דחוף!!! המלצה האם לקנות?!
-
אני נמצא באמצע עסקה על טויוטה קורולה 2019 יד 2, 153K ק"מ יד ראשונה מליסינג(השכרה/החכר) ב61,000 ש"ח
א.האם העסקה שווה?
ב. המוכר שלח לי טופס בדיקה שעשה כשהוא קנה את הרכב ובתיבת מרכב/שלדה היה כתוב כך:
פגיעות פח ופגמים ותיקונים בצבע,תיקון בדופן ימין ושמאל,תיקון/החלפת פגושים,נזק בפגוש קדמי,שבר בגריל חזית, מעיכות ושריטות בגג, מעיכות בתחתית הרכב,מגן תחתון פגום/חסר/משוחרר,לכוון פגוש קידמי
אשמח לחוות דעת מהירה האם זה מראה על תאונה (וא"כ האם רצינית?) או שזה סתם התנערות של המכון מתביעות בעתיד?

-
כתוב שזה בעל משמעות נמוכה, ככה שזה לא מראה על תאונה משמעותית, מה שכן לפעמים עודף של דברים מעוכים וחסרים מצביע על אחזקה גרועה, אבל זה צריך לראות בעין .
מעבר לזה לא כתבת אם זה היברידי או לאו ואם זה סטיישן/סדאן/אצבאק אבל באופן כללי אם זה היבריד זה מחיר טוב -
כתוב שזה בעל משמעות נמוכה, ככה שזה לא מראה על תאונה משמעותית, מה שכן לפעמים עודף של דברים מעוכים וחסרים מצביע על אחזקה גרועה, אבל זה צריך לראות בעין .
מעבר לזה לא כתבת אם זה היברידי או לאו ואם זה סטיישן/סדאן/אצבאק אבל באופן כללי אם זה היבריד זה מחיר טוב@יצחק-רשטונ
תודה רבה
ואכן מדובר בהייבריד,וסדאן -
@יצחק-רשטונ
תודה רבה
@יצחק-רשטונ
תודה רבה
אני נמצא באמצע עסקה על טויוטה קורולה 2019 יד 2, 153K ק"מ יד ראשונה מליסינג(השכרה/החכר) ב61,000 ש"ח
א.האם העסקה שווה?
פגיעות פח ופגמים ותיקונים בצבע,תיקון בדופן ימין ושמאל,תיקון/החלפת פגושים,נזק בפגוש קדמי,שבר בגריל חזית, מעיכות ושריטות בגג, מעיכות בתחתית הרכב,מגן תחתון פגום/חסר/משוחרר,לכוון פגוש קידמי
אשמח לחוות דעת מהירה האם זה מראה על תאונה (וא"כ האם רצינית?) או שזה סתם התנערות של המכון מתביעות בעתיד?

@ח.מ אל תוותר על בדיקה במרכז הסליקה לבדוק עבר ביטוחי אם היה תאונות וכמה שולם מהביטוח (לפי זה יודעים אם היה תאונה רצינית) עולה 12 ש"ח
אילולי זה כמעט קניתי רכב שעבר טוטאלוס מחרדי ששלח את אישתו לטפל במכירה לשאלתי למה לא אמרה שהיה טוטאלוס ענתה לי שהיא לא מבינה בזה והרכב נוסע כמו חדש למרות שידעה מזה,
-
א.האם העסקה שווה?