קנית רכב
-
@דוד-מירושלים אתה רוצה גם רכבים בנוניים כגון I20 כי א"כ I20 בשנתונים 2010 - 2014 ממש טובים וחסכונים וגם הם במחיר שציינת וא"ל אז יש עוד דוגמאות רק תבקש…
-
@אריאלוש גם אני מתעניין ברכב במחיר הזה אבל אני גם רוצה שזה יהיה רכב אם שוק כי אני מחפשש משהו לחצי שנה הקרובה בערך ואז למכור וגם הייתי מעדיף רכב גבוה
-
@אליעזר-0 אני ממליץ בחום על היונדאי I20 שהיא גם חסכונית וגם אמינה ויש לה שוק ותוכל למצוא אותה במחירים האלה!
יש גם יאריס וג’אז אבל בתקציב הזה יהיה קשה למצוא משהו טוב… -
אתה יכול להביא פריוס בתקציב הזה אבל עם ק"מ גבוה משהו כמו 270K ומעלה וכן הונדה אינסייט, אבל ג’ז בקצת פחות… וi20 ביותר פחות…
בהצלחה!!!אתה יכול להביא פריוס בתקציב הזה אבל עם ק"מ גבוה משהו כמו 270K
???..
אני יכול להביא פריוס גם ב2500 (לחלפים) …
270 לא גבוה לפריוס. אלא א"כ יד 7 בלי היסטורית טיפולים ושרק ה’ יודע מה עבר עליה ואיזה רחפנים נסעו עליה והאם בכלל בצעו לה טיפולים ואיזה איכות וכו’
לכן לא הייתי אומר שלהביא פריוס טובה במחיר הזה זה מצריך מזל טובלעניין הג’אז 25 זה התקציב פחות או יותר בשביל לקבל משהו נורמאלי
-
אתה יכול להביא פריוס בתקציב הזה אבל עם ק"מ גבוה משהו כמו 270K
???..
אני יכול להביא פריוס גם ב2500 (לחלפים) …
270 לא גבוה לפריוס. אלא א"כ יד 7 בלי היסטורית טיפולים ושרק ה’ יודע מה עבר עליה ואיזה רחפנים נסעו עליה והאם בכלל בצעו לה טיפולים ואיזה איכות וכו’
לכן לא הייתי אומר שלהביא פריוס טובה במחיר הזה זה מצריך מזל טובלעניין הג’אז 25 זה התקציב פחות או יותר בשביל לקבל משהו נורמאלי
-
@אריאלוש גם אני מתעניין ברכב במחיר הזה אבל אני גם רוצה שזה יהיה רכב אם שוק כי אני מחפשש משהו לחצי שנה הקרובה בערך ואז למכור וגם הייתי מעדיף רכב גבוה
@אליעזר-0 לדעתי חפש טויוטה קורולה במחיר טוב נכון לא הכי חסכונית אבל אמינה כמו הקורולה איבוד ערך בחצי שנה זה כלום ושוק מטורף מניסיון שלי כדאי ברכב ללכת על כמה שיותר בטוח במיוחד שזה לתקופה קצרה בהצלחה!
באופן כללי אני אומר שיפסיקו במחירים האלה לרדוף אחרי החסכוני כי גם אם מוצאים זה מגיע על חשבון הרבה דברים שלא בטוח שכדאי אותם