שאלה לגבי נורות הלוגן לבן
-
תגובה: הזמנת נורות הלוגן בצבע לבן - חוקי.
יש לי שאלה בהבנה
יש לי דאצ’יה לודג’י, הנורות אצלי הם H4 גם לאור רגיל וגם לגבוה, אם אני מזמין פעמיים את אותו מוצר כי זה מגיע זוג, האור הגבוה יהיה יותר חזק? כי שניהם זה 100/90w@גיל ?
-
@zalmensmok לכאורה אתה צריך לאורות רגילים את ה55 על65 ווואט
-
יש לי שאלה בהבנה
יש לי דאצ’יה לודג’י, הנורות אצלי הם H4 גם לאור רגיל וגם לגבוה, אם אני מזמין פעמיים את אותו מוצר כי זה מגיע זוג, האור הגבוה יהיה יותר חזק? כי שניהם זה 100/90w@גיל ?
@zalmensmok תבדוק בספר נהג איזה נורות בדיוק אתה צריך ואח"כ תזמין.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 לא לשכוח לבקש מהמוכר לכתוב שזה מנורות לבית, אחרת סיכוי סביר שזה יתקע במכס מסיפורים שהיו כאן לאחרונה
אגב @גיל השבוע התווכחתי עם מוסכניק מוכר שטען לי שזה לא עוטבר טסט אשמח לדעת מהחברים כאן האם נתקלו בקשיים בטסטים בעקבות הנורות הנ"ל
-
@תודה-לבורא-עולם-0 לא לשכוח לבקש מהמוכר לכתוב שזה מנורות לבית, אחרת סיכוי סביר שזה יתקע במכס מסיפורים שהיו כאן לאחרונה
אגב @גיל השבוע התווכחתי עם מוסכניק מוכר שטען לי שזה לא עוטבר טסט אשמח לדעת מהחברים כאן האם נתקלו בקשיים בטסטים בעקבות הנורות הנ"ל
-
@תודה-לבורא-עולם-0 בדקתי ולכן אני שואל, שניהם זה 4H
-
@תודה-לבורא-עולם-0 בדקתי ולכן אני שואל, שניהם זה 4H
@zalmensmok כתב בשאלה לגבי נורות הלוגן לבן:
בדקתי
בפשטות אם בספר רכב כתוב על שניהם H4 אז זה הנורות, אבל אין לי נסיון בזה לאשר לך סופית.
-
יש לי שאלה בהבנה
@zalmensmok אתה לא צריך להזמין פעמיים נורות באותה נורה נמצא גם האור הגבוה וגם הנמוך (H4)
-
@zalmensmok אתה לא צריך להזמין פעמיים נורות באותה נורה נמצא גם האור הגבוה וגם הנמוך (H4)
@חובק-עולם תודה רבה, חסכת לי.