לא קיבלתי את כרטיס הרישיון מה אפשר לעשות?
-
שלום וברכה
אולי מכאן תצמח הישועה,
אישתי ואני עשינו רישיון בערך לפני שנה, ושנינו שילמנו את האגרה והכל…
עד היום לא קיבלנו את כרטיס הרישיון, בהתחלה התקשרתי לדפוס בארי ואמרו לי שעד 60 יום זה אמור להגיע, לאחר 60 הימים כשזה לא הגיע פניתי אליהם והם אמרו לי שאין להם מידע על כרטיסים לאחר 60 יום,
פניתי למשרד התחבורה והם שלחו אותי שוב לדפוס בארי וחוזר חלילה מספר רב של פעמים,
בסופו של דבר אמרו לי במשרד הרישוי שאני יכול לשלוח מכתב להנהלת אגף הרישוי או משהו כזה ותוך 14 ימי עסקים הם אמורים לעזור לי, חיכיתי 14 יום וביום האחרון הם שולחים לי קישור להוצאת רישיון נהיגה חדש על חשבוני כמובן, ומי ערב לי שזה יגיע בכלל,
פניתי לנציב תלונות הציבור ולאחר עוד ששבועיים הם חזרו אליי והסבירו לי שאין להם מה לעשות ועוד מעט ישיקו פלטפורמת מעקב אחרי משלוח הכרטיס מה שלא אמור לעזור לי,
האמת שאין לי בעיה להזמין שתי כרטיסים לי ולאשתי ולשלם עליהם למרות החוצפה הבעיה שאם שני הכרטיסים לא הגיעו בלי קשר אחד לשני למה שעכשיו זה כן יגיע, כמו"כ לי אין אזרחות ישראלית אז אני צריך לנסוע במיוחד למשרד הרישוי בירושלים ולהמתין שעות,
אחר הדברים האלה אשמח לדעת איך אני כיול להזמין את הכרטיסים ולדעת שהם יגיעו והאם יש דרך לקבל החזר ופיצוי על מה ששילמתי והעוגמ"נ שנגרם לי,
והאם ככה יהיה תמיד שבמשרדי ממשלה איש הישר בעיניו יעשה ואין דין ודיין?
תודה רבה מאוד -
שלום וברכה
אולי מכאן תצמח הישועה,
עד היום לא קיבלנו את כרטיס הרישיון, בהתחלה התקשרתי לדפוס בארי ואמרו לי שעד 60 יום זה אמור להגיע, לאחר 60 הימים כשזה לא הגיע פניתי אליהם והם אמרו לי שאין להם מידע על כרטיסים לאחר 60 יום,
בסופו של דבר אמרו לי במשרד הרישוי שאני יכול לשלוח מכתב להנהלת אגף הרישוי או משהו כזה ותוך 14 ימי עסקים הם אמורים לעזור לי, חיכיתי 14 יום וביום האחרון הם שולחים לי קישור להוצאת רישיון נהיגה חדש על חשבוני כמובן, ומי ערב לי שזה יגיע בכלל,
פניתי לנציב תלונות הציבור ולאחר עוד ששבועיים הם חזרו אליי והסבירו לי שאין להם מה לעשות ועוד מעט ישיקו פלטפורמת מעקב אחרי משלוח הכרטיס מה שלא אמור לעזור לי,
האמת שאין לי בעיה להזמין שתי כרטיסים לי ולאשתי ולשלם עליהם למרות החוצפה הבעיה שאם שני הכרטיסים לא הגיעו בלי קשר אחד לשני למה שעכשיו זה כן יגיע, כמו"כ לי אין אזרחות ישראלית אז אני צריך לנסוע במיוחד למשרד הרישוי בירושלים ולהמתין שעות,
אחר הדברים האלה אשמח לדעת איך אני כיול להזמין את הכרטיסים ולדעת שהם יגיעו והאם יש דרך לקבל החזר ופיצוי על מה ששילמתי והעוגמ"נ שנגרם לי,
תודה רבה מאוד -
שלום וברכה
אולי מכאן תצמח הישועה,
תודה רבה מאוד@יעקב-9 בדידי הוה עובדא, וכך הוה:
חידשתי רישיון וחיכיתי, וחיכיתי, וחיכיתי…
לאחר חודשיים וחצי ראיתי שמלחכות לא תבוא הישועה, והתקשרתי לטלפון שאליו אמורים להתקשר במקרה שלא הגיע דהיינו דפוס בארי.
שם אמרו לי שמכיוון שעברו 45 יום זה בכלל לא מופיע להם במערכת, ושאני אצור קשר עם משרד התחבורה.
התקשרתי למשרד התחבורה והם אמרו שאני יכול להגיש תלונה, אבל בד"כ זה לא עוזר(!) ומומלץ להוציא כפל רישיון במחיר של 27 ש"ח.
ה’ נתן וה’ לקח, שילמתי והזמנתי חדש.
לאחר כשבועיים קיבלתי את הרישיון לתיבת הדואר.
הכול טוב ויפה. לא???
לאחר כשבוע נוסף קיבלתי עוד רישיון לתיבת הדואר…
מה, למה, כמה, איך? לאלוקים פתרונים!