רכישת מאזדה 2 2011
-
שלום תודה לכל החברים בפורום על עזרתכם בכל הקשור ברכב הציעו לי לקנות רכב מאזדה 2 2011 173000 ק"מ מגיע משכנה של חבר זקנה בת 70 שאפילו את הפנצרים מחליפה במורשה הרכב אצלה למעלה מעשר שנים היא יד שניה לאחר ליסינג נהג יחיד הכל מטופל הוחלף גיר ורדיאטור בשנה האחרונה מה דעתכם האם שווה להתקרב לרכב והאם אזור10000 זה מחיר טוב תודה
-
שלום תודה לכל החברים בפורום על עזרתכם בכל הקשור ברכב הציעו לי לקנות רכב מאזדה 2 2011 173000 ק"מ מגיע משכנה של חבר זקנה בת 70 שאפילו את הפנצרים מחליפה במורשה הרכב אצלה למעלה מעשר שנים היא יד שניה לאחר ליסינג נהג יחיד הכל מטופל הוחלף גיר ורדיאטור בשנה האחרונה מה דעתכם האם שווה להתקרב לרכב והאם אזור10000 זה מחיר טוב תודה
-
מבחינת כח יש לה מנוע1500 103 כ"ס בגלל שהרכב מאד קל זה אמור להרגיש בסדר בעליות או שזה עדין ירגיש עגלה?
-
@בנימין-הלוי
מבחינת המחיר זה פלוס מינוס מה שהרכב הזה נסחר,
ספציפית על זה שטופל במורשה ושמור מבקשים בד"כ קצת יותר,
לכן מומלץ לבדוק (בדיקת מוסך) למה הכוונה טופל במורשה כי מנסיון לא תמיד זה מחייב רכב נקי מתקלות, דבר נוסף תבדוק היכן נעשה רוב הק"מ של הרכב אם מדובר באשה מבוגרת וליסינג לשעבר יכול להיות שהרכב עבר את רוב הק"מ בתחילת חייו… -
@בנימין-הלוי הוחלף גיר?
מאיפה, מפירוק?
תברר את זה -
מבחינת כח יש לה מנוע1500 103 כ"ס בגלל שהרכב מאד קל זה אמור להרגיש בסדר בעליות או שזה עדין ירגיש עגלה?
@בנימין-הלוי כתב ברכישת מאזדה 2 2011:
האוטו לא עגלה אני היה לי את האוטו המקביל שזה פורד פיאסטה האוטו היה בסדר גמור מבחינת סחיבה רק עם מזגן קשה לו קצת למשל בעליות לירושלים
מבחינת גיר זה המחלה שלהם אבל כמו שאמר @טוסון צריך לבדוק מהיכן הוא הגיע -
@בנימין-הלוי
לכן מומלץ לבדוק (בדיקת מוסך) למה הכוונה טופל במורשה כי מנסיון לא תמיד זה מחייב רכב נקי מתקלות, דבר נוסף תבדוק היכן נעשה רוב הק"מ של הרכב אם מדובר באשה מבוגרת וליסינג לשעבר יכול להיות שהרכב עבר את רוב הק"מ בתחילת חייו…@שרולצ-ה כתב ברכישת מאזדה 2 2011:
@בנימין-הלוי
לכן מומלץ לבדוק (בדיקת מוסך) למה הכוונה טופל במורשה כי מנסיון לא תמיד זה מחייב רכב נקי מתקלות, דבר נוסף תבדוק היכן נעשה רוב הק"מ של הרכב אם מדובר באשה מבוגרת וליסינג לשעבר יכול להיות שהרכב עבר את רוב הק"מ בתחילת חייו…מחילה אבל לא הבנתי מה ההבדל אם הרכב עשה את הקילומטרים היום או בתחילת חייו
-
בדקתי והגיר שהוחלף לפעמים בין הילוך ראשון לשני קצת קשה לו לעבור וכן מניוטרל לרןרס לפעמים עושה קפיצה קטנה בעיקר כשהמנוע קר זה קורה וכן בדריב ברמזור בבברקס הרכב טיפה רועד זה בעיה קשה או שלפי מה שטוען המוסכניק שבסופו של דבר זה כמו פורטזה ולכן ההילוך לא תמיד הכי בקצב אבל אין בזה שום בעעיה
-
בדקתי והגיר שהוחלף לפעמים בין הילוך ראשון לשני קצת קשה לו לעבור וכן מניוטרל לרןרס לפעמים עושה קפיצה קטנה בעיקר כשהמנוע קר זה קורה וכן בדריב ברמזור בבברקס הרכב טיפה רועד זה בעיה קשה או שלפי מה שטוען המוסכניק שבסופו של דבר זה כמו פורטזה ולכן ההילוך לא תמיד הכי בקצב אבל אין בזה שום בעעיה
@בנימין-הלוי
מה שאתה מתאר נשמע כמו תושבות…
חוץ מהעניין של העברה מהילוך ראשון לשני שצריך בדיקה, לפעמים זה רק מרגיש ככה בגלל התושבת…
בכו"א במידה וכל השאר נבדק ותקין מומלץ לקחת את הרכב למכון גירים הם ידעו לשלול בעיות מהותיות בגיר,
(רכב אחרי החלפת גיר לא אומר שהגיר חדש אלא יתכן ומדובר בגיר שכבר עבר לא מעט ק"מ)לגבי מה שאמר המוסכניק, ברכב הזה הגיר לא אמור להרגיש ככה! זה גיר אוטומטי מלא ולא רובוטי,
-
מה זה אומר תושבות ואיך אני יכול לבדוק את זה עצמאית?