מורה שמזרז רישיון
-
@חיים-ברזל אני כבר מעל טסט אחד
-
@תלת-גוונא מה הוא מציע?!
-
@תלת-גוונא מי זה
-
@תלת-גוונא כתב במורה שמזרז רישיון:
@אוטופון דבר איתו
עם מי??
תן לי את המספר אני אתן לחבר שלי
||(פשוט כמו שאמרתי הוא עוד שנייה מתחתן והאישה לוחצת שיהיה לו כבר רישיון)|| -
@תלת-גוונא כתב במורה שמזרז רישיון:
@אוטופון דבר איתו
עם מי??
תן לי את המספר אני אתן לחבר שלי
||(פשוט כמו שאמרתי הוא עוד שנייה מתחתן והאישה לוחצת שיהיה לו כבר רישיון)|| -
בא נעשה סדר @אוטופון מחפש מורה לחבר בשביל לזרז את עניין הטסט ועל זה הגיב @תלת-גוונא שיש אחד בשם וייצמן באשקלון שמריץ לטסט,
@NATNAL לעומת זאת ביקש מקום לעבור בו טסט בקלות כיון שלא עבר במודיעין והוא לא צריך מורה טוב אלא מקום טוב לעבור בו טסט.
שמחתי לתת שירות -
@NATNAL כתב במורה שמזרז רישיון:
@אוטופון
יש מורה באשקלון משהו ובבית שאן לא יודע אם זה עוזר עדיין לא יצרתי איתם קשרכן צריך רק לבדוק שהוא באמת מעביר טסט בקלות ובמהירות
-
בא נעשה סדר @אוטופון מחפש מורה לחבר בשביל לזרז את עניין הטסט ועל זה הגיב @תלת-גוונא שיש אחד בשם וייצמן באשקלון שמריץ לטסט,
@NATNAL לעומת זאת ביקש מקום לעבור בו טסט בקלות כיון שלא עבר במודיעין והוא לא צריך מורה טוב אלא מקום טוב לעבור בו טסט.
שמחתי לתת שירות@חיים-ברזל כתב במורה שמזרז רישיון:
שמחתי לתת שירותנו אז אחרי המסקנה היפה של @חיים-ברזל אפשר בבקשה תשובה ברורה למעישה מה עושים??!!
-
שמחתי לתת שירות -
@חיים-ברזל כתב במורה שמזרז רישיון:
שמחתי לתת שירותנו אז אחרי המסקנה היפה של @חיים-ברזל אפשר בבקשה תשובה ברורה למעישה מה עושים??!!
-
@חיים-ברזל @אוטופון
לא יודע צריך לראות מה לעשות הטסטרים היום יותר קשה@NATNAL כתב במורה שמזרז רישיון:
@חיים-ברזל @אוטופון
לא יודע צריך לראות מה לעשות הטסטרים היום יותר קשההשאלה היא אם יש מורה בקומבינה שמעביר גם אחרי 17 שיעורים אחד שנוהג מצויין
-
ר ראובן שבתי נעל נושא זה
-
מחוקי הפורום
חוק 3 יא’
אין לדון על תיקונים, טיפולים או פעולות האסורים ע"פ חוקי מדינת ישראל.
בעקבות זאת הנושא ננעל