מחירון לוי יצחק
-
@חובק-עולם אין אופציה במחשב ?
@עמשא-בן-יתר לא. למיטב ידיעתי.
-
דרך אגב לגבי האמינות מחירון לוי יצחק לא אמין בכלל וגם לא מוכרים רכב לפי מחירון לוי יצחק יותר לפי מחירון יד 2 וזה שסוכנויות ביטוח שווה להם ללכת איתם תכלס בשטח כל מי שהביא שמאי פרטי ניצח במשפט על לוי יצחק,
וראיה על השקר שקיים בלוי יצחק זה מקרה עם הרכב הקודם שהיה לי טויוטה אוריס 2011 רגילה 120 אלף קמ המחירון לוי יצחק היה 30 אלף ש"ח כעבור שנה שהרכב אצלי הגיעה ל 135 אלף ק"מ ומחירון לוי יצחק ירד ל 22 אלף ש"ח (8 אלף ש"ח ירידת ערך בשנה?)
-
דרך אגב לגבי האמינות מחירון לוי יצחק לא אמין בכלל וגם לא מוכרים רכב לפי מחירון לוי יצחק יותר לפי מחירון יד 2 וזה שסוכנויות ביטוח שווה להם ללכת איתם תכלס בשטח כל מי שהביא שמאי פרטי ניצח במשפט על לוי יצחק,
וראיה על השקר שקיים בלוי יצחק זה מקרה עם הרכב הקודם שהיה לי טויוטה אוריס 2011 רגילה 120 אלף קמ המחירון לוי יצחק היה 30 אלף ש"ח כעבור שנה שהרכב אצלי הגיעה ל 135 אלף ק"מ ומחירון לוי יצחק ירד ל 22 אלף ש"ח (8 אלף ש"ח ירידת ערך בשנה?)
-
-
@mik6868 גם מחירון יד 2 ממש ממש לא מדויק
-
@mik6868 כל אחד למה שיותר נח לו הקונה אומר לך ליד 2 כי המחירים יותר נמוכים שם והמוכר אומר לוי יצחק
-
@mik6868 כל אחד למה שיותר נח לו הקונה אומר לך ליד 2 כי המחירים יותר נמוכים שם והמוכר אומר לוי יצחק
-
-
@אליהו-בן-יוסף @טוסון עם סייג קטן תכלס הקונה לא יקנה לפי מחירון גבוה אלא לפי כלל המודעות של יד 2 לגבי הרכב המבוקש שעל פי רוב הולך לפי שווי השוק שיד 2 נותנים…
(זה שהמוכר יבקש לפי משהו מסוים שלא מתאים לאף קונה עסקה לא תיסגר לו ) -
@אליהו-בן-יוסף תלוי באיזה רכב, אבל העיקרון נכון
@טוסון שיש רכבים ש?
-
@טוסון שיש רכבים ש?
@אליהו-בן-יוסף המחירון לוי יצחק שלהם פחות מהערך האמיתי
@אליהו-בן-יוסף כתב במחירון לוי יצחק:
המוכר אומר מי הולך היום עם יד 2 רק לוי יצחק[כמעט כל מוכר שלי עשה את זה
בפריוס פלוס זה הפוך
-
@אליהו-בן-יוסף @טוסון עם סייג קטן תכלס הקונה לא יקנה לפי מחירון גבוה אלא לפי כלל המודעות של יד 2 לגבי הרכב המבוקש שעל פי רוב הולך לפי שווי השוק שיד 2 נותנים…
(זה שהמוכר יבקש לפי משהו מסוים שלא מתאים לאף קונה עסקה לא תיסגר לו )@mik6868 המוכר אומר מי הולך היום עם יד 2 רק לוי יצחק[כמעט כל מוכר שלי עשה את זה
-
@אליהו-בן-יוסף המחירון לוי יצחק שלהם פחות מהערך האמיתי
@אליהו-בן-יוסף כתב במחירון לוי יצחק:
המוכר אומר מי הולך היום עם יד 2 רק לוי יצחק[כמעט כל מוכר שלי עשה את זה
בפריוס פלוס זה הפוך
@טוסון אשכרה