות, נפתח וננעל ללא מפתח עם טביעת אצבע, גלגלי מישלין מקוריים חדשים ויוקרתיים, שמור מאוד ומטופל אך ורק בטויוטה בטריה הוחלפה לפני כשנתיים והיא באחריות עד 2030 ע"י החברה טויוטה, טיפול יקר ומקיף,טסט בתוקף עד 27/06/27
הוא רוצה 69,000 ₪
זה עסקה שווה ?@ארי-5 כתב בהתייעצות לגבי רכישת סונטה לימיטד יד 2:
היא באחריות עד 2030 ע"י החברה טויוטה
זה נשמע לי קצת מופקע
אבל אם כל הפרטים נכונים, וזה 230 ק"מ ולא מייל, (בייבוא רגיל אין חשש, רק בייבוא מקביל/אישי)
נשמע טוב, לא בטוח לגבי המחיר
כמובן כל הבדיקות הרגילות
ותוודא שנח לך כסאות עור