התייעצות בקניית רכב
-
אז אין דרך לקנות בזול?

-
באתר משומשת מופיע כרכב חברה, ולכן הק’'מ היחסית גבוה
כנראה שעבד הרבה לכן זול. -
אז אין דרך לקנות בזול?

@אברך-מתמיד אני קניתי פעמיים מיד 2 ואחרי שהיה לי דגם חיכיתי שתעלה המציאה אפילו חודש וכל יום בודק כמה פעמים אם עלה מודעה חדשה וכשעולה המציאה אתה חייב להתקשר באותו רגע רגע אחרי כבר עשו לו 10 טלפונים קהילת הסוחרים וכמובן המחיר לא יהיה בהבדל גדול ממחיר השוק
-
מנסיוני הרבה מתקשרים אבל בדר’‘כ מי שמגיע הראשון פיזית למקום לוקח…
ראיתי פעם רכב 8 דק’ אחרי שעלה, ותיכף נסעתי דרומה ברכבת וזכיתי בו -
@אברך-מתמיד אני קניתי פעמיים מיד 2 ואחרי שהיה לי דגם חיכיתי שתעלה המציאה אפילו חודש וכל יום בודק כמה פעמים אם עלה מודעה חדשה וכשעולה המציאה אתה חייב להתקשר באותו רגע רגע אחרי כבר עשו לו 10 טלפונים קהילת הסוחרים וכמובן המחיר לא יהיה בהבדל גדול ממחיר השוק
@mik6868 כתב בהתייעצות בקניית רכב:
לידיעתך, קהילת הסוחרים מקבלים את המודעה 24 שעות לפניך…
-
@mik6868 כתב בהתייעצות בקניית רכב:
לידיעתך, קהילת הסוחרים מקבלים את המודעה 24 שעות לפניך…
-
מה אומרים על זה https://www.yad2.co.il/vehicles/item/t3zfp7km?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1
זה לפחות פחות 20K ממחיר של בעלות פרטית@אברך-מתמיד אין מציאות בסוכנויות
המחיר זול מידי וזה מחשיד. גם הסתירה אם הבעלות היא חברה או השכרה מעניינת, לכן את הרכב הספציפי הזה צריך לבדוק יסודי.
בכל מקרה בחשמלי פחות אפשר להתעלל מאשר בבנזין, כך שלדעתי השכרה או חברה לשעבר פחות משמעותיים בו, ואם תמצא מהשכרה או מחברה במחיר זול משמעותית מפרטי, לכאורה זה משתלם -
@אברך-מתמיד אין מציאות בסוכנויות
המחיר זול מידי וזה מחשיד. גם הסתירה אם הבעלות היא חברה או השכרה מעניינת, לכן את הרכב הספציפי הזה צריך לבדוק יסודי.
בכל מקרה בחשמלי פחות אפשר להתעלל מאשר בבנזין, כך שלדעתי השכרה או חברה לשעבר פחות משמעותיים בו, ואם תמצא מהשכרה או מחברה במחיר זול משמעותית מפרטי, לכאורה זה משתלם@עבד-נאמן כתב בהתייעצות בקניית רכב:
גם הסתירה אם הבעלות היא חברה
באתר משומשת מופיע על היונדאי קונה הנ’'ל החשמלית- בעלות 00 חברה עד היום
-
בעקרון לא חשבתי בחיים לקנות מסוכנות וק"ו מהשכרה אבל באמת רכב חשמלי פחות מפחיד אותי
מה גם שלכאורה יש מחיר תחתית לרכב חשמלי [מהשנתן/ק"מ הזה] וזה לא רחוק מהמחיר הזה
וכן זה לא סוכנות עלומה זה משהו מוכר
אגב באתר של אוטודיל זה מופיע [נשמע שזה זה] ב69900