שרשור חדש עבור מציאות ביד 2.
-
@Lexus חתיכת מציאה זה נראה
הבחור בממתינה כבר חצי שעה@יאיר-אלדרק
לא ראינו מה המציאה… -
@יאיר-אלדרק
לא ראינו מה המציאה… -
כי @עוד-אחד-שמבין מחק אותה כי הוא בשיחה עם המוכר כבר חצי שעה
נקווה שיעדכן אותנו מה היתה המציאה… -
@יאיר-אלדרק כתב בשרשור חדש עבור מציאות ביד 2.:
@עוד-אחד-שמבין תחטוףף
@עוד-אחד-שמבין סקרנת, שיהיה בשעה טובה תחזור לעדכן
@Lexus @יאיר-אלדרק @נהג-אלוף @טרנטע
אז כך אחרי יום עמוס,🥱 ננסה לתמצת, מצאתי פריוס 2008 עם בטריה חדשה וטסט ארוך ב15000.
עשיתי קצת ברורים נסעתי ללוד, ולתדהמתי
אני רואה עוד שני אברכים שבאו לחטוף את המציאה, כמובן שאמרתי לו שאני לא קונה רכב בכזה לחץ, ועוד אני מתלבט עם עצמי האם בכל אופן להעיף מבט על הרכב אחד האברכים סגר איתו.
במחשבה שניה סיעתא דשמיא שלא סגרתי איתו כי דבר ראשון הוא נראה איש לא אמין, הוא התחייב לי שהוא שומר לי, וגם החזות החיצונית שלו לא הייתה נראית משהו. -
אז כך אחרי יום עמוס,🥱 ננסה לתמצת, מצאתי פריוס 2008 עם בטריה חדשה וטסט ארוך ב15000.
אני רואה עוד שני אברכים שבאו לחטוף את המציאה, כמובן שאמרתי לו שאני לא קונה רכב בכזה לחץ, ועוד אני מתלבט עם עצמי האם בכל אופן להעיף מבט על הרכב אחד האברכים סגר איתו.
במחשבה שניה סיעתא דשמיא שלא סגרתי איתו כי דבר ראשון הוא נראה איש לא אמין, הוא התחייב לי שהוא שומר לי, וגם החזות החיצונית שלו לא הייתה נראית משהו.@עוד-אחד-שמבין
מציאה משמיים (ורק משמיים)…
מקווה שתמצא את בחירת ליבך…

-
במחשבה שניה סיעתא דשמיא שלא סגרתי איתו כי דבר ראשון הוא נראה איש לא אמין, הוא התחייב לי שהוא שומר לי, וגם החזות החיצונית שלו לא הייתה נראית משהו.@עוד-אחד-שמבין כתב בשרשור חדש עבור מציאות ביד 2.:
במחשבה שניה סיעתא דשמיא שלא סגרתי איתו כי דבר ראשון הוא נראה איש לא אמין, הוא התחייב לי שהוא שומר לי, וגם החזות החיצונית שלו לא הייתה נראית משהו.רק לא גילית כמה היה הקילומטראז’ שלו
יש משהו דומה בבית שאן שעלה היום של פריוס 2010
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/6s91a8u9?
עד עכשיו חשבתי שזו המציאה המדוברת אז לא העליתי את זה כאן -
במחשבה שניה סיעתא דשמיא שלא סגרתי איתו כי דבר ראשון הוא נראה איש לא אמין, הוא התחייב לי שהוא שומר לי, וגם החזות החיצונית שלו לא הייתה נראית משהו.@עוד-אחד-שמבין כתב בשרשור חדש עבור מציאות ביד 2.:
מובן שאמרתי לו שאני לא קונה רכב בכזה לחץ
עשית בשכל
-
@עוד-אחד-שמבין כתב בשרשור חדש עבור מציאות ביד 2.:
מובן שאמרתי לו שאני לא קונה רכב בכזה לחץ
עשית בשכל
-
@טרנטע
כאילו הוא סגר עם בנאדם להגיע לראות,
והביא תוך כדי עוד שתיים?
זה הראיה הגדולה ביותר לחוסר אמינות.@נהג-אלוף כתב בשרשור חדש עבור מציאות ביד 2.:
והביא תוך כדי עוד שתיים?
ככה היה נהוג פעם, שמעתי מסבא שלי
מעין מכרז כזה שמי שמציע יותר
אבל תכל’ס תמיד תברר בטלפון שלא בא עוד מישהו
באתי לצאת פעם עם חבר לקורולה 2013 במחיר 25, אחרי שעה כבר לא ענה לטלפון והבנו שנמכר תוך חצי שעה