הכל עבד מצויין עד הרגע בו הכנסתי את הסים...
-
@הנוסע-המתמיד
הם לא נפתחות בכלל? או שנפתח ומיד נסגר?
(אולי לעשות תצוגת מסך “נוף”)
עדכון גירסה ניסית?@מנאששש נפתח ונסגר מיד
בהגדרות רכב הוא כותב משהו שהאפליקציה לא מצליחה להיפתח
מה זה תצוגת מסך “נוף”? -
@מנאששש נפתח ונסגר מיד
בהגדרות רכב הוא כותב משהו שהאפליקציה לא מצליחה להיפתח
מה זה תצוגת מסך “נוף”?@הנוסע-המתמיד
לכאורה עדכון גירסה יעזור.@אלחנן-1 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
להיכנס בהגדרות מערכת 123456 - להגדרות יצרן - מידע על תצורה - תצוגת מסך, ולשנות את זה משם
-
@הנוסע-המתמיד
לכאורה עדכון גירסה יעזור.@אלחנן-1 כתב במדריך מצולם להגדרות מתקדמות במכשירי מולטימדיה ts10/ts18:
להיכנס בהגדרות מערכת 123456 - להגדרות יצרן - מידע על תצורה - תצוגת מסך, ולשנות את זה משם
@מנאששש אני לא מוצא אצלי תצורת מסך עם תצוגת “נוף”
בכל אופן זה לא נשמע קשור כי זה קורה רק כשהסים בפנים ברגע שאני מוציא אותו הכל חוזר לקדמותו -
@מנאששש אני לא מוצא אצלי תצורת מסך עם תצוגת “נוף”
בכל אופן זה לא נשמע קשור כי זה קורה רק כשהסים בפנים ברגע שאני מוציא אותו הכל חוזר לקדמותו -
@הנוסע-המתמיד
@מנאששש בכל אופן אני שוקל לנסות עדכון גירסא
יש לך מושג כמה זמן זה לוקח והאם זה עובד עם סים נטפרי או רק עם אינטרנט פתוח -
-
תנסה עדכון מקוון. אם לא יעבוד…
@מיישה כתב בעדכון תוכנה ts10s:
יש לך עידכון תוכנה ל TS18 ?
שים לב שזה ל TS18 (אני משער שזה מה שיש לך)
-
@הנוסע-המתמיד
הם לא נפתחות בכלל? או שנפתח ומיד נסגר?
(אולי לעשות תצוגת מסך “נוף”)
עדכון גירסה ניסית?@מנאששש בTS18 אין נוף
@הנוסע-המתמיד תנסה איפוס להגדרות יצרן -
@מנאששש בTS18 אין נוף
@הנוסע-המתמיד תנסה איפוס להגדרות יצרן@פתוח-לשמוע @מנאששש ניסיתי איפוס להגדרות יצרן לא עוזר
יכול להיות שיש בעיה באיפוס כי תכלס’ אני יכול לעשות איפוס רק כשאני מוציא את הסים ואז כשאני מכניס את הסים הבעיה חוזרת -
@פתוח-לשמוע @מנאששש ניסיתי איפוס להגדרות יצרן לא עוזר
יכול להיות שיש בעיה באיפוס כי תכלס’ אני יכול לעשות איפוס רק כשאני מוציא את הסים ואז כשאני מכניס את הסים הבעיה חוזרת@הנוסע-המתמיד תצרוב גרסה חדשה