דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
מיצובישי אאוטלנדר
למבחן דרכים המלא של מיצובישי אאוטלנדר לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. סיפור מטלטל עם מסקנה בצידה

סיפור מטלטל עם מסקנה בצידה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
12 פוסטים 6 כותבים 86 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ט מנותק
    ט מנותק
    טייס קרבי
    כתב נערך לאחרונה על ידי טייס קרבי

ברצוני לשתף את חברי הפורום בסיפור מטלטל ולשמוע דעתכם על כמה נקודות:
    אתמול לאחר שהייתי במירון חזרתי לכיוון המרכז,
    על כביש 2 בואכה נתניה נסעתי על הנתיב של הנת"ץ +2 (אציין שהייתי רכב מלא)
    במהירות של כ 120 קמ"ש בכביש היה 3 נתיבים כשאני בנתיב הימני פתאום נפתח יציאה מהמחלף ונפתח נתיב פניה ימינה מצד ימין
    פתאום איזה רכב שהיה בנתיב השמאלי “נזכר” שהוא צריך לצאת ימינה והחליט לשבור 2 נתיבים (כשאני מימינו) ובהבזק שניה
    אני קולט שמישהוא נכנס לי לנתיב ממרחק של 2 מטר מלפני כשאני במהירות של 120 ± והוא באיזור ה 70-80 (הוא האט כי רצה להספיק את היציאה) בהבזק של שניה אני קולט משהוא מחריד … שעוד שניה אני מרסק אותו בהחלטה של רגע לקחתי את כל ההגה שמאלה ואז אני רואה שיש רכב מולי בשמאלי אז חזרתי עם שבירה ימינה תוך שאני עוקף את הרכב שנכנס לי לנתיב (לא היה עוזר לבלום)
    בגלל המהירות הגבוהה והפניה החדה כמעט הרכב התהפך (יש לי רכב לא יציב כל כך זה טויוטה יאריס קטנה וקומפקטית-וכשאני אומר “כמעט” הכוונה ששתי גלגלים כבר היו באוויר!)
    זה היה נס גמור וזה היה שניה מלהסתיים אחרת,
    עד כאן הסיפור
    עכשיו למסקנות וכאן מעניין אותי לשמוע מה יש לחברים לומר:
    1- מי היה כאן לא בסדר (אני מניח שוודאי שהרכב שנדחס היה לא בסדר השאלה כמה לא בסדר)
    2- אם היה לי מצלמת דרך היה לי מה לעשות עם התיעוד (נניח לשלוח למשטרה שיטפלו במטורף הנ"ל)
    אציין שזה המסקנה העיקרית שלי מכל הסיפור שצריך שיהיה מצלמת רכב
    3- אם ח"ו היה קורה משהוא אשמת מי זה היה? כי הוא נכנס לי לנתיב אבל מצד שני אני הייתי אחורי והוא קדמי (ובד"כ מי שנכנס במישהוא מאחורה הוא אשם)
    ב"ה שזה הסתיים בנס… זכותו של רשב"י הגנה עלינו…
    אשמח לשמוע מחברי הפורום מסקנות (אני עדיין בתחושה מטולטלת מהעניין אני כבר הרגשתי וראיתי בעיני רוחי את המתכות נפגשות ומתרסקות ואת הרכב מתגלגל 7 פעמים …)

למדריך ביטול השתתפות עצמית לכל נהג

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • ט טייס קרבי

ברצוני לשתף את חברי הפורום בסיפור מטלטל ולשמוע דעתכם על כמה נקודות:
      אתמול לאחר שהייתי במירון חזרתי לכיוון המרכז,
      על כביש 2 בואכה נתניה נסעתי על הנתיב של הנת"ץ +2 (אציין שהייתי רכב מלא)
      במהירות של כ 120 קמ"ש בכביש היה 3 נתיבים כשאני בנתיב הימני פתאום נפתח יציאה מהמחלף ונפתח נתיב פניה ימינה מצד ימין
      פתאום איזה רכב שהיה בנתיב השמאלי “נזכר” שהוא צריך לצאת ימינה והחליט לשבור 2 נתיבים (כשאני מימינו) ובהבזק שניה
      אני קולט שמישהוא נכנס לי לנתיב ממרחק של 2 מטר מלפני כשאני במהירות של 120 ± והוא באיזור ה 70-80 (הוא האט כי רצה להספיק את היציאה) בהבזק של שניה אני קולט משהוא מחריד … שעוד שניה אני מרסק אותו בהחלטה של רגע לקחתי את כל ההגה שמאלה ואז אני רואה שיש רכב מולי בשמאלי אז חזרתי עם שבירה ימינה תוך שאני עוקף את הרכב שנכנס לי לנתיב (לא היה עוזר לבלום)
      בגלל המהירות הגבוהה והפניה החדה כמעט הרכב התהפך (יש לי רכב לא יציב כל כך זה טויוטה יאריס קטנה וקומפקטית-וכשאני אומר “כמעט” הכוונה ששתי גלגלים כבר היו באוויר!)
      זה היה נס גמור וזה היה שניה מלהסתיים אחרת,
      עד כאן הסיפור
      עכשיו למסקנות וכאן מעניין אותי לשמוע מה יש לחברים לומר:
      1- מי היה כאן לא בסדר (אני מניח שוודאי שהרכב שנדחס היה לא בסדר השאלה כמה לא בסדר)
      2- אם היה לי מצלמת דרך היה לי מה לעשות עם התיעוד (נניח לשלוח למשטרה שיטפלו במטורף הנ"ל)
      אציין שזה המסקנה העיקרית שלי מכל הסיפור שצריך שיהיה מצלמת רכב
      3- אם ח"ו היה קורה משהוא אשמת מי זה היה? כי הוא נכנס לי לנתיב אבל מצד שני אני הייתי אחורי והוא קדמי (ובד"כ מי שנכנס במישהוא מאחורה הוא אשם)
      ב"ה שזה הסתיים בנס… זכותו של רשב"י הגנה עלינו…
      אשמח לשמוע מחברי הפורום מסקנות (אני עדיין בתחושה מטולטלת מהעניין אני כבר הרגשתי וראיתי בעיני רוחי את המתכות נפגשות ומתרסקות ואת הרכב מתגלגל 7 פעמים …)

ב מנותק
      ב מנותק
      בנימין הלוי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@טייס-קרבי דבר ראשון כואב הלב לשמוע על החוויה
      תכלס ברור שהוא האשם לשלוח למשטרה אין ענין כי אין להם מהלעשות זה לא עבירה גסה מידי כולה בנ"א שקפץ נתיב ואם היתה תאונה למיטב הבנתי הוא היה אשם כי זה לא שאתה מאחורה ולא שמרת מרחק אלא הוא נכנס לך בנתיב כמובן שרק אם היה לך דרך להוכיח את זה שזה מה שקרה ולכן באמת מסקנתך שצריך מצלמה זו מסקנה נכונה וחשובה

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • ב בנימין הלוי

@טייס-קרבי דבר ראשון כואב הלב לשמוע על החוויה
        תכלס ברור שהוא האשם לשלוח למשטרה אין ענין כי אין להם מהלעשות זה לא עבירה גסה מידי כולה בנ"א שקפץ נתיב ואם היתה תאונה למיטב הבנתי הוא היה אשם כי זה לא שאתה מאחורה ולא שמרת מרחק אלא הוא נכנס לך בנתיב כמובן שרק אם היה לך דרך להוכיח את זה שזה מה שקרה ולכן באמת מסקנתך שצריך מצלמה זו מסקנה נכונה וחשובה

ט מנותק
        ט מנותק
        טייס קרבי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימין-הלוי
        חוקרי תאונות לא היו עולים על זה בלי תיעוד מצידי
        כלומר-
        בהעדר תיעוד היו יכולים להאשים אותי בתאונה על כל המשתמע?

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • אליהו הת''חא מנותק
          אליהו הת''חא מנותק
          אליהו הת''ח
          כתב נערך לאחרונה על ידי

בהחלט מזעזע מה שההוא עשה אם כי נראה לי שכביש 2 לא מותאם לנסיעה על 120 בוודאי לא עם כזה רכב. (אני לא מדבר מבחינה חוקית, אלא מבחינת תנאי הדרך). אבל מהנייק שלך אני מבין שעברת הכשרה לכאלו דברים😊
          מה שכן יוכל לעזור לך להבא.
          2. כשאני נוסע עם הוויז אני מקפיד להיצמד לנתיב שהוויז מכווין אותי לפחות ק"מ וחצי (מקסימום ק"מ) כבר לפני הנתיב כדי שאני לא אצטרך בשניה האחרונה לעשות לאחרים את מה שהנהג ההוא עשה לך.
          3. כשאני רואה שהולך להיפתח נתיב\פנייה\ מחלף - חדש בכביש והוויז לא מכוון אותי אליו אני לוקח את הנתיב הכי קיצוני לצד השני כדי לשמור מרחק מאנשי הרגע האחרון.

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ב מנותק
            ב מנותק
            בנימין הלוי
            כתב נערך לאחרונה על ידי

תכלס היום 90 מהרכבים עם מצלמות כך שגם אם אין לך מצלמה אתה יכול להסתמך על זה שלנהג השני או לכל מי מבאי הכביש כביש 2 נתניה כן יהיה מצלמה ואת זה החוקר יוכיח הבעיה היא ברגע שהגעת לתאונה קטנה שבה לא מערבים חוקר תאונות שאז תצטרך למצוא לבד את המכונית שכן צילמה את זה וזה קשה יותר

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • אליהו הת''חא אליהו הת''ח

בהחלט מזעזע מה שההוא עשה אם כי נראה לי שכביש 2 לא מותאם לנסיעה על 120 בוודאי לא עם כזה רכב. (אני לא מדבר מבחינה חוקית, אלא מבחינת תנאי הדרך). אבל מהנייק שלך אני מבין שעברת הכשרה לכאלו דברים😊
              מה שכן יוכל לעזור לך להבא.
              2. כשאני נוסע עם הוויז אני מקפיד להיצמד לנתיב שהוויז מכווין אותי לפחות ק"מ וחצי (מקסימום ק"מ) כבר לפני הנתיב כדי שאני לא אצטרך בשניה האחרונה לעשות לאחרים את מה שהנהג ההוא עשה לך.
              3. כשאני רואה שהולך להיפתח נתיב\פנייה\ מחלף - חדש בכביש והוויז לא מכוון אותי אליו אני לוקח את הנתיב הכי קיצוני לצד השני כדי לשמור מרחק מאנשי הרגע האחרון.

ט מנותק
              ט מנותק
              טייס קרבי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אליהו-הת-ח כתב בסיפור מטלטל עם מסקנה בצידה:

אם כי נראה לי שכביש 2 לא מותאם לנסיעה על 120 בוודאי לא עם כזה רכב.

מותאם גם מותאם-גם בלי ההכשרה המיוחדת שקיבלתי … (אני ממש לא מאלה הפזיזים שקורעים את האוטו ותאמין לי שבהתחשב בתנאי הדרך המהירות היתה הגיונית)

1. כשאני נוסע עם הוויז אני מקפיד להיצמד לנתיב שהוויז מכווין אותי לפחות ק"מ וחצי (מקסימום ק"מ) כבר לפני הנתיב כדי שאני לא אצטרך בשניה האחרונה לעשות לאחרים את מה שהנהג ההוא עשה לך

מסכים ויותר מזה גם אם לא עשיתי את זה אני נוהג להסתכל במראות כשאני עובר נתיב… ואם אין ברירה אז אני יפסיד את היציאה ולא יבנה על זה שהנהג מאחורי יגלה תושיה…

1. כשאני רואה שהולך להיפתח נתיב\פנייה\ מחלף - חדש בכביש והוויז לא מכוון אותי אליו אני לוקח את הנתיב הכי קיצוני לצד השני כדי לשמור מרחק מאנשי הרגע האחרון.

מסקנה מעניינת לא חשבתי על זה מה כן הנתיב השמאלי ביותר נוסע על 140+ ואני לא רוצה להיות נודניק ולהפריע לטייסים שם

אליהו הת''חא תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ב בנימין הלוי

תכלס היום 90 מהרכבים עם מצלמות כך שגם אם אין לך מצלמה אתה יכול להסתמך על זה שלנהג השני או לכל מי מבאי הכביש כביש 2 נתניה כן יהיה מצלמה ואת זה החוקר יוכיח הבעיה היא ברגע שהגעת לתאונה קטנה שבה לא מערבים חוקר תאונות שאז תצטרך למצוא לבד את המכונית שכן צילמה את זה וזה קשה יותר

ט מנותק
                ט מנותק
                טייס קרבי
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימין-הלוי כתב בסיפור מטלטל עם מסקנה בצידה:

הבעיה היא ברגע שהגעת לתאונה קטנה שבה לא מערבים חוקר תאונות שאז תצטרך למצוא לבד את המכונית שכן צילמה את זה וזה קשה יות

תאמין לי שהם היה קורה משהוא זה לא היה תאונה קטנה…
                אחרי המקרה היה לנו דיונים ברכב למי היה קורה יותר אם היינו מתנגשים והמסקנה היתה שהוויכוח הוא מי היה לזק"א יותר קל לפנות רח"ל… (הומור שחור…)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ט טייס קרבי

אם כי נראה לי שכביש 2 לא מותאם לנסיעה על 120 בוודאי לא עם כזה רכב.

מותאם גם מותאם-גם בלי ההכשרה המיוחדת שקיבלתי … (אני ממש לא מאלה הפזיזים שקורעים את האוטו ותאמין לי שבהתחשב בתנאי הדרך המהירות היתה הגיונית)

1. כשאני נוסע עם הוויז אני מקפיד להיצמד לנתיב שהוויז מכווין אותי לפחות ק"מ וחצי (מקסימום ק"מ) כבר לפני הנתיב כדי שאני לא אצטרך בשניה האחרונה לעשות לאחרים את מה שהנהג ההוא עשה לך

מסכים ויותר מזה גם אם לא עשיתי את זה אני נוהג להסתכל במראות כשאני עובר נתיב… ואם אין ברירה אז אני יפסיד את היציאה ולא יבנה על זה שהנהג מאחורי יגלה תושיה…

1. כשאני רואה שהולך להיפתח נתיב\פנייה\ מחלף - חדש בכביש והוויז לא מכוון אותי אליו אני לוקח את הנתיב הכי קיצוני לצד השני כדי לשמור מרחק מאנשי הרגע האחרון.

מסקנה מעניינת לא חשבתי על זה מה כן הנתיב השמאלי ביותר נוסע על 140+ ואני לא רוצה להיות נודניק ולהפריע לטייסים שם

אליהו הת''חא מנותק
                  אליהו הת''חא מנותק
                  אליהו הת''ח
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@טייס-קרבי יתכן, לא נסעתי דרך שם אף פעם.
                  אני נסעתי בהלוך דרך כביש 2 ובקושי הצלחתי להגיע ל-20 קמ"ש (אבל מה אני יעשה שזה מה שהוויז נתן).
                  ואם כבר מדברים על הנסיעות המטלטלות בחזור ממירון.
                  כיצד התמודדת עם כל הולכי הרגל על השוליים בכביש 866, שקפצו לכביש מפותל וחשוך וסיכנו את חייהם כפשוטו?

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • אליהו הת''חא אליהו הת''ח

@טייס-קרבי יתכן, לא נסעתי דרך שם אף פעם.
                    אני נסעתי בהלוך דרך כביש 2 ובקושי הצלחתי להגיע ל-20 קמ"ש (אבל מה אני יעשה שזה מה שהוויז נתן).
                    ואם כבר מדברים על הנסיעות המטלטלות בחזור ממירון.
                    כיצד התמודדת עם כל הולכי הרגל על השוליים בכביש 866, שקפצו לכביש מפותל וחשוך וסיכנו את חייהם כפשוטו?

ט מנותק
                    ט מנותק
                    טייס קרבי
                    כתב נערך לאחרונה על ידי טייס קרבי

אני לא בקי בכבישי הצפון
                    אבל הכן זה היה ממש מאתגר (בפרט אנוכי שבדרך לא דרך הגעתי עד התחנת דלק למטה ובחזור כל הכביש היה מלא באנשים שממש הלכו על הכביש ככל שהתרחקת ממירון היו פחות אנשים)
                    האמת שנסעתי לאט ובערנות והשתמשתי הרבה בצופר…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • יהודה 5י מנותק
                      יהודה 5י מנותק
                      יהודה 5
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@טייס-קרבי ב"ה שזה נגמר בזה, ולכאורה אם אין מצלמות אצה היית אשם בתאונה (בעיני החוק כמובן)
                      אני ביום שישי האחרון נסעתי בכביש 1, לא זוכר את המהירות בדיוק אבל באיזור ה-100 קמ"ש פתאום רכב מלפני בלם בצורה שלא היתה לי שום אפשרות לבלום אחריו, אצלי זה נגמר אחרת…
                      ב"ה שגם אצלי הפגיעות היו קלות, בס"ה שבר בכף יד של אשתי ושן אחת שנפלה+לחי נפוחה בצורה מחרידה…
                      מאוחר יותר התברר שהנהג מלפני היה ערבי כבן 14, אין איך להוכיח כלום, לא היו מצלמות,
                      הרכב שלי שב"ה לא היה שווה הרבה הלך טוטלוס’ וכבר אמרתי קדיש.

YKingsmartY תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • יהודה 5י יהודה 5

@טייס-קרבי ב"ה שזה נגמר בזה, ולכאורה אם אין מצלמות אצה היית אשם בתאונה (בעיני החוק כמובן)
                        אני ביום שישי האחרון נסעתי בכביש 1, לא זוכר את המהירות בדיוק אבל באיזור ה-100 קמ"ש פתאום רכב מלפני בלם בצורה שלא היתה לי שום אפשרות לבלום אחריו, אצלי זה נגמר אחרת…
                        ב"ה שגם אצלי הפגיעות היו קלות, בס"ה שבר בכף יד של אשתי ושן אחת שנפלה+לחי נפוחה בצורה מחרידה…
                        מאוחר יותר התברר שהנהג מלפני היה ערבי כבן 14, אין איך להוכיח כלום, לא היו מצלמות,
                        הרכב שלי שב"ה לא היה שווה הרבה הלך טוטלוס’ וכבר אמרתי קדיש.

YKingsmartY מנותק
                        YKingsmartY מנותק
                        YKingsmart
                        מייבין
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יהודה-5 מה זה אין איך להוכיח? ככה ברח?

אני מייבין שאם לא אסתכל על תשובות של אחרים בפורום, לא אהיה מייבין… לא צריך להיות גאון, מספיק להיות נבון.

מייל
                        Ykingsmart1@gmail.com

תודה לבורא עולם 0ת תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • YKingsmartY YKingsmart

@יהודה-5 מה זה אין איך להוכיח? ככה ברח?

תודה לבורא עולם 0ת מנותק
                          תודה לבורא עולם 0ת מנותק
                          תודה לבורא עולם 0
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@YKingsmart עיין כאן.

תגובה 1 תגובה אחרונה