התיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב
-
@טכנולוג
תודה לכל המגיבים
אני שוב כותב
אני לא צריך קיט ואני צריך שזה יהיה הכי פשוט ונוח לתפעול ולהתקנה
האם הקישור הנל עולה על הצרכים?
וכן אני לא כל כך הבנתי איך זה מתחבר למצת אצלי במצת למטה אז אתה בא לומר לי שחוט מכוער הולך לרדת מלמעלה ללמטה? -
@טכנולוג
תודה לכל המגיבים
אני שוב כותב
וכן אני לא כל כך הבנתי איך זה מתחבר למצת אצלי במצת למטה אז אתה בא לומר לי שחוט מכוער הולך לרדת מלמעלה ללמטה?@טייס-קרבי קיט חניה הוא בעיקר בשביל שהמצלמה תצלם גם כשהרכב חונה (על הדרך יש עוד יתרונות כמו שכתבו לעיל) אם אתה לא מעוניין בקיט חניה יש שתי אופציות
אפשרות אחת לחבר ישירות למצת וממנו להעביר את החוט למצלמה ולהסתיר אותו עד כמה שניתן החיסרון הוא שחיבור המצת תפוס וגם זה לא יפה כל כך
אפשרות שניה קיט לחבור המצלמה לתיבת הפיוזים וכך ניתן להסתיר את החוט לחלוטין
בקישור הנ"ל יש בלי קיט חניה או עם קיט חניה במידה ואתה רוצה קיט ללא מצב חניה צריך לקנות אותו בנפרד -
מה אתם אומרים על המוצר הזה ב 100 ש"ח יד 2?
https://www.yad2.co.il/vehicles/car-accessories?accessoryCategory=1&accessorySubCategory=68&srsltid=AfmBOopNWM6hSRCDQBxtt5bTveVO-pJFnKTZIhtJoy2YZX8ZIkZtNR3y&open-item-id=nn09pgr6&categoryId=1&view=light-box
שווה? (כמובן גם יש עכשיו את אי הוודאות לגבי משלוחים מעלי -
https://www.yad2.co.il/vehicles/car-accessories?accessoryCategory=1&accessorySubCategory=68&srsltid=AfmBOopNWM6hSRCDQBxtt5bTveVO-pJFnKTZIhtJoy2YZX8ZIkZtNR3y&open-item-id=nn09pgr6&categoryId=1&view=light-box
שווה? (כמובן גם יש עכשיו את אי הוודאות לגבי משלוחים מעלי -
@טכנולוג
תודה לכל המגיבים
אני שוב כותב
וכן אני לא כל כך הבנתי איך זה מתחבר למצת אצלי במצת למטה אז אתה בא לומר לי שחוט מכוער הולך לרדת מלמעלה ללמטה?@טייס-קרבי כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
וכן אני לא כל כך הבנתי איך זה מתחבר למצת אצלי במצת למטה אז אתה בא לומר לי שחוט מכוער הולך לרדת מלמעלה ללמטה?

תקנה כזה באלי עולה 5/6 שח 2 דקות חיבור ולא תופס מצת -
@טייס-קרבי כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
וכן אני לא כל כך הבנתי איך זה מתחבר למצת אצלי במצת למטה אז אתה בא לומר לי שחוט מכוער הולך לרדת מלמעלה ללמטה?

תקנה כזה באלי עולה 5/6 שח 2 דקות חיבור ולא תופס מצת@israel_458xv20n כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
תקנה כזה באלי עולה 5/6 שח 2 דקות חיבור ולא תופס מצת
ולאן מחברים את זה?
-
@israel_458xv20n כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
תקנה כזה באלי עולה 5/6 שח 2 דקות חיבור ולא תופס מצת
ולאן מחברים את זה?
@טייס-קרבי לתיבת פיוזים
חפש ביוטיוב יש מלא מדריכים -
שווה? (כמובן גם יש עכשיו את אי הוודאות לגבי משלוחים מעלי@טייס-קרבי לא נראה לי שיש מה להפסיד ב100 שח
-
שווה? (כמובן גם יש עכשיו את אי הוודאות לגבי משלוחים מעלי@טייס-קרבי כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
מרא דשמעתא ר’ @טכנולוג המליץ עליה כאן והכתיר אותה כתמורה הטובה ביותר לכסף [במחיר של 270 שקלים בעלי אקספרס]
ממילא אם היא תקינה וב100 שח זה ממש שווה -
@טייס-קרבי כתב בהתיעצות לגבי מצלמת דרך לאחר שנוכחתי כמה הדבר חשוב:
מרא דשמעתא ר’ @טכנולוג המליץ עליה כאן והכתיר אותה כתמורה הטובה ביותר לכסף [במחיר של 270 שקלים בעלי אקספרס]
ממילא אם היא תקינה וב100 שח זה ממש שווהראשית תודה על המחמאות אבל נראה לי שאתה בקי בעניין לא פחות
מסכים עם כל מילה שכתבת אכן הz40 היא מצלמה מצויינת אבל היא קצת מיושנת ולכן היא כמעט ולא נמכרת בעלי אקספרס ומהסיבה הזאת אלה שכן מוכרים העלו מחירים והיום היא נמכרת סביב ה95$ (בעבר זה נמכר באזור ה60$ לפני קופונים) כמעט באותו מחיר של הz50 pro
אז מה שכתבתי שהיא נותנת תמורה טובה למחיר היה רלוונטי למחירים בעבר לא למחירים היום (אני אעדכן את זה במדריך)
בכל מצב וודאי שב100 ש"ח זה שווה כמו שכתבת
ישר כח
ויש להם חוט מכוער בהחלט