יש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים)
-
מה אומרים על הסוזוקי סוויפט הזה? מחפש רכב לגיסי.
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1faaipuk?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=14&pagination=1@חובק-עולם
המודעה פורסמה לפני 29 יום.
קצת מוזר למציאות…
לגופו של עניין זה נראה מחיר יחסית בסדר. -
מה אומרים על יונדאי סונטה מנוע 2000 154 כ"ס היברידי צבע לבן פנינה טסט לשנה עשתה 188000 ק"מ ב: 46,000 ש"ח? המחירון שלה 56,000
-
מה אומרים על יונדאי סונטה מנוע 2000 154 כ"ס היברידי צבע לבן פנינה טסט לשנה עשתה 188000 ק"מ ב: 46,000 ש"ח? המחירון שלה 56,000
@אריאל-קמחי תשמור כסף בצד למנוע כי כל יום שהמנוע לא הלך זה נס
-
@אריאל-קמחי כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
צבע לבן פנינה
לא שווה
-
@א.ב. כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
זה לא בכל הסונטות בעיקר לא בשנתון הזה ואם היה לה את התקלה המוכרת של סונטה זה כבר היה צף ולא היה מגיע ל188000 ק"מ
-
@א.ב. כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
זה לא בכל הסונטות בעיקר לא בשנתון הזה ואם היה לה את התקלה המוכרת של סונטה זה כבר היה צף ולא היה מגיע ל188000 ק"מ
@אריאל-קמחי
@שמואל-קליין יגיד לך בדיוק אם המנוע בשנתון הזה בעייתי, תשאל אותו.
(זכור לי שהוא כתב שהבעיה הוא במנוע אלפיים) -
@אריאל-קמחי לא כתבת איזה שנתון מדובר
-
מה אומרים על זה?
ב6000.
טסט עד 1.7

-
מה אומרים על זה?
ב6000.
טסט עד 1.7

@עוד-אחד-שמבין
קודם כל נתניה…
זה אומר הכל.
100,000?..?
זה כנראה חצי מיליון ק"מ…
בקיצור אל תתקרב.
איך אומרים על הישראלים?
חום זה לא חום?..
אז גם מאה אלף זה לא מאה אלף… -
@עוד-אחד-שמבין
קודם כל נתניה…
זה אומר הכל.
100,000?..?
זה כנראה חצי מיליון ק"מ…
בקיצור אל תתקרב.
איך אומרים על הישראלים?
חום זה לא חום?..
אז גם מאה אלף זה לא מאה אלף…@נהג-אלוף בדקתי מולו זה באמת 100000
נהג מבוגר -
@נהג-אלוף בדקתי מולו זה באמת 100000
נהג מבוגר@עוד-אחד-שמבין
רכב מ2006 זה לא כל כך הגיוני.
תמיד אפשר לעשות “תספורת” לק"מ.
בפרט שנתניה ידועה בסוחרים לא אמינים בכלל, שממש לא מזדהים כסוחרים. -
@עוד-אחד-שמבין
רכב מ2006 זה לא כל כך הגיוני.
תמיד אפשר לעשות “תספורת” לק"מ.
בפרט שנתניה ידועה בסוחרים לא אמינים בכלל, שממש לא מזדהים כסוחרים.@נהג-אלוף זה לא סוחר והכל עבר סמוסך מורשה יש לו רישומים על הכול
-
@נהג-אלוף זה לא סוחר והכל עבר סמוסך מורשה יש לו רישומים על הכול
@עוד-אחד-שמבין
מוסך מורשה זה לא מוסך חברה, זה שני דברים שונים.
מוסך מורשה זה מוסך רגיל לכל דבר. -
@עוד-אחד-שמבין
מוסך מורשה זה לא מוסך חברה, זה שני דברים שונים.
מוסך מורשה זה מוסך רגיל לכל דבר. -
@נהג-אלוף תכלס אתה מציע לא להתקרב?
-
@נהג-אלוף תכלס אתה מציע לא להתקרב?
@עוד-אחד-שמבין
זו דעתי,
אבל תחכה למבינים הגדולים באמת…

-
אני דבר ראשון ראיתי מאה אלף מ2006 ישר נשמע מסריח יכול ליהיות שזה לא שקר אבל יותר צריך להוכיח למה זה לא שקר מאשר להוכיח למה זה כן שקר
מה שכן אם אתה קצת יודע לבדוק רכב על פי בלאי אז אפשר יחסית לסמוך על זה כאינדיקציה מינימלית או שתעלה לפה תמונות מפנים הרכב מיד 2 ואם אין שם אתה יכול לבקש ממנו שיביא לך ותעלה לכאן את התמונות -
אני דבר ראשון ראיתי מאה אלף מ2006 ישר נשמע מסריח יכול ליהיות שזה לא שקר אבל יותר צריך להוכיח למה זה לא שקר מאשר להוכיח למה זה כן שקר
מה שכן אם אתה קצת יודע לבדוק רכב על פי בלאי אז אפשר יחסית לסמוך על זה כאינדיקציה מינימלית או שתעלה לפה תמונות מפנים הרכב מיד 2 ואם אין שם אתה יכול לבקש ממנו שיביא לך ותעלה לכאן את התמונות@מאיר-ג הוא אמר לי שהוא קנה את זה עם 30 אל"ק והוא עושה רק 4500 בשנה
-
@מאיר-ג הוא אמר לי שהוא קנה את זה עם 30 אל"ק והוא עושה רק 4500 בשנה
@עוד-אחד-שמבין כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
הוא אמר לי שהוא קנה את זה עם 30 אל"ק והוא עושה רק 4500 בשנה
‘ברוך שאמר’
-
מה שכן אם אתה קצת יודע לבדוק רכב על פי בלאי אז אפשר יחסית לסמוך על זה כאינדיקציה מינימלית או שתעלה לפה תמונות מפנים הרכב מיד 2 ואם אין שם אתה יכול לבקש ממנו שיביא לך ותעלה לכאן את התמונותמה שכן אם אתה קצת יודע לבדוק רכב על פי בלאי אז אפשר יחסית לסמוך על זה כאינדיקציה מינימלית או שתעלה לפה תמונות מפנים הרכב מיד 2 ואם אין שם אתה יכול לבקש ממנו שיביא לך ותעלה לכאן את התמונות