פיתוח תוסף AI לסיוע בכתיבת פוסטים: בקשת משוב ואישור
-
"שלום רב לחברי הפורום,
ברצוני להציג בפניכם פיתוח חדש: תוסף המבוסס על בינה מלאכותית, שמטרתו לסייע למשתמשים בכתיבת פוסטים ותגובות בצורה יעילה ואיכותית יותר.
אני פונה אליכם בבקשה לקבל את חוות דעתכם הכנה: האם לדעתכם שילוב כלי מסוג זה יתרום לאיכות הדיונים ולחווית המשתמש בפורום, או שמא הוא עלול לפגוע באופיו הקהילתי והאותנטי?
חשוב לי לציין כי התוסף יפורסם ויהיה זמין לשימוש רק בכפוף לאישורו של @מאיר . אשמח לשמוע את דעתו בנושא, כמו גם את דעתכם הכללית.]
תודה מראש על התייחסותכם."
אגב פוסט זה נכתב ע"י התוסף גם הנושא נכתב אוטמטי ע"י התוסף והנה התמונות

-
"שלום רב לחברי הפורום,
ברצוני להציג בפניכם פיתוח חדש: תוסף המבוסס על בינה מלאכותית, שמטרתו לסייע למשתמשים בכתיבת פוסטים ותגובות בצורה יעילה ואיכותית יותר.
אני פונה אליכם בבקשה לקבל את חוות דעתכם הכנה: האם לדעתכם שילוב כלי מסוג זה יתרום לאיכות הדיונים ולחווית המשתמש בפורום, או שמא הוא עלול לפגוע באופיו הקהילתי והאותנטי?
חשוב לי לציין כי התוסף יפורסם ויהיה זמין לשימוש רק בכפוף לאישורו של @מאיר . אשמח לשמוע את דעתו בנושא, כמו גם את דעתכם הכללית.]

-
"שלום רב לחברי הפורום,

@המאעסטר גם התוסף נכתב לכאורה על ידי AI… על פי העיצוב על כל פנים…
ברוב המקומות שהAI מצטרף לכתיבה זה קצת רידד את התוכן ופגם ברבגוניות.
אך כמו ש @המייבין כתב, לנסות תמיד אפשר וגם כדאי, אם אפשר לעשות שההצעה תהיה מבוססת על תוכן המשתמש (להגביל ממספר פוסטים מסוים כדי לקבל את הסגנון) זה היה יכול להיות מדהים, אבל זה יותר מסובך כי יצריך חיבור לחשבון. -
@המאעסטר גם התוסף נכתב לכאורה על ידי AI… על פי העיצוב על כל פנים…
ברוב המקומות שהAI מצטרף לכתיבה זה קצת רידד את התוכן ופגם ברבגוניות.
אך כמו ש @המייבין כתב, לנסות תמיד אפשר וגם כדאי, אם אפשר לעשות שההצעה תהיה מבוססת על תוכן המשתמש (להגביל ממספר פוסטים מסוים כדי לקבל את הסגנון) זה היה יכול להיות מדהים, אבל זה יותר מסובך כי יצריך חיבור לחשבון.@תצמנ כתב בפיתוח תוסף AI לסיוע בכתיבת פוסטים: בקשת משוב ואישור:
זה יותר מסובך כי יצריך חיבור לחשבון
אפשר דרך קוד כלשהו (Session Cookie) שמוציאים במצב F12, לפרטים נוספים יש לפנות לAI

-
"שלום רב לחברי הפורום,

@המאעסטר קודם כל באמת שאפו על הרעיון ועל היוזמה ותודה רבה ובאמת נראה אחלה כתיבה …
ולדעתי אולי אם יש אפשרות לעשות אותו שימושי לפוסטים ארוכים מכמות מילים מסוימת שיעזור לסדר את העניין וכו’,
אבל בפוסטים קצרים יש משהו נחמד לדבר עם “אנשים” ולשמוע בני אדם כולל הסגנון המגוון למרות שמה שיצרת נראה חכם וכותב ברור ויפה אבל AI זה גם יכול להיות סגנון מונוטוני אחיד שיכול לשעמם בסוף קצת אחרי הרבה זמן…