הכל עבד מצויין עד הרגע בו הכנסתי את הסים...
-
התקנתי היום מולטימדיה והכל היה מצוין עד לרגע שבו הכנסתי את הסים שאז משום מה ההגדרות רכב והאפליקציית נושא התחילו לקרוס ניסיתי לעשות איפוס שוב וכן את כל מה שעלה בדעתי כולל ניקוי מטמון וכו’ ושום דבר לא עוזר (יש לציין שהוויז עובד מצוין)
מה עוד יכול להיות למען השם…
אשמח לעזרת המומחים כאן
בתודה מראש -
התקנתי היום מולטימדיה והכל היה מצוין עד לרגע שבו הכנסתי את הסים שאז משום מה ההגדרות רכב והאפליקציית נושא התחילו לקרוס ניסיתי לעשות איפוס שוב וכן את כל מה שעלה בדעתי כולל ניקוי מטמון וכו’ ושום דבר לא עוזר (יש לציין שהוויז עובד מצוין)
מה עוד יכול להיות למען השם…
אשמח לעזרת המומחים כאן
בתודה מראש@הנוסע-המתמיד
הם לא נפתחות בכלל? או שנפתח ומיד נסגר?
(אולי לעשות תצוגת מסך “נוף”)
עדכון גירסה ניסית? -
@הנוסע-המתמיד
עדכון גירסה ניסית?@מנאששש נפתח ונסגר מיד
בהגדרות רכב הוא כותב משהו שהאפליקציה לא מצליחה להיפתח
מה זה תצוגת מסך “נוף”? -
@מנאששש נפתח ונסגר מיד
בהגדרות רכב הוא כותב משהו שהאפליקציה לא מצליחה להיפתח
מה זה תצוגת מסך “נוף”?@הנוסע-המתמיד
לכאורה עדכון גירסה יעזור.@אלחנן-1 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
להיכנס בהגדרות מערכת 123456 - להגדרות יצרן - מידע על תצורה - תצוגת מסך, ולשנות את זה משם
-
@הנוסע-המתמיד
לכאורה עדכון גירסה יעזור.@אלחנן-1 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
להיכנס בהגדרות מערכת 123456 - להגדרות יצרן - מידע על תצורה - תצוגת מסך, ולשנות את זה משם
@מנאששש אני לא מוצא אצלי תצורת מסך עם תצוגת “נוף”
בכל אופן זה לא נשמע קשור כי זה קורה רק כשהסים בפנים ברגע שאני מוציא אותו הכל חוזר לקדמותו -
@מנאששש אני לא מוצא אצלי תצורת מסך עם תצוגת “נוף”
בכל אופן זה לא נשמע קשור כי זה קורה רק כשהסים בפנים ברגע שאני מוציא אותו הכל חוזר לקדמותו -
@הנוסע-המתמיד
@מנאששש בכל אופן אני שוקל לנסות עדכון גירסא
יש לך מושג כמה זמן זה לוקח והאם זה עובד עם סים נטפרי או רק עם אינטרנט פתוח -
-
תנסה עדכון מקוון. אם לא יעבוד…
@מיישה כתב בעדכון תוכנה ts10s:
יש לך עידכון תוכנה ל TS18 ?
שים לב שזה ל TS18 (אני משער שזה מה שיש לך)
-
@הנוסע-המתמיד
עדכון גירסה ניסית?@מנאששש בTS18 אין נוף
@הנוסע-המתמיד תנסה איפוס להגדרות יצרן