שאלה על טוויטה פריוס או אוריס
-
אני מחפש לקנות רכב ורציתי לשאול מה כדאי לי?
רוב ככל הנסיעות שלי הם בתוך העיר …אני מחפש רכב חזק אני בא ממאזדה 6…וחשוב לי שיהיה מרווח ככל הניתן…
חשבתי ללכת על טוסון או ספורטאג בשנתון 18 עד 20 אך המליצו לי גם לחשוב בכיון של הייבריד
שאלתי היא על הפריוס או אוריס מה כדאי לי? מה יותר חזק ? מרווח? זול? אמין יותר? או בכלל רכב הייבריד אחר…
אשמח לתשובות מניסיון תודה רבה -
רוב ככל הנסיעות שלי הם בתוך העיר …אני מחפש רכב חזק אני בא ממאזדה 6…וחשוב לי שיהיה מרווח ככל הניתן…
חשבתי ללכת על טוסון או ספורטאג בשנתון 18 עד 20 אך המליצו לי גם לחשוב בכיון של הייבריד
שאלתי היא על הפריוס או אוריס מה כדאי לי? מה יותר חזק ? מרווח? זול? אמין יותר? או בכלל רכב הייבריד אחר…
@צילפינגים
ומבחינת רווח? תא מטען? -
@צילפינגים
ומבחינת רווח? תא מטען? -
@צילפינגים
ומבחינת רווח? תא מטען? -
@זה-לזה
יש לך אוריס סטיישן עם תא מטען גדול יותר (אבל לדעתי המושבים מאחורה יותר צפופים מפריוס)
יכול להיות שגם באוריס האצ’בק התא מטען טיפה יותר גדול -
@זה-לזה נראה לי שבסכומים האלו אתה יכול למצוא קורולה סטיישן 2019-2020 שזה גם היברידי, גם תא מטען מרווח, וגם לא הולכות סוללות
-
@טוסון ממה שזכור לי הקורלה מאוד נמוכהה אני גבוה וזה ממש הציק לי בפרט במושה האחורי זה היה בלתי נסבל