הודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.
-
אדון טיקי הנכבד פירסם הודעה בהולה עקב כך שנתקל במישהו שכמעט קנה את הרכב הנ’'ל
וזה לשונו:“
פריוס 2012 ופורסמה ביד 2 במחיר נמוך (אולי מישהו מכם יתעניין) - רכב גמור טוטלית מבחינה מכנית (פריצת אטם ראש, גם EGR - דפקו כשניסו לתקן), אוכל נוזל קירור, גם הסוללה גמורה. המוכר כנראה יאפס שגיאות לפני, אז לשים לב.”ידע הציבור ויזהר!
-
בהמשך לזה
,
עוד פריוס 2011 עם תקלות דחויות. פורסמה אתמול במחיר נמוך. סוללה משופצת, בעיית ABS (שגיאות בהמתנה), אוכל שמן בכמויות, כנ"ל בעיית EGR שהסתירו ע"י החלפת סלילים. במוסך איפסו שגיאות ורכב יצא ישר למכירה. לא להתקרב -
בהמשך לזה
,
עוד אחד פריוס 2011 מהמרכז. הפעם מחיר לא כזה מפתה. רכב ללא ממיר קטליטי (
) עם מנורת מנוע ושלל בעיות במנוע, רכב אוכל מעל 2 ליטר שמן ל 1000. -
מכיר אישית עוד פריוס של שכן שלי שאוכלת שמן בכמויות (הצלתי אותו כשאמרתי לו לא לנסוע, הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…)
הרבה מהן מתחממות ובעיות רדיאטור/ראש מנוע (חבר שלי קנה 2012 שמורה והתחממה לו ועדיין מכר מעל ל20K)
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100, אולי בתחושה) עם בגא’ז פצפון ומחירון בשמיים.
-
מכיר אישית עוד פריוס של שכן שלי שאוכלת שמן בכמויות (הצלתי אותו כשאמרתי לו לא לנסוע, הבחור הלך למתתיהו לדלק לקנות גלון שמן ברגל…)
הרבה מהן מתחממות ובעיות רדיאטור/ראש מנוע (חבר שלי קנה 2012 שמורה והתחממה לו ועדיין מכר מעל ל20K)
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100, אולי בתחושה) עם בגא’ז פצפון ומחירון בשמיים.
@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.
כנראה בגלל שזה הרכב כמעט הכי אמין שיש!
וגם הכי נוח.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100
כנראה שהאצות זה ‘לא הדבר הכי חשוב’ לאברך שתפילתו שגורה בפיו
-
@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
לא מבין למה אנשים עדיין קונים את האוטו הזה, במחירים מטורפים, עדיף לשלם בדלק ולא להתקע.
כנראה בגלל שזה הרכב כמעט הכי אמין שיש!
וגם הכי נוח.גם ה’אינסייט אברייכם’ מטריף אותי, רכב עגלה (לדעתי 20 שניות מ 0 ל 100
כנראה שהאצות זה ‘לא הדבר הכי חשוב’ לאברך שתפילתו שגורה בפיו
@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
הכי אמין שיש!
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,( קורולה 2010 עולה כ 20 ויכולה להיות עם 0 תקלות בגדול) ולדעתי גם פוקוס דור 2 לוקח בהליכה (למעט הדלק)
בעיות של לוח מחוונים, חום מנוע,[נתקלתי המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ] ABS, EGR, סוללה, בקיצור בק’'מ גבוה עושה צרות, דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי (אין בנמצא כמעט) -
@נייטרון-חפשי כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
הכי אמין שיש!
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,( קורולה 2010 עולה כ 20 ויכולה להיות עם 0 תקלות בגדול) ולדעתי גם פוקוס דור 2 לוקח בהליכה (למעט הדלק)
בעיות של לוח מחוונים, חום מנוע,[נתקלתי המווון וגם בדרכים ראיתי המון פריוס תקועות בעליות לירושלים בקיץ] ABS, EGR, סוללה, בקיצור בק’'מ גבוה עושה צרות, דבריך נכונים אולי לפריוס עם 200 אלף לדעתי (אין בנמצא כמעט)@חיים-Y0737 כתב בהודעה חשובה לכל מחפשי המציאות בפריוס.:
כמות התקלות שאני שומע עליו (בין השאר בפורום זה) עוברת את הקורולה בוודאות,
אולי ושמא משום שיש יותר אנשים שמחזיקים את הרכב הזה מאשר קורולה ?!