ייעוץ במסמך של מכון בדיקה
-
שלום אשמח אם המבינים כאן יוכלו לעזור להבין
האם יש כאן בעיות משמעותיות או שסתם כסתח
וכן לעניין הפגיעה האם זה שילדה וכמה זה מהותי?
תודה
-
מה שמופיע בסעיף מערכת היגוי זה לא משהו שכיח אז כנראה שזה אמיתי.
אולי גם תושבות מנוע.
פנס ימין, תראה בעין.לגבי שלדה - כיפופים בעמוד נראה לי נחשב שלדה, מצד שני זה מופיע כמשמעות נמוכה אז אני לא בטוח (אבל משמעות נמוכה לא מחייב שזה לא שלדה).
חשוב מה שהבודק אמר בעל פה.
-
מה שמופיע בסעיף מערכת היגוי זה לא משהו שכיח אז כנראה שזה אמיתי.
אולי גם תושבות מנוע.
פנס ימין, תראה בעין.לגבי שלדה - כיפופים בעמוד נראה לי נחשב שלדה, מצד שני זה מופיע כמשמעות נמוכה אז אני לא בטוח (אבל משמעות נמוכה לא מחייב שזה לא שלדה).
חשוב מה שהבודק אמר בעל פה.
-
רוב הפגמים שכתוב זניחים ולא משמעותים
נתחיל מהמנוע בלאי מנוע רעש מערכת תזמון זה כמעט בכל רכב ישן (אם תכתוב פרטים על הרכב זה כמובן יעזור)
נזילת שמן כדאי שתבדוק מאיפה זה (כדי לדעת עלות תיקון) וכמה זה נוזל (לדעת אם צריך לתקן)
תושבות מנוע זה מופיע בהרבה מאוד מהבדיקות ופשוט תבדוק כמה האוטו רועד שתדע אם צריך להחליף וגם א"כ זה יישור קו נורמלי
(סה"כ תוצאה בסדר גמור למנוע לא חדש)
הילוכים נקישה בשילוב הילוכים זה כן יכול ליהיות משמעותי וכדאי לבדוק איך זה מרגיש
מערכת היגוי בגדול זה לא משמעותי כן תבדוק שהנקישות לא חמורות (שלא צריך להחליף מסרק הגה זה לא זול)
מערכת בלמים הם סה"כ אומרים שהם לא בדקו
צמיגים ישנים
שלדה זה לא נראה בעייה משמעותית (בטיחותית)
ופנס פשוט תבדוק (בכ"מ זה לא משמעותי)
סה"כ תוצאה בסדר גמור לרכב ישן (אם תכתוב פרטים נוכל לדעת יותר) למעט הגיר שכדאי לבדוק -
רוב הפגמים שכתוב זניחים ולא משמעותים
נתחיל מהמנוע בלאי מנוע רעש מערכת תזמון זה כמעט בכל רכב ישן (אם תכתוב פרטים על הרכב זה כמובן יעזור)
נזילת שמן כדאי שתבדוק מאיפה זה (כדי לדעת עלות תיקון) וכמה זה נוזל (לדעת אם צריך לתקן)
תושבות מנוע זה מופיע בהרבה מאוד מהבדיקות ופשוט תבדוק כמה האוטו רועד שתדע אם צריך להחליף וגם א"כ זה יישור קו נורמלי
(סה"כ תוצאה בסדר גמור למנוע לא חדש)
הילוכים נקישה בשילוב הילוכים זה כן יכול ליהיות משמעותי וכדאי לבדוק איך זה מרגיש
מערכת היגוי בגדול זה לא משמעותי כן תבדוק שהנקישות לא חמורות (שלא צריך להחליף מסרק הגה זה לא זול)
מערכת בלמים הם סה"כ אומרים שהם לא בדקו
צמיגים ישנים
שלדה זה לא נראה בעייה משמעותית (בטיחותית)
ופנס פשוט תבדוק (בכ"מ זה לא משמעותי)
סה"כ תוצאה בסדר גמור לרכב ישן (אם תכתוב פרטים נוכל לדעת יותר) למעט הגיר שכדאי לבדוק -
@חילי חבל שאתה קונה מסוכנות (תכתוב איזה רכב ואולי יעזרו לך פה למצא כזה לא מסוכנות)
בכ"מ תתמקד בבעיות המשמעותיות יותר הסיכון הגדול הוא בגיר שזה יכול ליהיות סתם תושבת גיר וזה יכול ליהיות מח גיר
וכן בעמוד המרכזי שזה אמור ליהיות פגיעה עם ירידת ערך
בכ"מ לא בטוח שכדאי להסתמך על בדיקה שהסוכנות עשתה (אפילו שבמקרה הזה זה נראה אמין)