הגדרת קנבס בדאצ'יה לודג'י
-
הרכב מגיע ללא מולטימדיה (בינתיים. כבר תואם עם @EBA על התקנה מסודרת.)
לא יודע אם כבר הספקתם להתקין מערכת, בכל אופן אני ניסיתי, התקנה קלילה איזור 20 דקות המערכת יושבת יפה במקום ופעילה (בלי מצלמת רוורס)
רק מה בהגדרת הקנבס לא מצאתי דאצ’יה, אז בחרתי רנו, הכפתורי הגה עובדים אבל רק זה הוא לא מראה חיווי דלתות ולא עובר לרוורס מעצמו, אני מצרף תמונה של ההגדרות שנתתי לו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה
-
לא יודע אם כבר הספקתם להתקין מערכת, בכל אופן אני ניסיתי, התקנה קלילה איזור 20 דקות המערכת יושבת יפה במקום ופעילה (בלי מצלמת רוורס)
רק מה בהגדרת הקנבס לא מצאתי דאצ’יה, אז בחרתי רנו, הכפתורי הגה עובדים אבל רק זה הוא לא מראה חיווי דלתות ולא עובר לרוורס מעצמו, אני מצרף תמונה של ההגדרות שנתתי לו ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה
-
@יעקב לגבי מצלמת הרוורס נראה לי שזה משהו שחסום מהיצרן אלא אם היה כבר קודם
מסתבר שהחשמלאי יכול לעשות מעקף מעבר לקאנבס -
-
@יעקב @חובק-עולם הוא האיש של הלודג’י!!!
@אריאלוש כבר תייגתי אותו קודם
@אליה הרעיון הוא פשוט יש את החוט בצמה המרכזית שהוא אחראי על המצלמת רוורס כשיש קנבס הוא מחובר ישירות אליו והוא פותח את הרוורס,
בשביל לעקוף את הקנבס צריך לחתוך את החוט הזה (בדרך כלל הוא חום) ולתת לו חשמל שפעיל רק ברוורס דהיינו לגנוב חשמל מהאורות רוורס
זה יגרום שברגע שהאוטו יעבור לרוורס יפתח המסך את המצלמה האחורית