יש פה הזדמנות שווה? המודעה הזו היא מציאה? השרשור המרכזי | כנסו לשאול ולענות! (בלי דיונים ארוכים)
-
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/eiizdj7m
מי שיברר למה היא לא עברה טסט, יע"ש משמיא -
@שיש רכב לא שווה, אין לו חלקים, ועוד כמה סיבות שאני לא זוכר
אם אתה רוצה סובארו, לך על המוכר והידוע (אבל לא על b3 עם מנוע 1.5 למרות שהוא מוכר) -
@שיש רכב לא שווה, אין לו חלקים, ועוד כמה סיבות שאני לא זוכר
אם אתה רוצה סובארו, לך על המוכר והידוע (אבל לא על b3 עם מנוע 1.5 למרות שהוא מוכר) -
אשמח לעזרה
אני נהג חדש בגיל 30 בערך ורוצה לקנות רכב זול בעיקר בשביל להתנסות כי אין השכרות כמעט לנהגים חדשים
מעדיף הכי זול מצד אחד, אך הכי מפנק מצד שני, ומצד שלישי שלא ישתה הרבה דלק, והכי חשוב זה הצד הרביעי שאני לא יצטרך לראות מוסך כי הספיק לי השיעורי נהיגה והטסט ולא בא לי להתעסק עם כלום חוץ מלנסועבקיצור אני מבולבל נורא…
מה כדאי לי לקנות? ובכמה כסף?
תודה רבה -
אשמח לעזרה
אני נהג חדש בגיל 30 בערך ורוצה לקנות רכב זול בעיקר בשביל להתנסות כי אין השכרות כמעט לנהגים חדשים
מעדיף הכי זול מצד אחד, אך הכי מפנק מצד שני, ומצד שלישי שלא ישתה הרבה דלק, והכי חשוב זה הצד הרביעי שאני לא יצטרך לראות מוסך כי הספיק לי השיעורי נהיגה והטסט ולא בא לי להתעסק עם כלום חוץ מלנסועבקיצור אני מבולבל נורא…
תודה רבה -
אשמח לעזרה
תודה רבה -
אשמח לעזרה
תודה רבה@טוסון
האמת שאתה ממש צודק
רציתי לבקש שמי שמבין יעשה איתי צ’אט כי לי אין יכולת עדיין לפתוח (מתי אני יוכל???)בכול אופן פתחתי כהמלצתך נושא חדש וכולם מוזמנים ומתבקשים:) לעזור לי
https://rechavimzelaze.ovh/topic/9300/רכב-מומלץ-לנהג-חדש-אוטומטי
תודה רבה מראש לכולם!!!