כמה שווה טויוטה קורולה 2010
-
אני לא מדבר על רכב מסוים רציתי לשאול כשאני מחפש ביד שתים רכב מסוג זה כמה זה נקרא מחיר מציאה …
ובהקשר של הרובוטית משנה 2010 זה רק אוטמט כמו שכבר נכתב פה בעבר. -
@אברום כתב בכמה שווה טויוטה קורולה 2010:
קורולה משנת 2010
אם אני לא טועה זה הרובוטית הידועה לשימצה לא?
@טייס-קרבי
2010 זה כבר לא הרובוטית.
ואגב, היה לי אותה מעל 3 שנים (קניתי אחרי תיקון של הקלאץ’), חרשתי עליה עם נסיעות ארוכות ע’'ב שבועי ולא היו לי איתה שום תקלה מעבר לטיפול השוטף + ניקוי מצערת (עצמאית) אחרי שהטורים התחילו להשתגע לי.מבחינת חווית נהיגה דווקא לא היה גרוע, אפי’ אפשר לומר נחמדה…
עלי נאמרה הקלישאה ‘מוכר בצער’
-
@טייס-קרבי
2010 זה כבר לא הרובוטית.
ואגב, היה לי אותה מעל 3 שנים (קניתי אחרי תיקון של הקלאץ’), חרשתי עליה עם נסיעות ארוכות ע’'ב שבועי ולא היו לי איתה שום תקלה מעבר לטיפול השוטף + ניקוי מצערת (עצמאית) אחרי שהטורים התחילו להשתגע לי.מבחינת חווית נהיגה דווקא לא היה גרוע, אפי’ אפשר לומר נחמדה…
עלי נאמרה הקלישאה ‘מוכר בצער’
@קורולה-אברכים כתב בכמה שווה טויוטה קורולה 2010:
מבחינת חווית נהיגה דווקא לא היה גרוע,
מסכים איתך גם לי יש יאריס רובוטית המעלה שלה זה החיסכון בדלק…)
-
תודה רבה על כל התגובות
אני לא מעונין ברובטית אלא באוטמט ולכן שאלתי על שנת 2010
אבל רציתי לדעת כמה בערך השווי של הרכב הזה מה נקרא מחיר טוב לזה.
בתודה מראש. -
@אברום כתב בכמה שווה טויוטה קורולה 2010:
קורולה משנת 2010
@טייס-קרבי כתב בכמה שווה טויוטה קורולה 2010:
למה ככה אתה מלכלך על הבובה שלי?
בכלל לא רובוטית ואחלה של רכב@נהוראי כתב בכמה שווה טויוטה קורולה 2010:
@אברום אם אתה מחפש בסביבות 180 קמ אז אזור ה22000 זה מחיר פצצה (ואפשר להשיג)
עכשיו אני מגלה שהשגתי מחיר נדיר אם 22000 זה פצצה, תודה
-
מכיר מישהו שקנה ב 23 עם ק’'מ כזה ומטופל בחברה עם קבלות
בכל אופן מחיר ראלי לדעתי בין 21 ל 24 תלוי במצב הרכב -
@אברום אני מכרתי לפני שנה אוריס 2011 עם 120,000קמ ב 25,000 ש"ח וגם זה בדחילו ורחימו אחרי חודש אולי יותר ביד 2 ובלי סוף טלפונים אם אני יכול לרדת וכו’ אז 180 קמ לדעתי חד משמעית לא שווה יותר מעשרים אלף עגול שקל לא יותר…
בפרט ששלי הייתה 2011 ולפני שנה והקורולה והאוריס עם אותם נתונים בגדול -
@אברום אני מכרתי לפני שנה אוריס 2011 עם 120,000קמ ב 25,000 ש"ח וגם זה בדחילו ורחימו אחרי חודש אולי יותר ביד 2 ובלי סוף טלפונים אם אני יכול לרדת וכו’ אז 180 קמ לדעתי חד משמעית לא שווה יותר מעשרים אלף עגול שקל לא יותר…
בפרט ששלי הייתה 2011 ולפני שנה והקורולה והאוריס עם אותם נתונים בגדול -
אז תתפלא לשמוע שהקורולה עם שוק חזק מהאוריס [ועיצוב אלגנטי יותר] ובעשרים אלף תביא אולי עם ק’'מ של 250 וצפונה
-
אז תתפלא לשמוע שהקורולה עם שוק חזק מהאוריס [ועיצוב אלגנטי יותר] ובעשרים אלף תביא אולי עם ק’'מ של 250 וצפונה
@א.ב. נראה לי זה סתם עיוורון של "אמינות הקורולה המפורסמת " אז כל מי שלא פותח עניים רץ עליהם …
@חיים-Y0737 אז בשורה התחתונה יש פה מציאות של “פחות רכב בים כסף…” בזמן שיש לך את האוריס בפחות עם אותם נתונים
בעיניי זה להיות פריער לרוץ עיוור על הקורולה אם לדוגמה יש לך מציאה של קמ נמוך באוריס או קורולה ואוריס עם אותו קמ עם הבדל מחיר, -
@א.ב. נראה לי זה סתם עיוורון של "אמינות הקורולה המפורסמת " אז כל מי שלא פותח עניים רץ עליהם …
@חיים-Y0737 אז בשורה התחתונה יש פה מציאות של “פחות רכב בים כסף…” בזמן שיש לך את האוריס בפחות עם אותם נתונים
בעיניי זה להיות פריער לרוץ עיוור על הקורולה אם לדוגמה יש לך מציאה של קמ נמוך באוריס או קורולה ואוריס עם אותו קמ עם הבדל מחיר, -
@mik6868 זה עדיין לא מספיק משכנע כי הקורולה היתפרסמה בגלל שהיא טויוטה והראיה היא שאברך שמחפש רכב 7 מקומות ישר הולך על וורסו בגלל שזה טויוטה - למרות שהוא לא הכי מוצלח
תכלס אני מבין ממך שאוריס זה רכב דבש בדיוק כמו קורולה -
אישית מכיר אברך עם מאזדה 5, שכבר לא נזקק ל 7 מקומות, חיפש ביד 2 ומצא אוריס רובוטית שמורה מזקנה שנפטרה עם 190 ק’‘מ ולאחר מיקוח ירדו מ 11 ל 9.200 ונוסע עד היום ומרוצה מאוד ב’'ה מבחינתו עשה עסקה טובה מכר ב 7 את המאזדה והאוריס לוקח לו כמעט חצי בדלק, והוא מאלה שהצליחו להתרגל לגיר הרובוטי. אבל קורולה זהה רובוטית תעלה כ 14K…
-
@mik6868 זה עדיין לא מספיק משכנע כי הקורולה היתפרסמה בגלל שהיא טויוטה והראיה היא שאברך שמחפש רכב 7 מקומות ישר הולך על וורסו בגלל שזה טויוטה - למרות שהוא לא הכי מוצלח
תכלס אני מבין ממך שאוריס זה רכב דבש בדיוק כמו קורולה@א.ב.
טוב ניסיתי לשאול את הרב AI ואלו דברות קודשוההבדלים העיקרייםמרכב ועיצוב: הקורולה היא מכונית בתצורת סדאן (4 דלתות עם בגאז’ נפרד) בעלת מראה שמרני. האוריס היא בתצורת האצ’בק (5 דלתות) – היא קצרה יותר אך גבוהה יותר, מה שמעניק מרווח ראש טוב יותר בפנים הרכב.
בטיחות: האוריס נחשבה לבטיחותית יותר באותן שנים, עם 7 כריות אוויר וציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק האירופיים, לעומת 4 כריות אוויר בקורולה.
אבזור: האוריס שווקה לעיתים ברמת אבזור גבוהה יותר (GLI), שכללה בקרת אקלים מפוצלת וקיפול מראות חשמלי.2. למה לקורולה יש “יותר שוק” והיא עולה יותר?הסיבה היא בעיקר תדמיתית ותרבותית בישראל:
העדפת הסדאן: השוק הישראלי, במיוחד בשנים הללו, העדיף משמעותית רכבי סדאן עם תא מטען נפרד שנחשבו ל"רכב משפחתי אמיתי".
ציי רכב: הקורולה נמכרה בכמויות אדירות לציי רכב וליסינג, מה שיצר לה מודעות גבוהה וביקוש קשיח כיד שנייה.
מוניטין ושם: השם “קורולה” הוא מהחזקים בעולם הרכב לאמינות ושמירת ערך. השם “אוריס” היה חדש יחסית באותה תקופה ופחות מוכר לישראלי הממוצע
האם אוריס יצאה מאוחר יותר מהקורולה? לא בדיוק. שם הדגם “אוריס” הושק לראשונה בשנת 2006 כתחליף לגרסת ההאצ’בק של הקורולה (שנקראה קודם לכן “קורולה ראנקס”). בעוד שהקורולה קיימת עשרות שנים, האוריס הייתה מותג נפרד למשך שני דורות בלבד (בין 2006 ל-2018). ב-2019 טויוטה החליטה לבטל את השם אוריס ולהחזיר את כל הגרסאות תחת השם המאוחד "קורולה