יש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים)
-
@משתמש-חדש לדעתי בתווך של 18000 עד 23000
תלוי כמה אתה לחוץ -
@א.ב. תודה רבה
אשמח לשמוע עוד חוו"ד
[המחיר הזול הוא בגלל הק"מ הגבוה או בגלל שהבטריה עשתה הרבה ק"מ]?@משתמש-חדש כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
[המחיר הזול הוא בגלל הק"מ הגבוה או בגלל שהבטריה עשתה הרבה ק"מ]
מזה ומזה אל תנח ידך…
-
@משתמש-חדש כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
[המחיר הזול הוא בגלל הק"מ הגבוה או בגלל שהבטריה עשתה הרבה ק"מ]
מזה ומזה אל תנח ידך…
-
@אריאל-קמחי ומה אתם אומרים מבחינת המחיר
מסכימים עם המחיר שכתב @א.ב.
א"כ האם קרוב יותר ל-18 או ל-23 ?@משתמש-חדש
אני חושב יותק קרוב ל23.
כי אם כל הכבוד לק"מ הגבוה ולסוללה הכמעט גמורה, זה רכב טוב והכי חשוב עם ביקוש.
אני חושב 22 זה בסדר. -
@משתמש-חדש
אני חושב יותק קרוב ל23.
כי אם כל הכבוד לק"מ הגבוה ולסוללה הכמעט גמורה, זה רכב טוב והכי חשוב עם ביקוש.
אני חושב 22 זה בסדר.@אריאל-קמחי בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשים לייק
אז אני אכתוב כאן תודה רבה!!! -
הי, אני חדש פה מפרסם את הרכב שלי למכירה במחיר זול מאוד בעיניי מציאה לרכב כזה- הרכב פיקס, מוכר אותו לאחר שאני גר בבני ברק ואין לי חניה והרכב נהיה לי סיוט
אני רוצה להתיעץ איתכם
למה הוא לא נחטף ? באמת שואל כי שאני קניתי אותו הוא פורסם ב35 היו למוכרת טלפונים כל הזמן
הרכב מליון אחוז !!
האם בגלל שהחודש טסט? זה אחד השיקולים למכור עכשיו לחסוך את הטסט אם בכל מקרה החלטתי שאני לא רוצה להחזיק רכב. עדיף לי לעשות טסט ולפרסם ב35?
או בגלל כמה דפיקות פח שחוץ מהם הרכב מאוד שמור ויפה בפרט בפנים הכל מרופד ונקי האם מי שקונה רכב ככ מעניין אותו מבחינה חיצונית?
אשמח לתשובות שלכם להבין איפה אני עומד
טויטה קורולה 2015 208קמ יד 3
פרסמתי ב32אלף שח
במשפחה אומרים לי לא פחות מ34 אבל תכלס פרסמתי לפני 4 ימים ואני לא רואה ביקוש
תודה מראש!!!@נתינתי כתב ביש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים):
הי, אני חדש פה מפרסם את הרכב שלי למכירה במחיר זול מאוד בעיניי מציאה לרכב כזה- הרכב פיקס, מוכר אותו לאחר שאני גר בבני ברק ואין לי חניה והרכב נהיה לי סיוט
אני רוצה להתיעץ איתכם
למה הוא לא נחטף ? באמת שואל כי שאני קניתי אותו הוא פורסם ב35 היו למוכרת טלפונים כל הזמן
הרכב מליון אחוז !!
האם בגלל שהחודש טסט? זה אחד השיקולים למכור עכשיו לחסוך את הטסט אם בכל מקרה החלטתי שאני לא רוצה להחזיק רכב. עדיף לי לעשות טסט ולפרסם ב35?
או בגלל כמה דפיקות פח שחוץ מהם הרכב מאוד שמור ויפה בפרט בפנים הכל מרופד ונקי האם מי שקונה רכב ככ מעניין אותו מבחינה חיצונית?
אשמח לתשובות שלכם להבין איפה אני עומד
טויטה קורולה 2015 208קמ יד 3
פרסמתי ב32אלף שח
במשפחה אומרים לי לא פחות מ34 אבל תכלס פרסמתי לפני 4 ימים ואני לא רואה ביקוש
תודה מראש!!!
יש למישהו נוסף חו״ד?
ותודה רבה רבה ל @א.ב.