מקבץ שאלות להונדה אינסייט
-
אם אפשר מקבץ שאלות להונדה אינסייט 2011
אשמח לברר האם זה נורמלי שהונדה אינסייט 2011 222 א’ קילומטר לא נותן כ"כ בעליות בטורים עד 3 ?
והאם יכול להיות לו קטע שלפעמים בפתיחה הוא קצת קופץ קצת אחורה כמו בסקודות ובגיר רובוטי ?
כאשר הרכב לא בנסיעה הוא רועד לי האם זה מורה על בעיה או שזה הגיל של הרכב?
תודה רבה -
אשמח לברר האם זה נורמלי שהונדה אינסייט 2011 222 א’ קילומטר לא נותן כ"כ בעליות בטורים עד 3 ?
והאם יכול להיות לו קטע שלפעמים בפתיחה הוא קצת קופץ קצת אחורה כמו בסקודות ובגיר רובוטי ?
תודה רבה@דוד-מלך כתב במקבץ שאלות להונדה אינסייט:
האם זה נורמלי שהונדה אינסייט 2011 222 א’ קילומטר לא נותן כ"כ בעליות בטורים עד 3 ?
כן. רכב חלש
@דוד-מלך כתב במקבץ שאלות להונדה אינסייט:
בגלל שהרכב נכבה בעצירה אז לפעמים הוא מדרדר לשבריר שניה ברגע שאתה מרים את הרגל מהברקס לגז. אני בעלייה שם רגל שמאל על הברקס וימין על הגז ומשחרר ברקס (הייתי עושה ככה פעם בקורולה רובוטית של חבר… אותו רעיון)
אם הרכב מדרדר אפילו כשהוא לא נכבה בעצירה, אז צריך לבדוק תקינות של הגיר רציף.@דוד-מלך כתב במקבץ שאלות להונדה אינסייט:
צריך להבין באיזה רעידות מדובר, יש אינספור סיבות לרעידות- החל מפלאגים ותושבות, ועד חלקי פלסטיקה רופפים ורצועות שחוקות. ועוד כהנה וכהנה
-
תודה רבה@דוד-מלך כבר כתבנו על הבעיה של המהירות והטורים בשרשור סיכום 3 שנות נהיגה ועיין שם